- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi NoName123456
-
Canim hangi doktor hayirliysa senin icin o olur insallah, o Doktorun gözünde bir bozukluk var galiba, senin elmacik yanaklarin zaten var, üstelik söylediklerine sakin aldiris etme, bugün seninle konusurken inan senin üzüntünü kalbimden hisetim... Bir Doktorun görevi hastayi motive etmektir, azarlamak degil, bazi Doktorlar Status' unu almislar ama Insan degiler... Saydiklarin Doktorlar emin eller, Ve Insanca, Dr Taskin Yücele bir yorum yapamam cünkü ona gitmedim ... bence sen Dr Abdulkadir Göksel, Dr Eren Tastan, Dr Taskin Yücele görüs sonra kararini ver... insallah herkesin gönlüne göre olur4.ameliyatımı eren beye olmayı düşünüyorum kendisiyle nisanda görüştüm temmuzda ameliyat olcaktım cesaret edemedim ameliyattan önceki hafta değerli vaktini bana ayırdı saat 8.30-9 a kadar akşam görüştü ameliyatı ertelemek istediğimde hazır olduğunda gel dedi bir kere çok naif kibar insancıl alçak gönüllü biri ve gerçekçi olacakları size söylüyor olmayacaklara da olmaz diyor beklentiye girme diye bu çok önemli..yaptığı işi küçümsüyerek dalga heçicek kadar da alçak gönüllü, tıp literatürüne geçmesine rağmen. Ben emre ilhanla da görüştüm ankaradan gittim bana değerli vaktini ayıramadı 15 dak kısa bi muane etti tüm gün bekledim günü mü de yedi bilsem istanbulda gezerdim. ayrıca bi sürü memnuniyetsiz hastaları var güzel sonuçları da var ama.. bu akşam selçuk ışıkla görüştüm ağlamaklı oldum. bi tuhaftı zaten saygım herkese sonsuz ama selçuk beg bi tuhaftı işitme problemi yaşıyor sanırım yaşı da çok yok ama benim burnumla ilgilenmedi tutturdu illa yağ enjeksiyonj ile elmacık kemiği operasyonuna. ben kararımın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anladım. bir kez de istanbulda abdurrahman göksel ve ankara da taskın yucelle görüşücem ama büyük ihtimal inşallah eren beye ameliyat olucam. eren beyden eminim neden böyle doktor doktor geziyorum çünkü 3 ameliyat geçti son olsun istiyorum herkesin görüşünü dinliyorum.
4.ameliyatımı eren beye olmayı düşünüyorum kendisiyle nisanda görüştüm temmuzda ameliyat olcaktım cesaret edemedim ameliyattan önceki hafta değerli vaktini bana ayırdı saat 8.30-9 a kadar akşam görüştü ameliyatı ertelemek istediğimde hazır olduğunda gel dedi bir kere çok naif kibar insancıl alçak gönüllü biri ve gerçekçi olacakları size söylüyor olmayacaklara da olmaz diyor beklentiye girme diye bu çok önemli..yaptığı işi küçümsüyerek dalga heçicek kadar da alçak gönüllü, tıp literatürüne geçmesine rağmen. Ben emre ilhanla da görüştüm ankaradan gittim bana değerli vaktini ayıramadı 15 dak kısa bi muane etti tüm gün bekledim günü mü de yedi bilsem istanbulda gezerdim. ayrıca bi sürü memnuniyetsiz hastaları var güzel sonuçları da var ama.. bu akşam selçuk ışıkla görüştüm ağlamaklı oldum. bi tuhaftı zaten saygım herkese sonsuz ama selçuk beg bi tuhaftı işitme problemi yaşıyor sanırım yaşı da çok yok ama benim burnumla ilgilenmedi tutturdu illa yağ enjeksiyonj ile elmacık kemiği operasyonuna. ben kararımın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anladım. bir kez de istanbulda abdurrahman göksel ve ankara da taskın yucelle görüşücem ama büyük ihtimal inşallah eren beye ameliyat olucam. eren beyden eminim neden böyle doktor doktor geziyorum çünkü 3 ameliyat geçti son olsun istiyorum herkesin görüşünü dinliyorum.
