Büşra'nın Çeyizi

Teşekkür ederim canım güzel yorumların için, güzel günlerde kullanalım ikimizde

Büşümmm yeni aldıkların çok güzell Pembeler ne kadar güzel iç açıyor öyle

Banyo setini çok beğendim canım çok ferah bir banyon olacak sanırım

Tatlımm Bernardo da %50 indirim var bir bak istersen çaydanlıklara falan

Büşümmm yeni aldıkların çok güzell Pembeler ne kadar güzel iç açıyor öyle

Banyo setini çok beğendim canım çok ferah bir banyon olacak sanırım

Tatlımm Bernardo da %50 indirim var bir bak istersen çaydanlıklara falan

Teşekkür ederim adaşım Hepsi pembe oldu papağanı da pembe göndermişler beni kırmayıp

Banyo paspaslarını İzmirden getirttim adaşım internet sitelerinde stokta yok görünüyordu bende aradım bir adet benim için temin ettiler hemen ödemeyi yaptım ertesi gün elimdeydi ve yumuşacık dokusu var pamuk gibi siyah beyaz bir banyoya renk katmak lazım

Daha güzelleri senin olsun insallah

Aminn Herşey pembe oldu ne güzel

Şanslısın valla kuzum herkes yapmaz öyle

Ben biraz daha beklemek istiyorum aslında ama görünce dayanamıyorum Durdurmam lazım kendimi Düğünüme daha var. Evimizde aslında belli ama değil. Biraz karışık durumlar anlayacağın

Rabbimin verdiği nimetlerine her zaman şükrediyorum kuzum, insanlar ev üzerine evleniyorlar, hoş, mutluluk olduktan sonra o bile güzel de işte bizler biraz nankörüz...

İnşallah seninde kafandaki soru işaretlerinin silineceği günler gelecek ve o zaman günlerin nasıl hızlı hızlı gelip geçtiğini anlamayacaksın

Sorma canım o birlik oturma olayına oldum olası karşıyım. Çok şükür öyle bir durumumuz söz konusu dahi olamaz. Mutluluk, huzur olduktan sonra tabikide görünmez birlik oturup oturmamak ama belli bir zaman sonra gelinsin sonuçta ne yapsan göze batacaktır. Ben çalışan bir insanım. Evlendikten sonrada çalışacağım. Ancak bebeğimiz olursa işten çıkmayı düşünebilirim bir süre. Masa başında çalıştığım için haliyle evime gittiğimde de gerekirse ayaklarımı uzatıp dinlenmek isterim ama bu birlik olan evlerde pek mümkün olmaz. Odana çekilirsin laf olur işten kaçıyo olursun. Uzun lafın kısası en makbulü kirada olsa ayrı oturmak.

Bizim şöyle bir durumumuz var nişanlımın evi var aslında kaba daire olarak ayırmışlar. İlk önce orayı yaptırmayı düşündüler daha sonra oturdukları semte imar geliyor. Bu nedenle vazgeçtiler. Ama oturdukları bina ne zaman yıkılır yapılır net belli değil ya seçimden önce yada sonrasında kesinleşecek. Eğer ki nişanlım askerden geldikten sonra hala yapılmazsa da ev yapılana kadar kirada oturacağız. Ben böyle istiyorum. Kayınvalidem de sen kiraya gitme benim evime otur ben alt kata geçerim diyor ama benim kat fobim var. Minimum 3. katta oturabilirim daha aşağısında oturamam, huzursuz oluyorum hele ki bu ömür boyu benim evim olacaksa daha da huzursuz olurum

Evet bu düşüncene katılıyorum bende, kayınvalidemlerle altlı üstlü evim, ancak senden iyi olmasın cok iyi insanlar bu nedenle bir sorun yaşamicaz insallah bende uyumlu biriyim..
Kat fobine de cok şaşırdım kuzum

Bizde şuan çok çok iyiyiz çok şükür inşallah değişmez bu durum. Şimdiye kadar isteme, söz, nişan, alışveriş, bohça v.s. herşeyim sorunsuz oldu. İnşallah bundan sonrasıda öyle olur

Küçükken müstakil bir evde oturuyorduk gece çok hastalanmıştım annem bana su vermeye mutfağa gitmişti ve hırsız mutfağın penceresinden girmeye çalışıyordu bunu bende gördüm. Ondan sonra bende böyle bir fobi başladı :26:

Şimdi oturduğumuz evimizi yeni aldık sayılır 2 sene olacak. Aldığımız binada son 2 daire kalmıştı biri 1. kat biride 5. kattı. Aralarında da 20.000 tl fark vardı. Pazarlıkla bu payı 10.000 tl indirdik ve babamla anlaştım o 10.000 tl yi kredi çekip verdim 5.katı aldı

Elimizde olan para belli olduğu için 1. katı düşünüyordu

Böyle bi olay sonrasında daha mantıklı geliyor bu fobin canım, en korktugum şeydir Allah göstermesin hiç kimseye...
Mal derdine düşmüş insanlar baska insanların canına kastediyorlar...

Bu arada takdir ettim seni, babana bu şekilde destek olman cok güzel bir davranış

Aminnn canım.. Allah onları ıslah etsin başka söylenecek birşey yok..

Teşekkür ederim canım İnşallah Allahımda bizlere hayırlı evlatlar nasip eder

Selamlar efendim...

LOVE dekorlarım
Evimde kırmızı herhangi bir obje olamayacağı için boyadım Sanırım böyle daha güzel oldu

Buna benzer Özlemimde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. İşten çıkıp eve giderken İstoçta bir dükkan var çok beğendiğim, tesadüf girdiğimde gördüm Kuzum kalbim temizmiş demek ki

saat kutusunun dönüşümünü bloğumda paylaştım ıvır zıvır kutusu oldu (http://busraninceyizi00.blogspot.com.tr/)

Eskitme vintage çerçeve

Kesme tahtası ve paşabahçe 6lı diamond kadeh... Cam set almicam gereksiz olduğunu düşünüyorum bu nedenle 12 kişilik kadeh aldım

Eklentiler

• $400631_10203198302782133_1739464008_n.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 48

Büşüm sen benimkini görüp beğenirsin ben de seninkini nolcak bu halimiz Seninki de çıtıpıtı pek bi şeker kuzum bayıldım

Diğerleri de fevkaledenin fevkinde, güle güle kullan hayatım

Tatlımm hepsine ayrı ayrı bayıldııımmmmm.Yeni gördüm aldıklarını maşaAllahhh çoook cicileeeerr

Büşüm sen benimkini görüp beğenirsin ben de seninkini nolcak bu halimiz Seninki de çıtıpıtı pek bi şeker kuzum bayıldım

Diğerleri de fevkaledenin fevkinde, güle güle kullan hayatım

Ben aslında seninkine salça olmak istiyodum bana da al dicektim ama buldum neyse ki

Teşekkür ederim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…