burun estetigi

HayrunNisa03

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
4
0
16
Konya
Kizlaaarr ben burnunu yeni yaptırdım.yorumlarinizi almak istiyorum nasıl olmuş bandajlar çıktı 21. Gunumdeyim hala sis ama eski haline gore çok daha güzel sanki resmini koyuyorum yorumlarınızi bekliyorum inş sizler de begenirsiniz

Kizlaaarr ben burnunu yeni yaptırdım.yorumlarinizi almak istiyorum nasıl olmuş bandajlar çıktı 21. Gunumdeyim hala sis ama eski haline gore çok daha güzel sanki resmini koyuyorum yorumlarınızi bekliyorum inş sizler de begenirsiniz
Grrcekten merak ettim genelde memnun olan sayısı az benimde 4. Günüm korkmaya başladım ya kötü olursa diyee :(

Kizlar yapilan bi estetik gercekten iyi bi cerrah yaptiysa hc can sikmaya degmez eminim oncekine gore daha ii olacaktir.ben de yaptirdm bi bucuk ay olacak sislikler var ama illaki 6 aya inecektiŕ.bi de o zman bakacaz nasil oldu su an konusmak icin cok erken ne kadar bunlari yazan ben ollsamda yinde meraktan catliyorm su 6 ay hayırlısı ile gelseydi

Kizlar yapilan bi estetik gercekten iyi bi cerrah yaptiysa hc can sikmaya degmez eminim oncekine gore daha ii olacaktir.ben de yaptirdm bi bucuk ay olacak sislikler var ama illaki 6 aya inecektiŕ.bi de o zman bakacaz nasil oldu su an konusmak icin cok erken ne kadar bunlari yazan ben ollsamda yinde meraktan catliyorm su 6 ay hayırlısı ile gelseydi
caninizi skmak istemem ama 4. ayimdayim ben pek bi fark goremiorum burnumda hala kutuk gbi galiba 6. ay doldktan snrada 1. seneyi beklicem sonra nolur bilemiorum kafayi usutmezsem iyi cok komik bir halim var cnku

Haklida olabilirsin ama su zamani yani tam 1 yili atlatsadik cunku gercekten sabir isi..yalniz o sertlik ne zman gececek bende de var kutuk gbi.ama en gec ucu iylesirmis

Bu arada hc aranizda burun hafif bi tarafa kaymis ya da hafif yamuk gbi gorunuomu cok canim sıkılıyor ayin 18 i gelirse 2 ay olacak yani bi bucuk ay oldu ama hala bi tarafi daha cok sis oof offd

Kizlar benimde burnumda sorun ve kemik eğriliği var şeklidebozuk estetikte yaptrcam aaraştırma hast. Prf. Ler parayla yapio bu isi ama ben 3 bin falan bayilamam asistanlar ücretsiz yapio . bende asistana olcam nasilsa arastrma görevlisinin yaninda amlyata hocada grmyo mu yanlis bizi olsa mudale eder 2 senedir bu amlyti ücret içi. erteledim ve çok tikanyrm artık gozumu karartp asistana yaptrcam 5 ocakta olma ihtmalim var yanlismi yapiorum sizzce acil cvp

Kizlar benimde burnumda sorun ve kemik eğriliği var şeklidebozuk estetikte yaptrcam aaraştırma hast. Prf. Ler parayla yapio bu isi ama ben 3 bin falan bayilamam asistanlar ücretsiz yapio . bende asistana olcam nasilsa arastrma görevlisinin yaninda amlyata hocada grmyo mu yanlis bizi olsa mudale eder 2 senedir bu amlyti ücret içi. erteledim ve çok tikanyrm artık gozumu karartp asistana yaptrcam 5 ocakta olma ihtmalim var yanlismi yapiorum sizzce acil cvp
Bana gore hayatinin en buyuk yanlisi derm nice unlu cerrahlara guvenimiz yeri geliyor eksik kalıyor kiytirik asistana mi yaptircan o ne anlar.ben kbb yaptrmadm kotu olur die hem kolay bi surec degil tamam cok abarti bi ameliyat degil ama ole basit bi surecte degil diyelimki cok kotu oldu nolacak 3 bin den kactin ama suanki gorunumunden daha kotu oldun olene kadar o burunla yani o yuzle mi yasican bunu geriye donusu yok biliosn dmi.ins 3 bini verseydmde böle olmasaydm diceksn belki.ama allah dedeirtmesn cok kotu bise ben ameliyat olali bi bucuk ay oldu hala sislerm var ve en unlu dr gittm acaba kotu olma ihtimalim var mi die sorguladm kendimi.sen sen ol paran yoksa hc elletme ya da paran olsn ole yaptr ornek 25 yasindasn dielm birak bi 25 yil daha kal bana soracak olursan ama inanki bu burun herkesn yapabileceği sey diil ve goz onunde yinede en dogru karar senin allah utandirmsn canm simdiden..

