Burun Estetiği

Mervem canım bitanem prensesim boşver kuzum her yazdığına açıklama yapmak zorunda değilsin. Eren bey i hiç duymaması normal. Çünkü reklamcı değil Eren bey. Birde kaç aylık doktor demiş. Yanımda kızlar gülüyor :))) Bu ameliyat işinde insanın içine doktor sinmeli. Eren beyi neden kötülemek isterler anlamıyorum. Kimseye zararı yok adamın. Daha teknik öğretiyor. Dünyada kabul görmüş bulduğu teknikler. Herkesin zevki farklıdır beğenmek zorunda değiller. Ama ben çok ameliyat burun gördüm seninki hariç hiçbirini beğenmedim Mervem, tabi senin güzelliğinin de etkisi olabilir. İnsanlar sanıyor ki burun yapılınca prenses olucaz, o öyle olmuyor. Güzelsen her türlü güzelsin ki benim tercihim her zaman için Allahın yarattığı burun ama bulaştık bi kere. Görmediğim doktorların ameliyatları için bir şey demiyorum ama gördüklerimi beğenmedim. Uzun zamandır siteye girmiyordum. Eski yorumlarımı okuyanlar önerdiğim hiçbir doktoru önermiyorum. Herkes doktorunu araştırarak bulsun. Kimsenin vebali ile uğrasamam.

Canımcım gözümle gördüm teknik öğreteceği doktorun reçetesini...Arkasına notlar almış Eren bey isim vermek istemedi "Daha burdan çıkıp bir arkadaşın katılacağı bir ameliyata gireceğim" dedi...Söylemiyor da teknik öğreteceğini...ben sordum ;" X bey mi ameliyatınızı izleyecek diye" .Mahçupça gülümsedi "evet" diye...Bir insan bu kadar mı mütevazi olur...Alsınlar bakalım hem Merve'nin hem Eren beyin günahını...Allah biliyor...teknik öğreteceği cerraha üç kere gittim hep bir bahane buldu yapmadi en sonunda yapamayacağını söyledi bana...yine İstanbul'da çalışan ve bu sitede en az bahsettiğim doktor kadar ünlü olan başka bir cerrah " ... Bey yapmaz sorunlu burunları...o sorunsuzları seçer alır diğerleri bize kalır " dedi... Oturdukları yerden ahkam kesiyorlar ya bilgiç bilgiç...tek kutsal bilgi kaynağı bu site olan insanlar....araştırmadan tanımadan yazık çok yazık...

Bir doktoru araştırıp karar vermek yerine onun bunun profilinde hafiyelik yapmak daha eğlenceli geliyor normaldir...Dedikoducu komşunun kitap okumaya teşvik etmek için kırk dereden su getirdiğim kızı gibi...Yalvardım" Kuzum sen çocuksun,gençsin, kapıda oturup gelip geçenlerin dedikodusunu yapacağına git evde kitap oku " diye... Ama yok insanın içinde olacak araştırma muhakeme etme yeteneği,sonradan olmuyor... Milletin profilinde yalan yakalamaya çalışanlar "Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş" biliyor musunuz.

canım çok teşekkürederimm çok tatlısın yok ya okumuyorum bile yazdıklarıını canım böyle kişiler çok çevremde görmemezlkten geliyorum çok güzel oluyor onlar yokmuş gibi davranıyorum çok sağol canım aynen bulaştık bu işe bu durumdan müzdarip çok insan var artık son olsun yani yazık günah onlarada inşallah herkesin düzelir mutlu olurlar

Sen iyi olanı yaptın canım boşver Asistanlarına sahte üyelik aldırıp Kazen farkedip şutlayıncaya kadar reklamlarını yaptıran doktorlarda gördü bu site... Kendini tanıtma derdi olmadığı için henüz bir sitesi bile olmayan, bugün muayeneleri ücretli olan bir sürü doktor , ücretsiz muayenelerinde ise vakit sınırlaması koyup asistanının devreye girerek görüşmeyi sonlandırmasını sağlayan doktorlar varken Eren Bey iki saat bir hastayı dinleyen bir cerrah... Demek ki hala burada kasıtlı bilinçli reklam yaparken bu yolda iyi olana kara çalma taktikleri sürüyor...Tabi Kazen farkedene kadar

