eğer burnun senin sosyal hayatını ve psikolojini etkiliyorsa günah olmaz diye duymuştum
:) göğüs,burun alt dudak,çene bir de kaş düşüktü onu hafıf kaldırttım hepsıde cok doğal oldu yanı beni değiştirmedi :)
bayagi bi etkiliyor okadarki sokakta genelde burnumu saklarim sacimla veya elimle bazende sag veya sola bakarim yan tarafdan belli olmasin diye...biraz komik ama benim icin cok zor bir durum...aslinda güzel bir bayanim..ama bütün sorunum burnum....offfff...elimden gelse ben kesecem su uzun burnumu...gülsemmi aglasammi durumuma...:1ninca:.......bazen düsünüyorum suratimi böyle gizleseyerk ciksamm diye.:1ninca:.....-tatlicadiarzu-
degistirmediyse neden oldun bunca ameliyati, sonucta bisey degismemis dimiaciya deymez
seni anliyorum, bundanonceki yazinida okudum neden vazgectigini..
sen gibi bende vazgectim, hem gunah diye yapamadim hemde ya daha cirkin olursam diye dusundum. sonucta allahin isi bu.. allahin verdigini begenmeyip yaptirirda ya sonra cezami daha buyuk seylerle odemeye birakirsa beni diye korktum.
aslinda senin ameliyata degil, belkide kendine guven getirmen gerek..
cok guzel bir bayan oldugunu hissedebiliyorum, bunu sende biliyorsun bak! sanki herkes senin burnuna mi bakiyor, bosverrrr bak hayatina!
bir defa bi dene arkanda birileri varken veya yan profilden biri duruyosa burnunu saklamadn basini dik tut ve icinden 'ben cok guzelim sanki herkes mukkemmel mi ! ben kendimi begeniyorum burnumda hic cirkin degil'de ve birdefa olsa bile saklamadan profilden dur insanlara karsi :)
bunu basarirsin..git gide kendine guven olustur, guzelligine guzellik kat, saclarina cesitli sekiller dene giyin kusan inan burnunu farkeden OLMAZ :) bir bakmissin sen bile unutmussun ..
cok sagol canim desteyin icin...demekki benim durumunun aynini yasayanlar varmis..bu beni biraz rahatlatti...opuyorumnanaktan........ayrica resim icin tesekkürler,,,,,
sarah'in resmini koyamadim demissin, ben aradim koyuverdim senin adina :)
kliplerinede bisoyle baktimda, gayet hos bikiz..ama bazi kliplerde burnu cok asagadogru bilmiyorum belki kaldirtmistir sadece..
baş döndürücü müyüm bilmem ama koca burunlu fakat güzel olduğumu düşünüyorum. siz ne dersiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?