Burun Estetiği

merhaba paylaşımlarınız ve bilgiler için teşekkür ederim. Çok faydalı oldu benım için. Ben panik korkum yüzünden daha cesaret edemedim. dr arayışı içindeyim. ameliyat öncei ve sonrası için bilgi verebilirmisiniz. ilk ameliyatım sanırım ondan

eren hocayla ben geçen sene görüşmüştüm gerçekten çok iyi bir doktor başkalarının mahvettiği burunları düzeltmek ona düşüyor genelde ancak ameliyat olan arkadasın söyledği fiyatı duyunca dudağım uçukladı baya bi zam gelmiş galiba bana söylediği bile fazla gelmişti parasızlıktan yaptıramamıştım şimdi ortada kaldık demekki yamuk burunla gezcez artık ya da ucuz fiyata bilinmez ellerde deney tahtası olcaz :'(((((

aradaki farkı bilmiyorum ama iz kalıyor annemin öyle yapılmak zorunda kaldı serçe parmağın yarısından biraz fazla iz kalıyor bikini giyerse gayette görünüyor maalesef bu hale getiren doktorlar utansın :/

eren taştan bence ankaradaki en iyi doktor ben görüştüm ona revizyon olmaya karar verdim. çok iyi ve istanbuldaki birçok ünlü profun revizyonuna da giriyomuş yakın arkdasları olduğu için yani yakın arkadasları rica ediyomuş adları lekelenmesin diye eren bey de onlara ameliyatta yardım ediyomuş bence çok bilgili ilgili mütevazi biri yaptığı işler de çok güzel.

Merhaba Arkadaşlar, ben bugün Eren Beyle görüttüm.
Almanyadan geldim. Almanyada iki defa Burun ameliyatı geçirdim. Burnunu deforma ettiler.
Burundeliğinin biri küçük, biri büyük!
İnternetten üç doktor seçtim.
Eren Beyi bana daha önce Amerikadan gelip Revizyon ameliyatı olan bir Bayan tavsiye etmişti.
İlk görüşmem Eren Beyle oldu.
Benim sorularımı sabırla cevapladı.
yaptığı bütün Revizyon ameliyatları önce ve sonraki halinin Resimlerini gösterdi, ikna oldum.
Görüşmeyi beklerken ameliyat olmuş 5 hastasıyım tanıştım. Hepsi çok ama çok memnunlar. Netice çok güzel.
Kararımı verdim, Revision ameliyatını kesin Eren Beyde olacağim!
İşim dolayısıyla anca Kasımda ayında ameliyat olacağım.
Amaliyat olursam size Burnumun önceki ve sonraki Resimlerini paylaşacağım.
İyi karar verdiğim eminim.
Hepinize selamlar, Bye ☺

Kulaktan kaburga dan parça alıp uzun süren burun ameliyatı marifetmiş gibi anlatılmış, daha fazla ödeyince daha iyi bir sonuç alacağınız algısı tamamen yanlış bunu belirteyim. Ülkemizde deneyimli bir çok plastik cerrah varken branşı bile olmayan birisine bu kadar para vermek ne kadar doğru, revizyon ameliyatlarında diğer bölgelerden kıkırdak alarak ekleme yapmak bir başarı değildir. Geçmiş tecrübelerime dayanarak şişirilmiş bir balon reklam olarak görüyorum, hiç memnun olmayan yoksa o işte bir sorun vardır, bütün plastik cerrahlar kaburgadan kulaktan alınan kıkırdağın kaza yaralanma gibi doku kaybının fazla olduğu durumlarda burunun fonksiyenel olarak işlevsel hale getirilmesi için kullanılacağını söylüyor, lütfen konuyu ingilizcede araştırın derim, zaten revizyon ameliyatı ihtiyaçlarımız, birazda konu hakkında bilgi sahibi olmadığımız ve tamamen yönlendirme reklamlarının farkına varmadığımızdan olmuyormu. eren taştan kaç aylık bir doktormuş acaba mısır patalağı gibi yakın tarihli yorumları var hepsi reklam kokan buradaki arkadaşlar sakın üzerine alınmasın başka bir yerdede karşılaştım o yüzden, baaris reklam içerikli, geçmiş deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istedim bunları. Revizyon mağduriyetini kullanmak isteyenler çok fazla ve daha çok para talep ediyorlar, sonuç kötü olsa bile zaten berbattı deme durumu çok yaygın, revizyon ameliyatına soğuk bakan doktorları artık daha dürüst samimi buluyorum.