Ben kimi kötülemeye çalışmışım bir okuyun yazdıklarımı, sadece konu hakkıdaki araştırmalarımı paylaştıkça, övgülerin ardı arkası kesilmedi tarafımda kötülenerek, ve beni doğru yere doğru şeyler yazmış olduğumu düşünmeme itti bunlar, adamın kime zararı varmışa bile girdiniz, bu nedir şimdi. herkesin iyi kötü sonuçları memnun olanı olmayanı olabilir, ben sadece bilgisizce yapıldığını düşündüğümü kendi yazdıkları dışında dayanağı olmayan yazılar ile tezler yazdıkça öyle şeyler söylendi ki direk reklam koktu buda benim fikrim, ben bu kıkırdak erime olayını ve burnun büyüyeceğini ben kendi kafamdan mı uyduruyorum yani bakın link paylaşıyorum, istenirse yabancı kaynaktan araştırma yapabilirim, ben kimi kötüledim, kimi neyi övdüm, dayanağı olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaştıkça, çok ilginç saldırıya varan şekilde bir savunma gördüm karşımda bir şekilde, kişiler kendinden bilir işi demekki, benim bir iddam yok, kimseyi savunmamda kötülememde sadece araştırmamı yazarım, ama araştırmalarımı paylaşarak ne suç işleyebilirim ?, neden birilerinin işine gelmedi paylaşımlarım, Valla hastaları yazsın o zaman adı soyadı ile Merve Akkaş gibi ne diyeyim, ben kimseye birşey ispatlamak gibi derdim kaygım yok, ispatlama derdi olanlarda memnunum desin şu kadar para verdim desin ve ispatlasın o zaman iddalarını ödedikleri ücretleri, bilgi paylaşmayı ne hale getirdiniz hayret. forumda kaç tane doktor var hangisinde bu polemik yaşanmış bir iş var bu işte, herkes araştırmasını yada varsa iddasını güzelce yazsın ne var bunda, bana bu yapılan yakıştırmaların amacı nedir ? yaptığım paylaşımlar mıdır, yanıldığım bir konu var ise eğer tabiki olabilirde, bir kaynak gösterilerek yanılabileceğim tabiki söylenebilir, Merve Akkaş memnun olduğunu belirtmiş dir zaten, benim paylaşımlarımla sonucu kötüyemi gidecektir ? Burada fotoğraf isim paylaşmasının amacı nedir o zaman sadece konuşulması istenildiği şeyler dışında birşey söylenemiyecek ise, paylaşımlarıma böyle yakıştırmalar yapılabiliyorsa bende çok rahat bir şekilde reklam yapıldığını söyleyebilirim o zaman , buda benim düşüncem. uzun bir yazı olmasına rağmen anlatmak istediklerimi ve niyetimi anlayabilecek çok kişi olabileceği ümidi içinde yazdım isteyen istediği gibi algılayabilir, lütfen dayatma yapmasın kimse.

Doktor bey şahsı hakkında reklamcı diye bir söz ve şahsı ile ilgili bir iddam asla olmadı yazdıklarımı okuyun lütfen, bizlerden konu hakkında daha yetkin olduğunun işaretide alanındaki Diplomasıdır. Bunlar sizin kendi iddalarınız bunu ortaya atanda sizsiniz, nedense ? Kendi reklamını da yapmasının benim için bir sakıncasıda olamaz ayrı yeten. Söylemleriniz üzerine forumdaki internette bulunan paylaşımları aktardım aksini idda edecek varsa tartışalım, buranın amacı sadece bu olsa gerek diye düşünüyorum, Ama siz çıkıp burada diğer doktorlar şöyledir derseniz burnumu maffetiler deyip isim vermeden, ve en iyisi bu doktordur dersenizde gerçekciliği ve amacınız tartışılır, tartışalım bence kişilere şahıslara girmeden.