Nil yorumun için çok tesekkur ederim bende senin gbi dusunyrdum saglik mezunuyum ama iste arkdsma danistim o da saglik mezunu ya yanlis bisi yaparsa hocasi yanında mudale eder deyince içim rahtldi biranoce kurtlmk niyetin ama :( iste

Nil yorumun için çok tesekkur ederim bende senin gbi dusunyrdum saglik mezunuyum ama iste arkdsma danistim o da saglik mezunu ya yanlis bisi yaparsa hocasi yanında mudale eder deyince içim rahtldi biranoce kurtlmk niyetin ama :KK43: iste

Ben seni anliyorm ama kimsenin bu tarz konular yuzunden zarar gormesini istemem benm burnumun ucu topak kalindi ama ayri bi tatliligi vardi ama dayanamadm yaptrdm ve suan cok farkli yuz alismak zor daha isin basindaym cok var belki ama yinede o fotolardaki gbi sanatcilar gbi sandm ama yanildm yinede kotu degil ama ole basit bise diil inanki benm teyzem yurtdisinda yaptrdi ve ilk ameliyatinda memnun kalmadi 2. Oldu nedeni nefes alamadi.ve normalde nefes alisinda sıkıntı yoktu.amacm seni uzmek değil belki ii olacak ama sansa ve belkllilere bırakılacak bise degil.ben cok kotu olmadm ama emin ol guzel olsn 3 bin degil 5 bin yine verrm paramin oldugundan degil güzel olsn sağlıklı olsn yeter.cunku olene kadar senle..allah yardimcin olsn ama ii dusun ben cok hassasm bu konulaara benm gbi cok abartn yoksa da bosa yaptrma yaptrmasamda olurdu.yaptrma sebebm fotolarda gorundgm gbi cikmiodu sanki fotomodel olacam yaa.ahh ahh anla bizi karar senin ama bana kalsa hayir cunku bu sans isii değil donusu yok..sunuda diyim baska bi cerrah garantisini verir demiyorm sadece ii arastr cok aratsr zaten en yuksek 3 ila 4 bin gecmez..saglikli gunler☺

Çok çok tesekkur ederim bu kadar ayrintili yazdgin icin . ben daha çok aeastrmaya kalkarsam kafam iyice karisacak birakicam bu isleri sabirsiz ve tez canliyimdir hemen olsun btsn istyrm zaten çok korkuyorum canim çok tatli ve hic amlyat olmadim yüz küçük güzel yüze sahibim ama Burnum lise döneminden sonra egrilesti cikinti oluştu ozguvenimi sarsio

Haklisin sende bu arada hc agri yok benm dr bana 0 aci dedi ve sifir aciydi yani aci yok sadece agir bi grip geciriyosn ole dusun ameliyattan cikinca ne oldgnu anlamıyosn ole ameliyat snrasi aci yok ama cok dikkat istiyr zahmetli bi bakimi var is ameliyattan snranerde ikamet ediyosn hangi sehir

Zaten sürekli agir grip geciromusum gibi zor nefes aliorum gözler dahi sisiyo. Edirne de ikamet ediyorum. Buranin en iyi hastanesi de Edirne trakya üni. Araştırma hastanesi.

Anladm tatlm anlasilan senin saglikla ilgili yani nefes almaylada ilgili sorunun var ne dyim.o zman yaptriman gerek.ama hastanede calisiosan ya da cok yakinin calisiyosa ii bi cerraha yaptir derm ama yinede asistan akli karıştıriyor inanki bu nasil bise bilio musun.ornek sana bi resim yap derm ya da bi daire ciz sen ii cizersn bense hafif yamuk yani bu is sanat isi yapan kisi onemli diyelmki burnuna sekil veren kisi o sekli hafif oyarak verdi yanında duran dr ya da bi baska ilgili kisi hayir ole olmaz mi diecek buna mudahale etmez ki ancak tekniksel eder sanat kismina karisacagni sanmıyorum cunku onu yapan kisi farkli hemde en onemli kismi nefes ve goruntu.insss hakkinda hayirlisi cnm

Saol canim mezun oldum ve saglik istemyrm av. Yaninda calisiyorum. Sende haklisin bende senin gbi çok pipirikliyimdir bakalim amlyati yapacak dr unu arastrym simdi o ne onerek çok çok t.ederim.

