Burun Tasarimlar yorumlarinizi bekliyorum :)

DeryaKnda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
129
1
96
A.B.D.
Merhaba arkadaslar, Bir uye burda gordum ayni konu acmisdi, bende acmayi karar verdim. Bu fikiri verdigi icin tessekur ederim.
Ben ABD'de yasiyorum, ve Turkiyeye gelicem burun ameliyat icin, size tasarimlari paylasmak istedim, cunku cok durust ve onemli dusunceler paylasiyorsunuz, Bunlar icinde size tessekur ederim. On profilimi gormek isterseniz eger, buyrun profilim deki album acikda

Son düzenleme:
bence burnunuz o kadar kötü değil daha iyi bir burun olabilir... diye düşünüyorum ayrıca tasarımlar bildiğim kadarıyla tam net sonuç vermiyormuş gönlünüzce olsun :)

Merhaba DeyaKnda, tüm duyumlarıma göre burunucu tasarımda göründüğü kadar kalkıp olmuyormuş. Bende henüz doktor karar araştımasındayım. Tasarımlarında 1ncisi çok doğal duruyor. Fakat kalkık istiyorsan 3 ncü resmi dikkate alm derim. 2nci resimde burun ucu sanki biraz sivri. Bu tabii benim fikrim :) Herşey gönlünce olsun:)

Evet Bende simdi farkinda vardimki burnumun ucu fazla kalkik olmuyor, zatten olsa yakismazdi diye dusunuyordum Allah in verdigine inat etmem, benim duzeltmek istedigim kadariyla duzeltim artik :) Kolay gelsin, doktor bulmak kolay ama secme karari gelince ..insan telaslaniyor ve 2 doktor arasinda kaliyor

tamam canım :) 3. kim bilmiyorum dikkat etmedim ama 2.si daha iyi gibi geldi resimler ayrıca daha küçük burun ve güzel olabilir :)şimdiden geçmiş olsun

kesinlikle serhat tuncer geçen sene görüşmüştüm ben ama tasarım programı bozulmuştu yapamadı malesef bende vazgeçmiştim şimdi keşke olsaydım diyorum ona

kesinlikle serhat tuncer geçen sene görüşmüştüm ben ama tasarım programı bozulmuştu yapamadı malesef bende vazgeçmiştim şimdi keşke olsaydım diyorum ona

Evet Almoras, en uygun fiyati olan ve cok hos burun yapiyor, yani bana zatten kendisi soyledi tasarim maksat fikir icin, gercege yakin gibidir ama degil soyledi, Ben kendisine guveniyorum ki elleri ameliyat da daha muhkemmel dir. arkadaslarin resimlerini gordum forum da ve gercekden cok hossuma gitti.

Son düzenleme:
birinci tasarım doğal ve hoş olmuş. ikinci tasarımda burun ucu cok sivri. üçüncü tasarım hoş ama hiç doğal değil.estetik olduğu belli olur gibi geldi bana. birinci tasarımı daha çok yakıştırdım

Bencede 1. resim en iyisi çünkü estetik olduğu belli olmadığı için doğal duruyor..diğerlerinin yapay olduğu çok belli, özellikle 2. resim

İlk tasarım çok hoş ve doğal. 3. cü de fena değil bence.. Ama eğer Naci Çelikle görüşeceksen mutlaka 3 boyutlu çalışma yaptır. Buradaki tasarımlardan çok farklı. Orada yüzünü 3 boyutlu olarak her yönden göreceksin ve hangi tasarım hangi açıdan nasıl oalcak görünce için daha rahat edecek

Bu tasarimlar arasinda en guzel naci celik tasarimi ama bence emre ilhan veya cemil tugayi dusun!
Özellikle cemil tugayin hastalari cok memnun, incii86 mesela cok yardimci olacak bir arkadas, yeni ameliyat oldu sayilir.

bence burnunuz estetik olmadanda güzel ama estetikli daha güzel tabi kesinlikle 3. tasarım 2. biraz fala sivri duruyor yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…