Burun Estetiği

Baya bi araştirdi inşallah iyi bir şey olur ilk amaliyatini 10 yil kadar once olmuş ve gazli bez falan kullanilmis tamponda cok buyuk acilar çekmiş

Baya bi araştirdi inşallah iyi bir şey olur ilk amaliyatini 10 yil kadar once olmuş ve gazli bez falan kullanilmis tamponda cok buyuk acilar çekmiş
Cok gecmis olsun. İnsallah istedigi gibi olur sonucu. Evet eskiden tampon tam bir eziyetmis metrelerce gazli bez. Bu arada fiyati ne kadar acaba? Ben de revizyon dusunuyorum da.

ilk resim 3.gün sonraki 6.gün yani bugün eren hoca doğallıktan yana o yüzden şekline kendi karar verdi ilk gün hiç morlugum ağrım olmadı ikinci ve üçüncü gün morlugum ve şişlikler başladı antibiyotik ağrı kesici ve allerji ilacı burun için merhem ve deniz suyu kullanıyorum şu an için deniz suyu ve morluklar için arnica kullaniyorum kullaniyorum bu arada deniz suyu maddi olarak çok sarsıyor insanı daha sonra izotonik kullanabilirsiniz ağrım yok denilebilir yani nezle grip kadar fazla değil tampon olduğu için sanırım biraz nefes te sıkıntı var özellikle kuruyunca şimdilik böyle durum fikir almak isteyen arkadaşlar için paylaştım tamponlar sanırım perşembe çıkacak...

Cok tesekkurler paylastiginiz için. Ben sinus rinse burun solisyonu kullanmistim ilk ameliyatimda. 20 tl idi fiyati ve içinde cok miktarda var. Deniz suyu pahali gelenlere tavsiye edebilirim. Cok gecmis olsun.tekrar. İlerleyen zamanlarda yine gormek isteriz fotolarinizi :)

Merhaba Eylül, cok gecmis olsun öncelikle, burnun halen alcilimi? Veya bantlimi? Önceki halin ve sonraki halini bizimle paylasirsan seviniriz, ne zaman ameliyat oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…