- 7 Ağustos 2010
- 102
- 5
- 296
- Konu Sahibi NoName123456
-
Canım estetik plastik cerrah değil, kulak burun boğazcı imiş, bellimi olur belki onuda yapar onun içinde bacaktan kemik alır sanırım, açık burun ameliyatında şişme morarma kanama ödem olmuyormuş diye reklamını yapıyor konuyu açan kişi. Biz toplum olarak araştırmak yerine kararlarımızı bu şekilde alırız zaten sonra ah vah zaten burun estetiği sonucunu alman için 1-1.5 yıl bekliyorsun, yani şimde ameliyat olsan ödemlerin şişlerin inmesi vs o kadar sürecek ki, bu arakadaş bunların olmadığını iddaa ediyor orasıda çok ayrı daha ne deyim kızlar :)Kızlar merhaba :) Peki eren hoca burna uygun çene de yapıyor mu bilginiz var mı?
Kızlar merhaba :) Peki eren hoca burna uygun çene de yapıyor mu bilginiz var mı?
Tamam da siz tek.bir insana.yuklenirseniz elbetteki sıkıntı olur. Her doktor kendini övüyor. Ben.bugune kadar ben bunu yapamam diyen doktor gormedim. Dedigin.gibi o zaman hepsi yalanci.bunlarin. Emre ilhan ve digerlerini nasil savunabiliyorsunuz ? Ben hala oradayim. Hepsinin.amaci para sizin dediginiz gibi düşünürsek.senesittirhuzur özelden çok mesaj alıyorum onun üzerine genelden paylaşmaya çalışıyorum düşüncelerimi, birisinin aslı olmayan şeylerine nasıl karşılık vermem gerekiyor, hiç kanamam olmadı ödem şişlik sıfır diye hangi konu varsa oradada yazabilirim, bu kadar abartılı açıkça belli olan bir reklam yapılmıyordur diğer konularda sanırım, sadece araştırmalarımı ve edindiğim bilgileri yazıyorum, yada bütün doktorlar yalan söylüyor ortaya iki seçenek çıkıyor. başımızdan öyle olumsuz şeyler geliştiki konu hakkında tecrübe kazandım diyebilirim, benim durumuma düşmemeleri için insanları uyarmaya çalışıyorum, yazdıklarımda yanlış bir durum varsa olumsuz açıkça düzeltebilirim, ama körü körüne bilmeden araştırmadan anlatılan birşey varsa tezlerimi ortaya koyarım kişilerde benim tezlerime anti tezlerini koyarlar konuşuruz onun dışında pazarcı çığırtkanlığından öteye geçmez bu konu, edindiğim bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum bu konuda yoğunlaşmamın sebebleri açık ve net, yok burada birinin biri reklamını yapacak sen burada yazma derlerse başka onuda anlarım, güzel güzel tartışalım kavga edelim demiyorum ne var bunda forumun olayı bu değil mi, hayatım boyunca doğruların peşinden koştum sadece. bize bizden başka ve bilimin dışından kimse yardım edemez.
Ben de baktim da goremedm baris cakirin sayfasina yorum yaptigini. Oncesi ve sonrası adli basliga yapmis yorum. Sayenizde paranoyak olduk herkesin.profilini kurcalıyorum artikbu mesajından sonra barış çakır'ın sayfasında eren taştan'a ameliyat olan varmı diye sormuşsun amaç nedir ? samimi bir şekilde soruyorum :) sonra neden olumsuz yazıyorum diye soruyorlar olumsuz değil görüyorum ve uyarmak istiyorum, başka konudan yine buraya geliyorum işte, yanılmayı çok isterdim.