Merhaba oncelikle geçmiş olsun. Ben kışın Tevfik Sözen ile maillestim kendisi Türkiye de değildi ve kendisi bana iki isim verdi. Taşkın Yücel ve Eren Taştan. Eren hocayi zaten biliyordum.Sonra Taşkın hocayı araştırdım hem facebookundan instagramindan kendisi güleryüzlü ve basarili bir doktora benziyordu. Icime sindi ve görüşme kararı aldım.Zaten Taskin hocaya olmasam Eren hocaya kesin olacaktim.Muayenede Taşkın hoca yapilacaklari olmyacaklari anlatti ve agustosta ameliyat oldum ve su anlik memnunum.Kendisi bu işin cidden onde gelen ve ehil birisi.Hakkinizda hayırlısı olur umarim.4.ameliyatımı eren beye olmayı düşünüyorum kendisiyle nisanda görüştüm temmuzda ameliyat olcaktım cesaret edemedim ameliyattan önceki hafta değerli vaktini bana ayırdı saat 8.30-9 a kadar akşam görüştü ameliyatı ertelemek istediğimde hazır olduğunda gel dedi bir kere çok naif kibar insancıl alçak gönüllü biri ve gerçekçi olacakları size söylüyor olmayacaklara da olmaz diyor beklentiye girme diye bu çok önemli..yaptığı işi küçümsüyerek dalga heçicek kadar da alçak gönüllü, tıp literatürüne geçmesine rağmen. Ben emre ilhanla da görüştüm ankaradan gittim bana değerli vaktini ayıramadı 15 dak kısa bi muane etti tüm gün bekledim günü mü de yedi bilsem istanbulda gezerdim. ayrıca bi sürü memnuniyetsiz hastaları var güzel sonuçları da var ama.. bu akşam selçuk ışıkla görüştüm ağlamaklı oldum. bi tuhaftı zaten saygım herkese sonsuz ama selçuk beg bi tuhaftı işitme problemi yaşıyor sanırım yaşı da çok yok ama benim burnumla ilgilenmedi tutturdu illa yağ enjeksiyonj ile elmacık kemiği operasyonuna. ben kararımın bir kez daha ne kadar doğru olduğunu anladım. bir kez de istanbulda abdurrahman göksel ve ankara da taskın yucelle görüşücem ama büyük ihtimal inşallah eren beye ameliyat olucam. eren beyden eminim neden böyle doktor doktor geziyorum çünkü 3 ameliyat geçti son olsun istiyorum herkesin görüşünü dinliyorum.
Insallah herkes mutlu olur canim artik Insanlara hesap vermekten yoruldumMerhaba oncelikle geçmiş olsun. Ben kışın Tevfik Sözen ile maillestim kendisi Türkiye de değildi ve kendisi bana iki isim verdi. Taşkın Yücel ve Eren Taştan. Eren hocayi zaten biliyordum.Sonra Taşkın hocayı araştırdım hem facebookundan instagramindan kendisi güleryüzlü ve basarili bir doktora benziyordu. Icime sindi ve görüşme kararı aldım.Zaten Taskin hocaya olmasam Eren hocaya kesin olacaktim.Muayenede Taşkın hoca yapilacaklari olmyacaklari anlatti ve agustosta ameliyat oldum ve su anlik memnunum.Kendisi bu işin cidden onde gelen ve ehil birisi.Hakkinizda hayırlısı olur umarim.
ameliyat sonuçlarından size fotolar gösterdimi acaba..?Eren Hocamızın başka hastaları var mı buralarda, kendisi hakkında yorumlar çok iyi, ben de görüştüm kendisiyle ilgisi alakası da iyiydi.
Özellikle ameliyat sonrası demeyimlerini yazacak arkadaşlarımız var mı buralarda ??
Merhabalar. Ben perşembe günü Dr. Eren Taştan'a ameliyat oldum. Ameliyat biter bitmez Eren beyden fotoğraf çekmesini rica ettim ve sonuç beni çok memnun etti. Kendisi çok ama çok zarif bir insan, çok mütavazi, çok sabırlı ve ilgili. Sayesinde kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Araştırma aşamasındayken epey sıkıntı yaşadım. Hatta İstanbulda ameliyat olacaktım. Randevumu, uçak biletimi vs. ayarlamıştım ama Eren beyle görüşünce fikrim değişti. İyi ki de öyle olmuş.
ben aslında dün fotoğraf yüklemiştim ama sonra sildim. herkese açık bir platformda fotoğrafımın olması rahatsız etti beni ama eğer Eren bey ile görüşürseniz 1 ekimde ameliyat olan hastanın fotoğrafını görmek istediğinizi söyleyin, gösterir belkiçok geçmiş olsuunnnn. Fotoğraf da bekliyoruz ilerleyen zamanlarda
özelden mesaj atıp çok fazla fotoğraf isteyen oldu. ben de yüzümü kırpıp yüklemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 1649497 Eki Görüntüle 1649498
ucu sırtı çok güzel maşallah darısı başıma inşallah önden de görüntü nasıl sizin revizyon mu?
Merhaba gecmis olsun :) oncelikle ucunu cok guzel yapmis eren hoca ucunuz ovalmi koselimi nasil anlattiniz onden cok sismi?
özelden öndende fotoğraf görmem mümkünmü acaba..ben özellikle burun ucunu ve doğallığı önemsiyorum..birde ne kadara oldunuzözelden mesaj atıp çok fazla fotoğraf isteyen oldu. ben de yüzümü kırpıp yüklemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 1649497 Eki Görüntüle 1649498
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?