Aslinda yandan gayet iyi gozukuyor ya.
Sadece cok hafif bir kemer var o da goze batmiyor.Onden bilemeyecegim tabi.Kızlar attım resmi
Üstte çıkıntı var ya onu hiç sevmiyorum işte. Burnumu büyük gösteriyor bi onu düzelseler bana yeter. Burun ucum iyi düşük değil.Aslinda yandan gayet iyi gozukuyor ya.
bence güzel burnunuz benim öyle olsa hiç düşünmezdim bile ameliyatı. onu ameliyat olmadan dolgu ilede düzeltebilirsiniz benceÜstte çıkıntı var ya onu hiç sevmiyorum işte. Burnumu büyük gösteriyor bi onu düzelseler bana yeter. Burun ucum iyi düşük değil.
Burun deliklerim dar uzun :/ küçük olmasını çok isterdim. Valla bende kafa allak bullakbence güzel burnunuz benim öyle olsa hiç düşünmezdim bile ameliyatı. onu ameliyat olmadan dolgu ilede düzeltebilirsiniz bence
Siz kendiniz ne istiyorsaniz onu yapin.Sonucta yuz sizin burun sizin.Ayrica sizin psikolojiniz bozuluyor.Eger takinti haline geldiyse yaptirin o zaman.Burun deliklerim dar uzun :/ küçük olmasını çok isterdim. Valla bende kafa allak bullak
Ustteki sanirim ameliyat sonrasi foto.Sadece kavisi mi azaltilmis biraz?
Tatlım gözaltlarına neden bişy yaptırmadın? Aynı ameliyatta svf yapılırdı çok da güzel olurdu
Yüzün çok güzel ama burnunu sevmedim ya, daha güzel olabilirdi
Doktorum robot resim göstermiyor. Ameliyat da ne olacağı belli olur daha sonra hayal kırıklığı yaşansın istemiyorum demişti.Ya sanki ayni gibi duruyor.Aynen yuzu gayet iyi.Ben de diyecektim de hani takmasin diye demedim.Doktor robot resmini göstermedimi ki?
Ama bir doktorun once bilgisayar uzerinde size en yakin sonucu gostermesi gerekirdi.Ben oyle biliyorum.Doktorum robot resim göstermiyor. Ameliyat da ne olacağı belli olur daha sonra hayal kırıklığı yaşansın istemiyorum demişti.
yok be neresi aynı birinde üstü eğri ve daha uzunmuş. diğeri daha kısa düz ve doğal bir burun. göz altlarına naptırabilirdi mesela dolgu mu ? aydınlık mı ?
Kalın derili ince derili olma durumu neye göre anlasiliyor ki neden kuculmuyor?Eşimi burun ameliyatı için zar zor ikna etmiştim inanın başka bişey aklımın ucuna bile gelmedi
Ameliyat öncesinde dr.um beklentini çok yüksek tutma kalın derili olduğun için burnun çok küçülmez demişti zaten. Kavisi de ben istemedim ama keşke isteseymişim. Pişman olduğum noktalar yok değil
Ya yanlis anlamayin ben kotu demedim.Sadece pek fark yok dedim.Ever dogal mi dogal orasına bisey diyemem.Estetik oldugu anlaşılmaz yani.TeşekkürlerAynı demek de haksızlık olur sanırım. Aynı değil tabiki ama çok küçükmediği için değişim anlaşılmkyor sanırım. 6 ayın dolmasını beklicem sabırla çünki hala çok ödemli.
Her doktorun stili farklıAma bir doktorun once bilgisayar uzerinde size en yakin sonucu gostermesi gerekirdi.Ben oyle biliyorum.
Benimde istediğim doğal olması estetik olduğunun anlaşılmamasıydı ama benimki fazla doğal oldu galibaYa yanlis anlamayin ben kotu demedim.Sadece pek fark yok dedim.Ever dogal mi dogal orasına bisey diyemem.Estetik oldugu anlaşılmaz yani.
Kalın derili burunların küçültülmesi de iyileşme süreci de ince derilere göre daha zormuş. Daha önce çok da araştırdım bu konuyu cidden öyle. Kalın derili olup küçülen burunlar yok mu var tabiki ama çok yapay duruyor. Sonrada yüze eklenmiş gibiKalın derili ince derili olma durumu neye göre anlasiliyor ki neden kuculmuyor?
Ayy hiç istemem minik burun kalkık :) hiçKalın derili burunların küçültülmesi de iyileşme süreci de ince derilere göre daha zormuş. Daha önce çok da araştırdım bu konuyu cidden öyle. Kalın derili olup küçülen burunlar yok mu var tabiki ama çok yapay duruyor. Sonrada yüze eklenmiş gibi
Ince derili oldugunu nasil anladiniz bi baska konuya foto attim buraya da atiyorum.Benim burnum sizce ince mi yoksa kalin derili mi?Benimde burnum ince derili. Burun Kanatlarım çıkıntılı değil yanlara doğru önden dar burunum acaba iyimi kötümü bilemiyorum. Nasıl olur Dr.la konuşacağım soracağım çok şey var. Allah'ın izniyle bir gideyim de. Az kaldı randevuma pazartesi günü. Belkide beni geri gönderecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?