- 17 Mayıs 2017
- 36
- 29
- 3
- 32
Baya olmuş sizin ameliyat. Hayırlı olsun. Ucu baya kalkık gibi duruyor sizmi istediniz? Ben bukadar kalkık istemiyorum.bu 9 ayınız nasıl geçti. Burnunuza rahat dokunabiliyormusunuz. Sile biliyormuşsunuzBUDa benım burnum kızlar 9 ay oldu olalı hala ucunda sıslık var en az bır yılmıs ınmesı bakalım merak edenler ıcın gonderdım onden ve yandan yenı seklı
Sanada gecmıs olsun cnm bende aynı senn gıbıydım senın daha yenıymıs zamanla dahada guzel olur sıslıklerın ındıkce otururBende oyleydim. Benim 10. Günüm cok sukur cok tatli bi burun yapmış bana tampon ve alci cikinca gördüm. Benim burnum yandan kotu duruyodu onden sorun yok gibiydi hatta herkes ne gerek var yaptirma diyodu yandan gosteriyodum tamam yaptir yandan hic dikkat etmemisim diyolardi
Resim atarmısınız merak ettim. Benimde yandan sevmiyorum.Bende oyleydim. Benim 10. Günüm cok sukur cok tatli bi burun yapmış bana tampon ve alci cikinca gördüm. Benim burnum yandan kotu duruyodu onden sorun yok gibiydi hatta herkes ne gerek var yaptirma diyodu yandan gosteriyodum tamam yaptir yandan hic dikkat etmemisim diyolardi
Bisey sorabilirmiyim bu goz arasi benim birazEvet cok tskr ederım zaten amelyt olmak basit sıslıklerın ınmesı uzun surec eskı burnum acayıp uzundu asırı rahatsız oluordum
Tesekkur ederim. Bu goz arasinda sisligim var biraz ama elledigim zaman kemikten dolayi degilde ödem den dolayi gibi orda seninde şişlik olmusmuydu. Suan burnuma hic dokunmuyorum aciyor zaten ust kismiSanada gecmıs olsun cnm bende aynı senn gıbıydım senın daha yenıymıs zamanla dahada guzel olur sıslıklerın ındıkce oturur
Ben aslında cokta karısmadım sadece ufak guzel bı burun olsun ıstedım doktorda yuzume fındık burun olucagını soyledı ama seklınden memnunum ben tabı herkeesın tercıhı farklıdır rahat dokunuorum ama rahat sılemıorm sanırım hıcbızaman sılemıcem eskısı gıbı cunku hala baya bı sert ıcu dokununcada anlasılıor belkı yumsadıgı zaman eskısı gıbı olur bılmıorum ama ben bı genel bırde lokal operasyon gecırdım ıkıncımı subat ayında oldım o yuzden yenıden odem topladı yani basa dondumBaya olmuş sizin ameliyat. Hayırlı olsun. Ucu baya kalkık gibi duruyor sizmi istediniz? Ben bukadar kalkık istemiyorum.bu 9 ayınız nasıl geçti. Burnunuza rahat dokunabiliyormusunuz. Sile biliyormuşsunuz
Resim atarmısınız merak ettim. Benimde yandan sevmiyorum.
Ikı kasın ortasınımı dıorsun odemdır o benımde oleydı ındı orası merak etme senınkı cok yenı dahaBisey sorabilirmiyim bu goz arasi benim biraz
Tesekkur ederim. Bu goz arasinda sisligim var biraz ama elledigim zaman kemikten dolayi degilde ödem den dolayi gibi orda seninde şişlik olmusmuydu. Suan burnuma hic dokunmuyorum aciyor zaten ust kismi
Tesekkur ederim canim cok rahatladimIkı kasın ortasınımı dıorsun odemdır o benımde oleydı ındı orası merak etme senınkı cok yenı daha
Çok tatlısın canım maşşallahhh. Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Son hallerini de paylaşırsın bizlerle
tesekkur ederim İnsallah pazartesi cikcak bandim da son olan.hemen aticam ben tampon cikinca gordum cok begendim ya nisanlim dadilekleriniz merak icinde bakalim :)Çok tatlısın canım maşşallahhh. Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Son hallerini de paylaşırsın bizlerle
Ayy :/ Allah bende burnumu çok ovalarım silerim bunları yapamazmı hiç amelyat olanlar. OyyyyyyyyyyBen aslında cokta karısmadım sadece ufak guzel bı burun olsun ıstedım doktorda yuzume fındık burun olucagını soyledı ama seklınden memnunum ben tabı herkeesın tercıhı farklıdır rahat dokunuorum ama rahat sılemıorm sanırım hıcbızaman sılemıcem eskısı gıbı cunku hala baya bı sert ıcu dokununcada anlasılıor belkı yumsadıgı zaman eskısı gıbı olur bılmıorum ama ben bı genel bırde lokal operasyon gecırdım ıkıncımı subat ayında oldım o yuzden yenıden odem topladı yani basa dondum
Yok dokunabılırsın rahat rahat herhangı bıse olmuo ama sılerken sert oldugu ıcın hala ucu eskısı gbı sılemıorum henuz bıse olmz merak etme zaten amelıyattan sonra kendınde bıraz daha dıkkatlı oluorsun ıster ıstemez daha yumusak yaklasıosun:)Ayy :/ Allah bende burnumu çok ovalarım silerim bunları yapamazmı hiç amelyat olanlar. Oyyyyyyyyyy
Resmini atsaniz ya yuzunuz kapayip.Allah kısmet ederse bende pazartesi Dr.la görüşmeye gidicem muayeneye. Ameliyat gününüde kararlaştırırız inşallah. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan :/ herkes elleme burnunu diyor kafam Allah bullak oldu iyice...ama ben beğenmiyorum işte aynaya bakınca yıllardır.
Resmın varmı cokmu kotu burnun bıde bız bakalım dısardan nasıl duruor fıkrımızı soylerızAllah kısmet ederse bende pazartesi Dr.la görüşmeye gidicem muayeneye. Ameliyat gününüde kararlaştırırız inşallah. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan :/ herkes elleme burnunu diyor kafam Allah bullak oldu iyice...ama ben beğenmiyorum işte aynaya bakınca yıllardır.
Begenmiyosan yaptir canim yoksa senin icin psikolojik baski haline gelir. Kendine ozguven eksikligi yapar bu durum bende oyleydi ve yaptirdim o yuzden dugun oncesiAllah kısmet ederse bende pazartesi Dr.la görüşmeye gidicem muayeneye. Ameliyat gününüde kararlaştırırız inşallah. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan :/ herkes elleme burnunu diyor kafam Allah bullak oldu iyice...ama ben beğenmiyorum işte aynaya bakınca yıllardır.
BUDa benım burnum kızlar 9 ay oldu olalı hala ucunda sıslık var en az bır yılmıs ınmesı bakalım merak edenler ıcın gonderdım onden ve yandan yenı seklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?