Burun Estetiği Yaptıranlar Öncesi Sonrası Fotoğrafları

Bende 5 hafta önce Burun estetiği ameliyati oldum..ben hafif kalkik istemiştim ..ilk haftalarda çok mutluydum tam istediğim gibiydi..ama şu an biraz ucu indi ..umarim daha fazla inmez..

Erzurum Buhara hastanesinde Furkan şengöz acı badem dede kuzenimin burnunun alından doldurarak tam iki karış boyunda bir burun yapmış burnun yarısını kesmiş diyer yarısı çürümeye dönmüş burnun direyini kıkırdak tan kesmiş kesiti kapatmak için ucunu çeneye kadar kivirmis aslında kızın üzerinde erkeye yapılacak burun oyrenmeye çalışmış kızın bir gözü aşağıda bir gözü yukarıda dünyanın en güzel kızını yaratığa çevirmiş kız kimseye gorunemiyor görenler korkuyor evliliği bitti eyitimi bitti aman aman çok dikatli olun doktor seçiminde kızın hayatı tamamen çalındı gitti

Nasıl yani yaa

Arkadaşlar rinoplasty olalı 75 gün oldu, sümkürme işlemini nasıl yapabilirim? Hali hazırda havalarda soğudu, burun da sızlıyor ister istemez sümkürme durumuda oluşuyor. Yorumlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…