merhaba arkadaşlar..
Bende 1 ay önce amelıyat oldum suan için burnumun ucundaki şişlıkler çok goze batar durumda ve bu yuzden burnumun ucu düşük gibi duruyor doktorum düzeliceğini söyledi umarım dediği gibi olur :) orta okulda burnum kırılmış ve ust kısmı geniş kalmıştı doktora o zamanlar için gitmemiştim :S onun dışında burnumun ucu oldukça düşüktü.. çok doktor araştırmadım ve ismi duyulmuş doktorlarlada görüşmedim çevremde yalnızca 2 doktorla görüştüm ve o bile benim kararsızlığımın artmasına neden oldu... arkadaşımızın konusuna gelince bende ilk başlarda kavisli bi burun istememiştim anca ilk tasarım banada çok erkeksi geldi 2. tasarımda burun ucu çok sivri 3. tasarım sanırım içlerinde en iyisi :) ayrıca fiyatlar çok pahalıymış ben 2000 tl'ye amelıyat oldum yaaa:S
Canım çok geçmiş olsun..Nerde oldun ameliyatını çok uygun fiyata olmuşsun benim bektığım yerler hep 4.500 dan fazla bu çarşamba günü yine bi dr. la görüşmem var bakalım ne diycek.. :44:
açıkçası 3 tasarımda benim hoşuma gitmedi çok düz sıradan geldi yüzün çok hoş daha kavisli ve burun ucu daha kalkık olan bir burun senin yüzüne daha bir güzellik katar bence illa ki doğal olucak diye dümdüz bir burun hoş durmuyor tabi karar senin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?