Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

Hande Subaşının da burnu büyük, ama kendisine yakışıyo :)) Türkiye güzeli vesselam...

bence burnu büyük olan bayanlar çirkindir kuralını ortadan kaldıran bir topic...

çok güzel açana teşekkürler...

birincisi burun yüz hatlarına yüz büyüklüğüne göre orantılı olunca bence sorun yok....

ve bende burnu büyük biri olarak burnumu çok seviyorum ......

yüzüme çok yakışıyor...

penelopenin neresini beğenirler bi anlamadım zaten . CADIARZU

arkadaşlar ya burun yamuk olmadı müddetçe ve kemerli olmadıı müddetçe sorun yok..ama bunların hebsinin hayet naif burunları var büyük feland değil ayrıca

bazı ünlülerin gayet büyük burunları var ama makyaj hileleriyle kapatabiliyorlar ilgiyi başka taraflara göze yada dudağa çekiyorlar..

Arkadaşlar bi de ben yorum yapayım dedim:)ben bir bayanda ilk önce burna bakıyorum belki de kendi burnum güzel olmadığı için.Her küçük burunlu da güzel değil ama burun güzelliği çok önemli.Yüzün tam ortasında ve başarılı bir operasyon geçirenler gerçekten güzelleşiyorlar.Cesaretim olsa 1 dk durmam ama sanırım hep böyle kalıcam.Kendisi ile barışık bayanlara da imreniyorum doğrusu.Estetik düşünenlere de Allah işinizi rast getirsin diyorum

gisele bundchen, christina aguilera, sarah jessica parker, celine dion,paris hilton zaten estetikli. cagla sikel sanki cok hafif daraltmis gibi emin diilim rihanna icinde biraz daralttirmis diolar.

bir kac arkadas su bu estetik diye, koyulan resimleri saymis, gerci elestirmek icin soylediklerini sanmiyorum..
ama zaten bu topic estetik olmamis insanlar dir bunlar diye acilmamis.
'kucuk olmayan burunlara sahip olupta hala kendiyle barisik olan/guzel olan insanlarin' resimlerini kapsiyor

sarah connor i unutmusunuz...ben resim eklemek istedim ama sorun var bilgisayarimda...hatta kendi resmimide ekleyecektim.......bende burnumla bir türlü barisamadim...:a015:

buket dereoğlu Estetiğe sıcak bakmıyorsunuz sorusuna cevap vermiş
- Yok. ınsanlar çok estetik yaptırıyorlar. Estetik yaptırmak için insanın kendisinden çok mutsuz olması lazım. Şimdi benim burnumu alın şöyle kaldırın, güzel mi? Hepimiz aynı olunca ne olacak? Herkesin kendine ait bir yüz ifadesi, burnu, poposu var. Bırakın da o da bir fark olsun. Zaten güzelleşeyim derken daha kötü oluyor. Güzel mi şimdi o estetikliler? Biraz göbeğiniz olabilir, biraz poponuz olabilir. Doğallık kadar güzel bir şey olamaz.

büyük burun hiç sevmem itici geliyorlar bana ,ben onlarınyerınde olsam 1000 kere ameliyat olmustum :)

büyük burun hiç sevmem itici geliyorlar bana ,ben onlarınyerınde olsam 1000 kere ameliyat olmustum :)

bak simdi daha cok komlplekse girdim....ben ameliyat icin randevu bile almistim paramda hazirdi..ama karar verirken Allah izin verirse ameliyat olcam dedim...ameliyata bir hafta kala kabus gördüm bi kac kere burun ameliyati hakkinda...sonra vazgectim..zaten estetik ameliyat yaptirmak cok günahmis....:çok üzgünüm:

bılmem valla ben bır cok yerımı yaptırdım sevmıyorum bakımsız kadını :) Artık günah mı degıl mı orasıyla ılgılenmem.Ama ınsan mutlu olacaksa yaptırabılır ...

bige nerelerini yaptırdın kız merak ettim o bi cok yeri

:) göğüs,burun alt dudak,çene bir de kaş düşüktü onu hafıf kaldırttım hepsıde cok doğal oldu yanı beni değiştirmedi :)

:) hic degistirmediyse bu kadar operasyon büyük basarı valla :) doktorun kimdi senin takdir ettim yani :)

doğaldan yanayım canım.Yanı oyle Bulent Ersoy gıbı olmayı ıstemedım :) Hem ben söylemesem kımse anlamıyor :) ama mutluyum sımdı :) onemlı olanda bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…