- 20 Haziran 2014
- 138
- 26
- 98
- 39
Cok gecmis olsun.Ben darbelerimde agri hisstmedim hic .Hatta kendimde bir yandan gecirdim burnu ma...Aci yoktu yine..Ama ciglik attigimi hatirliyorum.Ama onu o an ki koruma icgidusuyle mi attim bir anlik agriyla mi attim bilmiyorum.Pazartesi alcilarim cikarken darbe olayini da sorayim.Burdan yazarim sizeÖncelikle çok geçmiş olsunBu darbe konusunda bende konu açmıştım benimde oğlum küçük. daha 3 hafta oldu ameliyat olalı bende 5kez darbe aldım oğlumun eli kolu saolsun aşağıdan yukarı doğru bide ağrıdan gözümde yaş geldi her seferinde şuan görünürde birşey yok ama çok korkuyorum bir hafta sonra kontröle gidicem inşallah bakalım ben demeden doktor birşey dicekmi eğer senin kontröl yakinsa doktoruna sorabilirmisin canım bu darbeler nekadar etkiliyo burnu
ben sizin burnunuzu çok beğendim ya yüzünüze cuk oturmuş çok uymuş
Cok gecmis olsun.Ben darbelerimde agri hisstmedim hic .Hatta kendimde bir yandan gecirdim burnu ma...Aci yoktu yine..Ama ciglik attigimi hatirliyorum.Ama onu o an ki koruma icgidusuyle mi attim bir anlik agriyla mi attim bilmiyorum.Pazartesi alcilarim cikarken darbe olayini da sorayim.Burdan yazarim size[/QUOTE
Çok saol canım teşekkür ederim şimdiden alçıliyken ağrı hissetmemeniz normalde sorun alçı çıktıktan sonra oluyo yoksa alçı korur hareket etmesinide engelliyo ya o yüzden sıkıntı olmaz sizde dikkat edin çocuğunuz varsa heran herşey olabiliyo ben nekadar çok sakınırsam oğlum okadar çok istemsizce gelip çarpıyo neye uğradığımı şaşıriyorum daha çok yeni olduğundan ağrısı fazla oluyo heralde tabi birşey olmadiysa daha
Çocuğu olan ya da çok hareketli insanların burunlarını darbeden korumaya yarayabilir bir ürün buldum.
ŞEFFAF SERT PLASTİK YÜZ VE BURUN KORUMA MASKESİ
- Yanak ve alın kısımlarında plastozot - eva destekleriyle, şeffaf sert bir plastikten
- yapılmıştır.
- Burun ve genel yüz hatlarını destekler, aktivitelerde, maçlarda yüz korumasını tam gerçekleştirir.
- Yaralanmayı önler.
- Gergin elastik bandajla kafaya tam tutunur, basit çekme-itme hareketleriyle takıldığı pozisyondan kurtulmaz.
- Sağ-sol ve yukarı-aşağı ayarlanabilir, her yetişkin standardı yüz ölçüsüne uyar.
İdeal kullanım alanları: Sert çarpışmaların olabildiği futbol, basketbol, uzak doğu sporları, beysbol, güreş, tenis gibi spor dallarında koruyucu destek olarak idealdir.
Kask gerektirmeyen diğer tüm spor dallarında da burunu ve yüzü normal temaslardan korur.
Not: Sadece koruyucu bir tedbir olarak kullanılır, çok sert çarpmaların yol açabileceği travmatolojik durumları önlemez.
· Çok hafif
· Ayarlanabilir
· Rahat
. Şeffaf yapıya sahiptir
. Cırtları sayesinde ayarlanabilir
. 3 Boy olarak üretilmektedir (S,M,L)
Hımm bakayım ben de darbeli günlerim yakın sankiTavsiye edemem ,kendim kullanmadım ..ama doktoruma soracağım çünkü hareketli biriyim ve burnumu korumak için işe yarayacaksa ,ve kullanmanın sakıncası yoksa alabilirim..internette buldum. googleda yazınca çıkıyor, reklam olmasın diye link vemedim --forum kurallarına aykırı olabilir belki.
bu gün çok kişi burnuma darbe aldım diye yazınca paylaşayım dedim
Cok hos olmuş cidden ama sanirim biraz şişlik var.Doktorunuz kimdi acaba?Bu da benim öncesi sonrası fotoğrafım:) Doktorumdan doğal bi burun istemiştim
Bayağı şiş. İnce derili olduğum için çok fazla şişti maalesef. Volkan Kahya doktorumCok hos olmuş cidden ama sanirim biraz şişlik var.Doktorunuz kimdi acaba?
Merhaba bende geçen hafta ameliyat oldum. Kalkık bir burun istemedim ve şu an görüntüsü güzel. Ancak zamanla düşme oluyor deniyor. Sizde oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?