merhaba canım vallahi panik edilcek bir durum yokmuş onu anladım sedasyon veriliyor zaten ameliyat öncesi kafayı buluyosun kimseyi tanımıyosun gülüyosun falan ameliyat sonrası süreç psikolijkmen panik yaratıyor acaba burnuma bişey olurmu falan die oda geçti bence çok şükür hiçbirşey yok burnmda eren bey çok başarılı bi dktor 3.amlytm olmasna rağmen iiim maşallah senin ilk ameliyatsa hiç korkma

canım hangi doktorun ajanısın sen böyle şeyler gelip yazmışsın senin düşüncelerinde bana göre saçma geliyor böyle kulaktan dolma bilgilerle gelip konuşma eren beyi araştır derim adam kaç yaşına gelmiş kaç yıllık doktor geliştirdği onca tekniklerdn sonra ayıp değilmi şu yazdıkların hakaret resmen biraz saygı duy derim ayrıca plastik cerrahlar bütün vücutta işlem yapıyolar bi noktada kendilerini geliştirmiyolar kbbciler sadece buruna odaklanıp burunun işlevinide yerine getirmesini sağlıyolar (nefes yolu açma gibi) senin gelipte burda böyle şeyler yazman açıkcası bende kuşku uyandrdı amacın nedir anlamadım bu sitemin neye kulaktan almadı ayrıca kaburgadan aldı burnumda kıkırdak kalmamış nerden alıp koycak bana söylermisin nerden oluşturcak düzgün oku yazıyı sonra yaz ne yazıyosan saçmalık şu yaptığın saygısızlık fiyata çok demişssin nasıl çok ya özel bu ayrıca rinoplasti setini yurtdışından ne kadara getiriyolar sen biliyomusun 50 bin tldir en az bi rinoplasti seti yattığın hastane masrafları var anestezi doktorunun ücreti var klinik giderleri var sen sanıyomusunki bütün para doktorun cebine giriyo yanılıyorsun bedavadan hiçbiyerde ameliyat olamazsın madem çok para ile olmuyo bu işler git uygun fiyata işini bilmeyen doktorlara olda gör sonunu biz boşuna verdik sanki parayı çok zenginiz para saçmaya yer arıyoruz

Merhaba canim ben de revizyon dusunuyorum da foto gorme ihtimalim var mi acaba? Bir de eren beyin muayenehanesi nerede?

mervecbk reklam yapıyorsun fotoğraftaki burunun çok açık büyüdüğü belli, estetik plastik bir cerrah rahatlıkla daha iyi bir sonuç elde edebilir, çok ünlü profosörlerin ameliyatlarına onların adını temizlemek için giriyormuş acaba isim verebilirlermisiniz, ismi cismi olmayanları kötüleyerek biri şişirilmiş, hiç bir doktorun ajanı veya (sekreteri) (çalışanı) yakından uzaktan alakam yok kimse ile şu doktora gidin diye yönlendirmeyeceğim, sadece bu tür yaklaşımlar ile bir sürü parasını kaptırmış, birisiyim. Gerçekten bu paraları verip ameliyat olanlar varsa eğer ben doğru maliyeye gidiyorum gerçek hasta sayısı orada ortaya çıkar, sende savcılığa gidebilirsin hakkımda ajanlıktan şikayetci olabilirsin hakkımda tüm bilgilerime ulaşılabilir forumdan hodri meydan. yazdıklarımı sadece sizi kast ederek yazmamıştım ama siz direk niyetiniz ortaya açıkça çıktı, artık yeter insanların mağduriyetlerini kimse nakite çevirmeye çalışmasın, buna ne alet olmaya çalışanların çıkarlarını kimse bilemez, Yasalarımızca sağlık sektörünün reklam vermesi, yönlendirme yapması yasak olduğu için, prodüksiyonların ücret karşılığı gazetelere haberi ve tv lere röportaj yaptırdığını öğrendim bunların hepsi benim hayal gücüm olamaz öyle değilmi. Ankara hastanesinde kulak burun boğaz doktorunun SGK ile septum devilasyon kaza yaralanma sonrası fonksiyonel ameliyatlarını yapması takdir ile karşılanabilir, ama devasa ücretler ile revizyon mağdurlarını kimse kullanmasın, ilk burun estetiğinde de sorunlar çıkması olasılığı tabiki yüksek doku iyileşirken şekil alabilir (ben söylemiyorum bunu tıp söylüyor), burun ameliyatlarının çoğunda revizyon olasılığı zaten çok yüksek yada bütün plastik cerrahlar bir araya gelip yapan söylüyor, kulaktan duyma şişirme abartmalara değil istatistiklere belgelere kitaplara bakarım ben, bu konuda ilk mağduriyet ile hangi tarihte karşılaşmışız 2010 yılında sorduğum mesajımda görebilirmirsiniz, edindiğim bilgileri bir vatandaşlık hissi ile yazıyorum sadece, gerekirtiği durumlarda da yazmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:

