Burun Tasarimlar yorumlarinizi bekliyorum :)

üçüncüsü en güzeli bana kalırsa,ama bence de biraz daha küçültülebilir,aşırı doğallığa da gerek yok ama di mi

bence üçüncüsü güzel düz tasarımlar erkeksi bir hava katmış ama bence burun estetiğine ihtiyacın yok. profilinde burnun görüntüsü inan hiç de gözüme rahatsız edici bir hava vermedi. illa bir değişiklik istiyorsan çene opersayonu düşünebilirsin alt çenen üst çenene göre biraz geride zaten bu problemi düzelttiğinde burnun da yüzüne normal gelecektir:)
biraz daha inceledim de azıcık oluşmakta olan gıdıyı yok etsen ve elmacık kemiklerini belirginleştirsen gerçekten kusursuz yüz hatlarına sahip olacaksın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba derya,

bende senin gibi doktor konusunda kararsızım şuan ama sen ameliyat olmuşssundur sanırım? kime olduğunu ve sonucunu merak ettim paylaşırsan çok sevinirim. ben yakup avşar ama hala karar veremedim...fiyatlarda inanılmaz yüksek
yardımcı olursan sevinirim teşkler

slm hosgeldin.bence hic ameliyat olma..hem güzelsin hemde burnunda fena degil.:)

merhaba arkadaşlar..
Bende 1 ay önce amelıyat oldum suan için burnumun ucundaki şişlıkler çok goze batar durumda ve bu yuzden burnumun ucu düşük gibi duruyor doktorum düzeliceğini söyledi umarım dediği gibi olur :) orta okulda burnum kırılmış ve ust kısmı geniş kalmıştı doktora o zamanlar için gitmemiştim :S onun dışında burnumun ucu oldukça düşüktü.. çok doktor araştırmadım ve ismi duyulmuş doktorlarlada görüşmedim çevremde yalnızca 2 doktorla görüştüm ve o bile benim kararsızlığımın artmasına neden oldu... arkadaşımızın konusuna gelince bende ilk başlarda kavisli bi burun istememiştim anca ilk tasarım banada çok erkeksi geldi 2. tasarımda burun ucu çok sivri 3. tasarım sanırım içlerinde en iyisi :) ayrıca fiyatlar çok pahalıymış ben 2000 tl'ye amelıyat oldum yaaa:S

Canım çok geçmiş olsun.. Nerde oldun ameliyatını çok uygun fiyata olmuşsun benim bektığım yerler hep 4.500 dan fazla bu çarşamba günü yine bi dr. la görüşmem var bakalım ne diycek.. :44:

Canım çok geçmiş olsun.. Nerde oldun ameliyatını çok uygun fiyata olmuşsun benim bektığım yerler hep 4.500 dan fazla bu çarşamba günü yine bi dr. la görüşmem var bakalım ne diycek.. :44:

teşekkürler :) opr dr. selahattin yaman a amelıyat oldum. kendisiniz özel yeri var bakırköy/istanbulda bana en yakın yerde güneşlide özel bi kliniğe gelerek amelıyatımı yaptı. inş umduğunu bulabilrsin :)

kavizsiz olan ilk tasarım daha iyi duruyor, kavisli burunlar bence yapmacık görünüyor

bence burnunu yaptıracağına çenene implant taktır burnunda sorun görünmüyor çenen geride ve küçük bu profilini etkiliyor.

Katilmiyorum, kesinlikle daha ucu daha sivri olmamali bu sefer burun uzun görunur

sizce tasarım çok gerekli mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…