Ben Merveyi taniyorum, reklamci dedigin sahis bizler gibi piskolojimizden anlayan ve ayni sikintiyi cektigi icin, bize yardimci olmasidir!!! Revizyona sohuk bakan doktorlar genelikle kendisine güvenmedigi icindir!!! Elbete para icin yaparim ederim ve sonuc hüsran olan doktorlarda var!!! Eren beyin tekniyi Dünya Literaturuna girmis, yani Revizyondan sonra ameliyata ne yapilmisa odur!!! Asil olan elestiriyi siz en iyisi reklam eden doktorlara bu düsüncenizi yazin!!! Hastalarin kötü olan yorumlari o doktor hakinda 2 gün sonra siliniyor!!! Sunu unutmayinki her Doktorun mutsuz hastasi vardir, önemli olan Doktorun hastasinin yaninda olmasidir ve yardimci olmasidir.Kulaktan kaburga dan parça alıp uzun süren burun ameliyatı marifetmiş gibi anlatılmış, daha fazla ödeyince daha iyi bir sonuç alacağınız algısı tamamen yanlış bunu belirteyim. Ülkemizde deneyimli bir çok plastik cerrah varken branşı bile olmayan birisine bu kadar para vermek ne kadar doğru, revizyon ameliyatlarında diğer bölgelerden kıkırdak alarak ekleme yapmak bir başarı değildir. Geçmiş tecrübelerime dayanarak şişirilmiş bir balon reklam olarak görüyorum, hiç memnun olmayan yoksa o işte bir sorun vardır, bütün plastik cerrahlar kaburgadan kulaktan alınan kıkırdağın kaza yaralanma gibi doku kaybının fazla olduğu durumlarda burunun fonksiyenel olarak işlevsel hale getirilmesi için kullanılacağını söylüyor, lütfen konuyu ingilizcede araştırın derim, zaten revizyon ameliyatı ihtiyaçlarımız, birazda konu hakkında bilgi sahibi olmadığımız ve tamamen yönlendirme reklamlarının farkına varmadığımızdan olmuyormu. eren taştan kaç aylık bir doktormuş acaba mısır patalağı gibi yakın tarihli yorumları var hepsi reklam kokan buradaki arkadaşlar sakın üzerine alınmasın başka bir yerdede karşılaştım o yüzden, baaris reklam içerikli, geçmiş deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istedim bunları. Revizyon mağduriyetini kullanmak isteyenler çok fazla ve daha çok para talep ediyorlar, sonuç kötü olsa bile zaten berbattı deme durumu çok yaygın, revizyon ameliyatına soğuk bakan doktorları artık daha dürüst samimi buluyorum.
siz eren taştana revizyon oldunuz galiba ve sonuç başarısız yoksa böyle şeyler yazmazdınız heralde. öyleyse söyleyinde bilelim yoksa kafadan mı yazıyosunuzKulaktan kaburga dan parça alıp uzun süren burun ameliyatı marifetmiş gibi anlatılmış, daha fazla ödeyince daha iyi bir sonuç alacağınız algısı tamamen yanlış bunu belirteyim. Ülkemizde deneyimli bir çok plastik cerrah varken branşı bile olmayan birisine bu kadar para vermek ne kadar doğru, revizyon ameliyatlarında diğer bölgelerden kıkırdak alarak ekleme yapmak bir başarı değildir. Geçmiş tecrübelerime dayanarak şişirilmiş bir balon reklam olarak görüyorum, hiç memnun olmayan yoksa o işte bir sorun vardır, bütün plastik cerrahlar kaburgadan kulaktan alınan kıkırdağın kaza yaralanma gibi doku kaybının fazla olduğu durumlarda burunun fonksiyenel olarak işlevsel hale getirilmesi için kullanılacağını söylüyor, lütfen konuyu ingilizcede araştırın derim, zaten revizyon ameliyatı ihtiyaçlarımız, birazda konu hakkında bilgi sahibi olmadığımız ve tamamen yönlendirme reklamlarının farkına varmadığımızdan olmuyormu. eren taştan kaç aylık bir doktormuş acaba mısır patalağı gibi yakın tarihli yorumları var hepsi reklam kokan buradaki arkadaşlar sakın üzerine alınmasın başka bir yerdede karşılaştım o yüzden, baaris reklam içerikli, geçmiş deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istedim bunları. Revizyon mağduriyetini kullanmak isteyenler çok fazla ve daha çok para talep ediyorlar, sonuç kötü olsa bile zaten berbattı deme durumu çok yaygın, revizyon ameliyatına soğuk bakan doktorları artık daha dürüst samimi buluyorum.
