:/ eski burnum kalsamıydı diyorsun? Ayy bende çok kafamı takarım işte korkuyorum.Birde kizlar dogal olsun estetik oldugu belli olmasin diyorsunuzya bende oyle demistim ama simdi pişmanım sonrasinda degisik psikolojiye bürünüyor insan
İnanmıyorum ödem olmasına rağmen çok minnoş gözüküyor bayıldım diyebilirimEki Görüntüle 1999049 Eki Görüntüle 1999049
Bugün çıktı bantlarım cok şükür kotu bir surprizle karşılaşmadım şiş ve ödem olmasına rağmen benle beraber herkes cok begendi. Nazar değmesin maşallah. Hocam dahi cok şaşırdı.
Yok hayir eski burnum kalsaydi demiyorum kesinlikle ama ben doktoruma aman dogal olsun kimse anlamasin estetik oldugumu tarzinda seyler soyledim doktorumda dedigimi yapmis sagolsun.sonrasi da dogal oldu kimse anlamadi estetik oldugumu ve bu beni rahatsiz etmeye basladi.tam tersi insanlarin olumlu farkedisleri insani mutlu ediyormus keske daha cok kavis isteseydim arkadaslarima bende bi degisiklik varmi diyorum bi hevesle kimse anlamiyo guluyummu aylayayimmi halime bilemedim:/ eski burnum kalsamıydı diyorsun? Ayy bende çok kafamı takarım işte korkuyorum.
Allah pişman ettirmez inşallahhhh
bende biraz aynı durumdayım benim bi arkadaşım yaptırmıştı burnunda kavis niyetine bildiğin sırtı yoktu çok oyuktu üstü ama kendisini beğeniyordu. ben onu kavis sanıyordum ben öyle olmasından korktuuğum için ay düz olsun falan dedim şimdi kavislilere özeniyorum aslında doktor arkadaşın burnunu fazla oymuş şimdi farkediyorumYok hayir eski burnum kalsaydi demiyorum kesinlikle ama ben doktoruma aman dogal olsun kimse anlamasin estetik oldugumu tarzinda seyler soyledim doktorumda dedigimi yapmis sagolsun.sonrasi da dogal oldu kimse anlamadi estetik oldugumu ve bu beni rahatsiz etmeye basladi.tam tersi insanlarin olumlu farkedisleri insani mutlu ediyormus keske daha cok kavis isteseydim arkadaslarima bende bi degisiklik varmi diyorum bi hevesle kimse anlamiyo guluyummu aylayayimmi halime bilemedim
Yok hayir eski burnum kalsaydi demiyorum kesinlikle ama ben doktoruma aman dogal olsun kimse anlamasin estetik oldugumu tarzinda seyler soyledim doktorumda dedigimi yapmis sagolsun.sonrasi da dogal oldu kimse anlamadi estetik oldugumu ve bu beni rahatsiz etmeye basladi.tam tersi insanlarin olumlu farkedisleri insani mutlu ediyormus keske daha cok kavis isteseydim arkadaslarima bende bi degisiklik varmi diyorum bi hevesle kimse anlamiyo guluyummu aylayayimmi halime bilemedim
Tesekkur ederim canım cok sağol surec hakkinda rinoplasti ameliyatim hakkinda hersey die bi baslikla yazdim ordan bakabilirsin ama kisaca hic agrim sizim olmadi sadece tampon alinirken acidi malesef o kadar bide sirt ustu yatmak zorladi beni onun disinda ameliyattan 1 saat sonra gezip tozdum hastanede bile :)İnanmıyorum ödem olmasına rağmen çok minnoş gözüküyor bayıldım diyebilirim
peki süreci anlatabilir misiniz rica etsem. Canınız çok acıdı mı mesela neler geçti başınızdan☺
Beni aşırı korkak bir yapım var böyle yazılar okuyunca cesaretleniyorum inşallah sizin gibi bende olduktan sonra gezip dolasabilirimTesekkur ederim canım cok sağol surec hakkinda rinoplasti ameliyatim hakkinda hersey die bi baslikla yazdim ordan bakabilirsin ama kisaca hic agrim sizim olmadi sadece tampon alinirken acidi malesef o kadar bide sirt ustu yatmak zorladi beni onun disinda ameliyattan 1 saat sonra gezip tozdum hastanede bile :)
İnsallah canim ama nekadar cabuk gezersen okadar cabuk toparlarsin ve ödemler in iner. Benim calistigim yerdekiler cogu anlamadi bile amliyat oldugumu ne cabuk toparladin da calisyosun diyorlarBeni aşırı korkak bir yapım var böyle yazılar okuyunca cesaretleniyorum inşallah sizin gibi bende olduktan sonra gezip dolasabilirimhemen bakıyorum yazıya
Atelim çıktı ve burnumu gördümmmmmben çoooooook sevdim , valla ne yalan söyleyeyim, bu kadarını beklemiyordum açıkcası :) eğri olmasın bana yeter diyordum, bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim şuan bantlıyım tabi :))
1 haftalık öncesi sonrası :)[/QUOTE
Ayyy Harika gozukuyorsunCok begendim ,cok yakismis
Teşekkür ederimmmm :)) hadi seni de bekliyoruz pazartesiye :)[/QUOTE
Ben de meraklar icerisindeyimbir kizimin kafa darbesi,ikinci esimin dirsek darbesi ile birlikte neyle karsilasacagimi merak ediyorum
ben sizin burnunuzu çok beğendim ya yüzünüze cuk oturmuş çok uymuşAtelim çıktı ve burnumu gördümmmmmben çoooooook sevdim , valla ne yalan söyleyeyim, bu kadarını beklemiyordum açıkcası :) eğri olmasın bana yeter diyordum, bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim şuan bantlıyım tabi :))
1 haftalık öncesi sonrası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?