Burun Estetiği Yaptıranlar Öncesi Sonrası Fotoğrafları

Cok gecmis olsun.Ben darbelerimde agri hisstmedim hic .Hatta kendimde bir yandan gecirdim burnu ma...Aci yoktu yine..Ama ciglik attigimi hatirliyorum.Ama onu o an ki koruma icgidusuyle mi attim bir anlik agriyla mi attim bilmiyorum.Pazartesi alcilarim cikarken darbe olayini da sorayim.Burdan yazarim size

Çocuğu olan ya da çok hareketli insanların burunlarını darbeden korumaya yarayabilir bir ürün buldum.

ŞEFFAF SERT PLASTİK YÜZ VE BURUN KORUMA MASKESİ

• Yanak ve alın kısımlarında plastozot - eva destekleriyle, şeffaf sert bir plastikten
  • yapılmıştır.
  • Burun ve genel yüz hatlarını destekler, aktivitelerde, maçlarda yüz korumasını tam gerçekleştirir.
  • Yaralanmayı önler.
  • Gergin elastik bandajla kafaya tam tutunur, basit çekme-itme hareketleriyle takıldığı pozisyondan kurtulmaz.
  • Sağ-sol ve yukarı-aşağı ayarlanabilir, her yetişkin standardı yüz ölçüsüne uyar.

İdeal kullanım alanları: Sert çarpışmaların olabildiği futbol, basketbol, uzak doğu sporları, beysbol, güreş, tenis gibi spor dallarında koruyucu destek olarak idealdir.

Kask gerektirmeyen diğer tüm spor dallarında da burunu ve yüzü normal temaslardan korur.

Not: Sadece koruyucu bir tedbir olarak kullanılır, çok sert çarpmaların yol açabileceği travmatolojik durumları önlemez.

· Çok hafif

· Ayarlanabilir

· Rahat

. Şeffaf yapıya sahiptir

. Cırtları sayesinde ayarlanabilir

. 3 Boy olarak üretilmektedir (S,M,L)

Tavsiye edemem ,kendim kullanmadım ..ama doktoruma soracağım çünkü hareketli biriyim ve burnumu korumak için işe yarayacaksa ,ve kullanmanın sakıncası yoksa alabilirim..internette buldum. googleda yazınca çıkıyor, reklam olmasın diye link vemedim --forum kurallarına aykırı olabilir belki.
bu gün çok kişi burnuma darbe aldım diye yazınca paylaşayım dedim

Son düzenleme:
Hımm bakayım ben de darbeli günlerim yakın sanki

yanaklardan ve alından destek alıyor burna dokunmuyor gibi görünüyor , gözlük gibi burna yük olacak biçimi yok gibi görünüyor ama elime alıp yüzüme takıp bakmadım kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ..
en iyisi doktorumuza sormak .

Son düzenleme:
Ben 23 ağustosta ameliyat oldum çok kararsızdım ama şu an mutluyum ağrısı sızısı çekilmez bir şey değilmiş düşünenler varsa hiç korkmasın öncesi sonrası böyle :)

Merhaba , öncelikle hepinize yeni burunlarınızla güzel bir hayat diliyor ve cesaretinizden ötürü kutluyorum hepinizi.Antalya'da önerebileceğiniz deneyimli bir doktor var mı acaba?Ben Prof.Dr.Ömer Özkan'ı duydum ama fiyatını söylemedi sekreteri.Sizlerden fiyat hakkında da bilgi alabilir miyim?

Merhaba bende 1.5 hafta önce estetik ameliyatı oldum. Şu an burun kalkıklığı çok iyi Tam istediğim gibi. Ama zamanla burun değişiyor deniyor. Kalkıklık düşer mi çok ?

Merhaba bende geçen hafta ameliyat oldum. Kalkık bir burun istemedim ve şu an görüntüsü güzel. Ancak zamanla düşme oluyor deniyor. Sizde oldu mu ?

Merhaba kızlar bende Ekliyorum şuan ameliyatım üstünden 4,5 ay geçti orta kalın cilt yapım .
Biraz canım sıkkındı hatta bir kaç konu açtım ucu şiş bombe vs diye doktoruma çok güvenerek oldum kaçtan referans aldım en az tanıdığım 4 kişi oldu sonuçlar Harika , belki benim de iyi olur zamanla ödem inince ... ödeme inanmak istiyorum doktorum aşırı emin .. kendi doktorum hariç bir kaç KBB doktoruna muayene oldum beğendiler ilginç

Eklentiler

• 6DA88EBD-7C66-4776-8E1F-900EB4E080CC.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 461
Merhaba bende geçen hafta ameliyat oldum. Kalkık bir burun istemedim ve şu an görüntüsü güzel. Ancak zamanla düşme oluyor deniyor. Sizde oldu mu ?

3.haftadan sonra pek değişmiyor muş bir doktor öyle söyledi . Milim oynuyor 3. Aydan sonra hatalı değilse asla değişmez dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…