Saol canim mezun oldum ve saglik istemyrm av. Yaninda calisiyorum. Sende haklisin bende senin gbi çok pipirikliyimdir bakalim amlyati yapacak dr unu arastrym simdi o ne onerek çok çok t.ederim.
Ben tesekkur ederm bencede en doğru karar suan bu sen ameliyata girecek dr u arastir belki bizim korktugmz gbi degildir zaten kimse kotu yapmak icin ugrasmaz ama yinede sen bi ameliyata girecek dr u arastr derm. .hersey gonlunce olsnn ii bak kendine

Benim olcam hastanede zamaninda stajer dr vardi tanidigim ona sordum.veridigi cevap bu ..tatmin edicimi sence de.. Ben birazda olsa rahatladim mesaj bu :Cnm ne desem bilemedim.. Asistanlara güvenebılırsın bi sıkıntı olursa zaten hoca orda oluyor o yonden ıyı ama Merev soyısımlı asıstanın eli nasıl onu bılmıyorum .. Bızım zamanımızda yenı gelmıstı ama çalışkan bürüne benzıyor kötü olmaz dıe düşünüom eli..son karar senin tabiki bence yaptir dedi.

Benim olcam hastanede zamaninda stajer dr vardi tanidigim ona sordum.veridigi cevap bu ..tatmin edicimi sence de.. Ben birazda olsa rahatladim mesaj bu :Cnm ne desem bilemedim.. Asistanlara güvenebılırsın bi sıkıntı olursa zaten hoca orda oluyor o yonden ıyı ama Merev soyısımlı asıstanın eli nasıl onu bılmıyorum .. Bızım zamanımızda yenı gelmıstı ama çalışkan bürüne benzıyor kötü olmaz dıe düşünüom eli..son karar senin tabiki bence yaptir dedi.
Canm senin soracagn soru sikinti daki kasit ne gorsellik mi ic tedavi mi hem o diger asistana guven derken bilemedm yani kararsiz kaldm o zmana sole dym oranin en ii asistani ya da yapacak kisi kim ise ona yaptr ama cok tatmin edici bi cvp degil hem dedgm gbi asistani şurda birak kbb a gitmedm ben yine karar senin.

Anladm tatlm anlasilan senin saglikla ilgili yani nefes almaylada ilgili sorunun var ne dyim.o zman yaptriman gerek.ama hastanede calisiosan ya da cok yakinin calisiyosa ii bi cerraha yaptir derm ama yinede asistan akli karıştıriyor inanki bu nasil bise bilio musun.ornek sana bi resim yap derm ya da bi daire ciz sen ii cizersn bense hafif yamuk yani bu is sanat isi yapan kisi onemli diyelmki burnuna sekil veren kisi o sekli hafif oyarak verdi yanında duran dr ya da bi baska ilgili kisi hayir ole olmaz mi diecek buna mudahale etmez ki ancak tekniksel eder sanat kismina karisacagni sanmıyorum cunku onu yapan kisi farkli hemde en onemli kismi nefes ve goruntu.insss hakkinda hayirlisi cnm
yemin ediorum aglaya aglaya okudum bu yasadgm surec b.k gbi ilk ameliyatimdan memnundm daha guzel olsun diye revizyon oldm burun sirtim kikirdakla turkish delight teknigyle yukseltlmis suratimdan bagimskz duruyo kalin yuvarlak ucu top gbi hic bi incelik yok ustelik benm yuzum ince hzundur bu kalin ve kisa onden cok komik duruyo kendimi okadar igrenc hissediorum ki anlatamam 4 aydri agliorum alisamiorumda tek istedgm zamani geri alabilmk ne kadar salakmisim ne kadar salakmisim gitti yuzum bana ait degl ne bakislarim ne guzum hic bisey kendi yansimami gorucem diye odum kopuo hala aynaya bakamiorum kaslarimin arasindan baslio burun sietim ve ici yama burunun basladgi yerde kikirdaklar tutunsun die cikinti var ve burun indikce o cizgi ortaya cikti burnm ucu bildgnz top gbi kapkalin nasil oldum bu ameliyati yetinmedim iste salak gbi yapmayinn nolur ameliyat falan olmayin suratinizin tam ortasinda bu sey

Back
X