- 25 Mayıs 2009
- 523
- 45
- 648
- Konu Sahibi NoName123456
-
çok teşekkürederim mademoiselleeee :))Gecmis olsun, ben begendim gule gule kullanin
canım çok teşekkürederimm çok tatlısın yok ya okumuyorum bile yazdıklarıını canım böyle kişiler çok çevremde görmemezlkten geliyorum çok güzel oluyor onlar yokmuş gibi davranıyorumMervem canım bitanem prensesim boşver kuzum her yazdığına açıklama yapmak zorunda değilsin. Eren bey i hiç duymaması normal. Çünkü reklamcı değil Eren bey. Birde kaç aylık doktor demiş. Yanımda kızlar gülüyor :))) Bu ameliyat işinde insanın içine doktor sinmeli. Eren beyi neden kötülemek isterler anlamıyorum. Kimseye zararı yok adamın. Daha teknik öğretiyor. Dünyada kabul görmüş bulduğu teknikler. Herkesin zevki farklıdır beğenmek zorunda değiller. Ama ben çok ameliyat burun gördüm seninki hariç hiçbirini beğenmedim Mervem, tabi senin güzelliğinin de etkisi olabilir. İnsanlar sanıyor ki burun yapılınca prenses olucaz, o öyle olmuyor. Güzelsen her türlü güzelsin ki benim tercihim her zaman için Allahın yarattığı burun ama bulaştık bi kere. Görmediğim doktorların ameliyatları için bir şey demiyorum ama gördüklerimi beğenmedim. Uzun zamandır siteye girmiyordum. Eski yorumlarımı okuyanlar önerdiğim hiçbir doktoru önermiyorum. Herkes doktorunu araştırarak bulsun. Kimsenin vebali ile uğrasamam.
Sen iyi olanı yaptın canım boşvercanım çok teşekkürederimm çok tatlısın yok ya okumuyorum bile yazdıklarıını canım böyle kişiler çok çevremde görmemezlkten geliyorum çok güzel oluyor onlar yokmuş gibi davranıyorumçok sağol canım aynen bulaştık bu işe bu durumdan müzdarip çok insan var artık son olsun yani yazık günah onlarada inşallah herkesin düzelir mutlu olurlar
...... bu kadar abartılı açıkça belli olan bir reklam yapılmıyordur diğer konularda sanırım....
......Hastalarin kötü olan yorumlari o doktor hakinda 2 gün sonra siliniyor!!! .
Seni sekiz yıl değil,sekiz saniye atlatabilsem büyük başarı olur KazenDoktor hakkında yazmamışsınız ama üyeler hakkında yazmışsınız. Tez istemişsiniz buyrun sizin yazınızdan alıntıladım. Delil ise delil ..
Bahsi geçen üyelerin 2. üyeliği yok ve farklı lokasyonlar. Beni atlattılarsa helal olsun. (hatta biri 8 senedir atlatmış ise saygı duydum)
Ola ki reklam ise inanın çatır çatır deşifre ederim bu konuda hiç aklınızda soru işareti kalmasın. Hatta bundan da çok büyük keyif alıyorum konuda maalesef 2. üyelik bulamadım.
Bu mesaj da da ünlem işaretlerine takıldım. Her kim memnuniyetsizliğini etik kurallar içinde yazdı da kaldırdık ? Doktora beceriksiz diyen mi, kasap diyen mi ararsın sonra bu mesajlar neden kaldırılıyor ? Arkadaşlar yayıncı olarak sorumluluklarımız var. Hanginiz benim operasyonum başarılı geçmedi dediniz de biz kaldırdık ? Doktora, "bak burada düzgünce anlatılmış" dediğimizde de noterden ihtarname yolluyor, "bu sitede adımın geçmesini istemiyorum" diye.
Bizde tüm konularını (olumlu olumsuz) kaldırıyoruz. Memnuniyetsizliğinizi mahkemelerde değilde neden burada çözüm arıyorsunuz o da tartışılır.
Canımcım yazık ki kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş,bizleri reklam yapmakla suçlayan şahıs birilerinin "maşalığını" iki literatür karıştırarak (ki eminim onları da maşayı tutan el sağlamıştır) başta çok değerli bir cerrahı sonrada gerçek fikirlerini samimiyetle belirten insanları karalayarak yapmaya çalıştı ama Kazen'i hesaba katmadı,eline yüzüne bulaştırdı...eren beye kaç aylık dr diyen hangi estetik cerrahın asistanısın söyle biz de bilelim bide sana gelelim
siz eren beyle görüştünüzmücts günü eren beyin muanehanesindeki revizyon olcak bayan önceden tunalıdaki selim beye ameliyat olmuş nolur buraya üyeyseniz bana yazın sizin numaranızı almayı unuttum giderken yanınıza uğramıştım ama lavabodaydınız sanırım
Revizyon icin Doktor seciminde daha zor bence!!! Revizyon zor bir ameliyat, kolay degil...peki burnun şekline eren bey mi karar veriyor yoksa bilgisayarda çizim yada foto üzerinde taslak gösteriyormu. revizyon olup mutlu olan varmı eren beye yada başka doktora.birde gerçekten insanlar resim görmek istiyor dr.eren taştan hoca anladığım kadarıyla ünlü bir doktor neden hastaları bizi duymuyorrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?