Son düzenleme:
...... bu kadar abartılı açıkça belli olan bir reklam yapılmıyordur diğer konularda sanırım....

Doktor hakkında yazmamışsınız ama üyeler hakkında yazmışsınız. Tez istemişsiniz buyrun sizin yazınızdan alıntıladım. Delil ise delil ..

Bahsi geçen üyelerin 2. üyeliği yok ve farklı lokasyonlar. Beni atlattılarsa helal olsun. (hatta biri 8 senedir atlatmış ise saygı duydum)

Ola ki reklam ise inanın çatır çatır deşifre ederim bu konuda hiç aklınızda soru işareti kalmasın. Hatta bundan da çok büyük keyif alıyorum konuda maalesef 2. üyelik bulamadım.

......Hastalarin kötü olan yorumlari o doktor hakinda 2 gün sonra siliniyor!!! .

Bu mesaj da da ünlem işaretlerine takıldım. Her kim memnuniyetsizliğini etik kurallar içinde yazdı da kaldırdık ? Doktora beceriksiz diyen mi, kasap diyen mi ararsın sonra bu mesajlar neden kaldırılıyor ? Arkadaşlar yayıncı olarak sorumluluklarımız var. Hanginiz benim operasyonum başarılı geçmedi dediniz de biz kaldırdık ? Doktora, "bak burada düzgünce anlatılmış" dediğimizde de noterden ihtarname yolluyor, "bu sitede adımın geçmesini istemiyorum" diye.
Bizde tüm konularını (olumlu olumsuz) kaldırıyoruz. Memnuniyetsizliğinizi mahkemelerde değilde neden burada çözüm arıyorsunuz o da tartışılır.

Son düzenleme:
Seni sekiz yıl değil,sekiz saniye atlatabilsem büyük başarı olur Kazen Vakti zamanında bana özenip üye olan kardeşim kendi nicki ile girdi de aynı bilgisayardan tepemizde bittin hemen "aynı ıp ler ne iş diye" Neyse konuya el atmış olman ile kimin ne için ne yaptığı anlaşılmış oldu... İyi ki varsın sağol...

eren beye kaç aylık dr diyen hangi estetik cerrahın asistanısın söyle biz de bilelim bide sana gelelim
Canımcım yazık ki kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş,bizleri reklam yapmakla suçlayan şahıs birilerinin "maşalığını" iki literatür karıştırarak (ki eminim onları da maşayı tutan el sağlamıştır) başta çok değerli bir cerrahı sonrada gerçek fikirlerini samimiyetle belirten insanları karalayarak yapmaya çalıştı ama Kazen'i hesaba katmadı,eline yüzüne bulaştırdı...

peki burnun şekline eren bey mi karar veriyor yoksa bilgisayarda çizim yada foto üzerinde taslak gösteriyormu. revizyon olup mutlu olan varmı eren beye yada başka doktora.birde gerçekten insanlar resim görmek istiyor dr.eren taştan hoca anladığım kadarıyla ünlü bir doktor neden hastaları bizi duymuyorrrr...

cts günü eren beyin muanehanesindeki revizyon olcak bayan önceden tunalıdaki selim beye ameliyat olmuş nolur buraya üyeyseniz bana yazın sizin numaranızı almayı unuttum giderken yanınıza uğramıştım ama lavabodaydınız sanırım

siz eren beyle görüştünüzmü

Revizyon icin Doktor seciminde daha zor bence!!! Revizyon zor bir ameliyat, kolay degil...

Eren hocanın hastaları diğer doktorlar gibi nette takilmiyor anlaşılan kimse yok ameliyat öncesi sonrası paylaşan ....heyy nerdesiniz.....güzel olan seyler paylaşılmali çünkü mutlu ameliyat sonrası resimler koyan arkadaşların gözlerinin ici gülüyor sanki ruha da bir dokunuş yapmış gibiler ....kendine daha güvenli daha mutlu daha bakımlı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…