Her plastik cerrah mukemmel burun yapamadigi gibi her kbb doktoru da kotu denilmez. Adamlar egitimini aliyorlar. Ayrica kaburgadan ve kulaktan kıkırdak alan tek doktor Eten bey degil diger butun doktorlar bunu biliyor ama bir cogu korktugu icin yapamaz orasi ayri konu. Bu is uzmanlik ister. Ameliyatin uzun surmesi de titiz calistigini gösterir. Ben.ikk ameliyatimi 5 sene once oldum burnum coktu simdi revizyon olmayi istiyorum. Sizin de dedigiNiz gibi param yok diye gittim ucuza olduk 1 bucuk saatte halletti burnumu! Su an eski kemerli burnumu ozler oldum. Yani kisaca ezberden konusmayin her doktor bir degildir. Sizin.dediginiz ucuz ameliyatlat devlet hastanesinde yapiliyor ama sonuclar oortada. Gidip ozele mecbur kalıyoruz onlarin kisa suren ucuz ameliyatlari yuzunden. Ve emin ol amelyat fiyatlarının yukselmesine sebep olanlar da o ucuz ama ozensiz yapan.doktorlar.
Simdi 2.ameliyayima nereden para bulsam acaba diyorum sayelerinde!

Reklm konusunda haklisiniz ben de bu yuzden arastiriyorum fakat kime nasil guvenecegiz? Var mi onereceginiz bir doktor? Devlette ucuza ama uyduruk yapiyorlar ozeller pahali yapiyor ama hepsi iyi olmuyor. Vallahi sastim ne.yapacagimi!

Doğru bir konuyu doğru parmak bastığım açıkça görülüyor, uzun süren ameliyat, uzun süre narkoz anlamına geliyor aynı zamanda bahsedilen süreler çok uzun bunun zararları ve riskleri hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ? senesittirhuzur mantık şöyle zaten ilk burun estetiğinde revizyon olasılığı zaten çok fazla, bunu özellikle estetik cerrahlar belirtiyor, ilk ameliyattında istediği sonucu yakalayamayan kişiler, ilk ameliyatını yapan doktora bağlıyor olayı ve başka hekim arayışına giriyor, ameliyatı etkileyen bir sürü faktör var bazılarının deri doku yapısı çok iyi sonuçlar vermeye yatkınken, bazı tipleri 2. ameliyatı kesin yada 3. ameliyatı bile olabiliyor, gerekli deneyime sahip hastalar bunu zaten belirtiyor özellikle, revizyonu bir mağduriyet olanlar istedikleri gibi para isteyip burnunu maf etmiş içeride kıkırdak bırakmamış gibi bu ameliyatta klasikleşmiş yalanların arkasına sığınıyorlar, türkiye öne çıkan bir sürü doktor var bunların hepsi kıkırdak mı ? kullanıyor, kıkırdağın erimesi durumu ne kadar, kaza yaralanma gibi durumlarda fonksiyonel çalışması için kullanımı çok ama estetik çok bir başka alan... ameliyatın uzun sürmesi çok iyi birşeymiş gibi lanse edilmesi zaten konu hakkında bilgi sahibi olunmadığını, yazıyor. narkoz ile lazer epilasyon yapılırken ölen insanlarımız oldu yakın tarihde, bilinçsizliğimiz canımıza paramıza kast edebilir.

Son düzenleme:
Ameliyatin uzun ya da kisa degil olumlu gecmesi onemli. Marifet kisa surede yapmak da degil. Ben 1 bucuk saatte oldum da ne.oldu? Var mi sizin hem uygun hem de revizyonda iyi dediginiz birisi?

Merhaba. Profil fotonuzdaki burnunuz eski halimi acaba?
bir de siz ameliyati aralik ayinda olmussunuz. Yeni cekilmis.bir.foto gorme sansim var mi? Eren beyle gorusmeden once yaptigi burunlari gormek istiyorum. Revizyon olmayi dusunuyorum 5 sene once olduhum ameliyatin sonucu pek parlak degil ve artik gozume batmaya basladi gitgide. Yardimci olursaniz.cok sevinirim.

canım seninle laf dalaşına giremiyeceğim sen ilk foto ile ikinci fotoyu karştrdn galiba orada burnum şiş şuan indi profil fotomdan söz ediyorsan o eski fotom )) yazdıklarını okumadım erindim çok uzun ve gereksiz hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…