Dalga geçeceğiniz insanları iyi seçin isterseniz...Doktorları araştırırken iyi araştırın derim... Kadınlar kulübü bizler için bir referans kaynağı sadece... Ancak bir doktor hakkında peşin hüküm vermeye başlamadan evvel tip Literatürüne girmiş ve kendi adıyla anılan bir Tekniği olan bir cerrah ise iki kere düşünün derim ben...Eren bey revizyon ameliyatlarında başarısız sonucları engelleyen verev kesme tekniğini geliştirmiş ve yayınlarda " Dünya'ya burun ameliyatını öğreten Türk" olarak kabul edilmiş bir isimdir...Eren beyi sadece buradaki yorumlarla klavye başından değerlendirme lüksünüz yok hanımefendi...eğer kendisine muayene olup daha evvelki operasyonlarını görme şansınız olduysa gözlemlerinizi dile getirirsiniz...Şahsen İstanbul'daki en ünlü cerrahlarla görüşmüş biri olarak naçizane fikirlerimi sadece "kendi görüşüm" diye dile getirmişimdir yaptıysam bile... Ancak sizlere rahatlıkla söyleyebilirim ki kendisi tanıdığım en mütevazi hekimdir. Yaptığı operasyonları görmüş biri olarak (ki biraz araştırmayı denerseniz bu Kulüpte hafiyelik yapmak yerine ) değme plastik cerrahları cebinden çıkaracak bir cerrah olduğunu söyleyebilirim. Ismini vermeyeceğim burada çok çok çok popüler bir cerrahın kendisinin ameliyatına teknik izlemek için girdiğini çooook iyi biliyorum...son olarak sanırım "plastik cerrah değil kbb ci imiş, belli mi olur belki bacaktan kemik alarak onu da yapar" diye dalga geçerek karalamaya çalıştığınız insanı eğer ameliyata ihtiyacınız varsa bir tanıyın derim ben...Ha bu arada konuyu tam okumadım Merve kanama morarma olmuyor derken belki kendi tecrübelerine yer vermiştir, sanırım insanların acı eşikleri gibi,kanama zamanlarının, darbelere karşı vücudun verdiği morarma ve şişme tepkilerinin tıpkı parmak izlerimiz kadar farklı olduğunu bildiğinizi varsayıyorum...Canım estetik plastik cerrah değil, kulak burun boğazcı imiş, bellimi olur belki onuda yapar onun içinde bacaktan kemik alır sanırım, açık burun ameliyatında şişme morarma kanama ödem olmuyormuş diye reklamını yapıyor konuyu açan kişi. Biz toplum olarak araştırmak yerine kararlarımızı bu şekilde alırız zaten sonra ah vah zaten burun estetiği sonucunu alman için 1-1.5 yıl bekliyorsun, yani şimde ameliyat olsan ödemlerin şişlerin inmesi vs o kadar sürecek ki, bu arakadaş bunların olmadığını iddaa ediyor orasıda çok ayrı daha ne deyim kızlar :)
Kulaktan kaburga dan parça alıp uzun süren burun ameliyatı marifetmiş gibi anlatılmış, daha fazla ödeyince daha iyi bir sonuç alacağınız algısı tamamen yanlış bunu belirteyim. Ülkemizde deneyimli bir çok plastik cerrah varken branşı bile olmayan birisine bu kadar para vermek ne kadar doğru, revizyon ameliyatlarında diğer bölgelerden kıkırdak alarak ekleme yapmak bir başarı değildir. Geçmiş tecrübelerime dayanarak şişirilmiş bir balon reklam olarak görüyorum, hiç memnun olmayan yoksa o işte bir sorun vardır, bütün plastik cerrahlar kaburgadan kulaktan alınan kıkırdağın kaza yaralanma gibi doku kaybının fazla olduğu durumlarda burunun fonksiyenel olarak işlevsel hale getirilmesi için kullanılacağını söylüyor, lütfen konuyu ingilizcede araştırın derim, zaten revizyon ameliyatı ihtiyaçlarımız, birazda konu hakkında bilgi sahibi olmadığımız ve tamamen yönlendirme reklamlarının farkına varmadığımızdan olmuyormu. eren taştan kaç aylık bir doktormuş acaba mısır patalağı gibi yakın tarihli yorumları var hepsi reklam kokan buradaki arkadaşlar sakın üzerine alınmasın başka bir yerdede karşılaştım o yüzden, baaris reklam içerikli, geçmiş deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istedim bunları. Revizyon mağduriyetini kullanmak isteyenler çok fazla ve daha çok para talep ediyorlar, sonuç kötü olsa bile zaten berbattı deme durumu çok yaygın, revizyon ameliyatına soğuk bakan doktorları artık daha dürüst samimi buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?