Büşracm çok güzel şeyler almışsın cnm güle güle kullan
büşümmm ben geldimm çok özledim sizlerii tantitonu cicilerine bayıldım ben de de var ki bazıları çeyiz kardeşi olduk yine
canım çok güzel güle güle kullan bende ipekçe homeden pembişini aldım ekkliyim çeyizime tantitoni ciclerin de harika pembiş morlu fırın kaplarımız aynı sufle kabı diye geçiyor ama ben kahvaltılarda da kullanacağım
Büşümmm yeni aldıkların çok güzellPembeler ne kadar güzel iç açıyor öyle
Banyo setini çok beğendim canım çok ferah bir banyon olacak sanırım
Tatlımm Bernardo da %50 indirim var bir bak istersen çaydanlıklara falan
Teşekkür ederim adaşımHepsi pembe oldu papağanı da pembe göndermişler beni kırmayıp
Banyo paspaslarını İzmirden getirttim adaşım internet sitelerinde stokta yok görünüyordu bende aradım bir adet benim için temin ettiler hemen ödemeyi yaptım ertesi gün elimdeydive yumuşacık dokusu var pamuk gibi siyah beyaz bir banyoya renk katmak lazım
Daha güzelleri senin olsun insallah
AminnHerşey pembe oldu ne güzel
Şanslısın valla kuzum herkes yapmaz öyle
Ben biraz daha beklemek istiyorum aslında ama görünce dayanamıyorumDurdurmam lazım kendimi Düğünüme daha var. Evimizde aslında belli ama değil. Biraz karışık durumlar anlayacağın
Rabbimin verdiği nimetlerine her zaman şükrediyorum kuzum, insanlar ev üzerine evleniyorlar, hoş, mutluluk olduktan sonra o bile güzel de işte bizler biraz nankörüz...
İnşallah seninde kafandaki soru işaretlerinin silineceği günler gelecek ve o zaman günlerin nasıl hızlı hızlı gelip geçtiğini anlamayacaksın
Sorma canım o birlik oturma olayına oldum olası karşıyım. Çok şükür öyle bir durumumuz söz konusu dahi olamaz. Mutluluk, huzur olduktan sonra tabikide görünmez birlik oturup oturmamak ama belli bir zaman sonra gelinsin sonuçta ne yapsan göze batacaktır. Ben çalışan bir insanım. Evlendikten sonrada çalışacağım. Ancak bebeğimiz olursa işten çıkmayı düşünebilirim bir süre. Masa başında çalıştığım için haliyle evime gittiğimde de gerekirse ayaklarımı uzatıp dinlenmek isterim ama bu birlik olan evlerde pek mümkün olmaz. Odana çekilirsin laf olur işten kaçıyo olursun. Uzun lafın kısası en makbulü kirada olsa ayrı oturmak.
Bizim şöyle bir durumumuz var nişanlımın evi var aslında kaba daire olarak ayırmışlar. İlk önce orayı yaptırmayı düşündüler daha sonra oturdukları semte imar geliyor. Bu nedenle vazgeçtiler. Ama oturdukları bina ne zaman yıkılır yapılır net belli değil ya seçimden önce yada sonrasında kesinleşecek. Eğer ki nişanlım askerden geldikten sonra hala yapılmazsa da ev yapılana kadar kirada oturacağız. Ben böyle istiyorum. Kayınvalidem de sen kiraya gitme benim evime otur ben alt kata geçerim diyor ama benim kat fobim var. Minimum 3. katta oturabilirim daha aşağısında oturamam, huzursuz oluyorum hele ki bu ömür boyu benim evim olacaksa daha da huzursuz olurum
Evet bu düşüncene katılıyorum bende, kayınvalidemlerle altlı üstlü evim, ancak senden iyi olmasın cok iyi insanlar bu nedenle bir sorun yaşamicaz insallah bende uyumlu biriyim..
Kat fobine de cok şaşırdım kuzum
Bizde şuan çok çok iyiyiz çok şükür inşallah değişmez bu durum. Şimdiye kadar isteme, söz, nişan, alışveriş, bohça v.s. herşeyim sorunsuz oldu. İnşallah bundan sonrasıda öyle olur
Küçükken müstakil bir evde oturuyorduk gece çok hastalanmıştım annem bana su vermeye mutfağa gitmişti ve hırsız mutfağın penceresinden girmeye çalışıyordu bunu bende gördüm. Ondan sonra bende böyle bir fobi başladı :26:
Şimdi oturduğumuz evimizi yeni aldık sayılır 2 sene olacak. Aldığımız binada son 2 daire kalmıştı biri 1. kat biride 5. kattı. Aralarında da 20.000 tl fark vardı. Pazarlıkla bu payı 10.000 tl indirdik ve babamla anlaştım o 10.000 tl yi kredi çekip verdim 5.katı aldı
Elimizde olan para belli olduğu için 1. katı düşünüyordu
Böyle bi olay sonrasında daha mantıklı geliyor bu fobin canım, en korktugum şeydir Allah göstermesin hiç kimseye...
Mal derdine düşmüş insanlar baska insanların canına kastediyorlar...
Bu arada takdir ettim seni, babana bu şekilde destek olman cok güzel bir davranış
Selamlar efendim...
LOVE dekorlarım
Evimde kırmızı herhangi bir obje olamayacağı için boyadımSanırım böyle daha güzel oldu
Eki Görüntüle 980602
Buna benzer Özlemimde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. İşten çıkıp eve giderken İstoçta bir dükkan var çok beğendiğim, tesadüf girdiğimde gördümKuzum kalbim temizmiş demek ki
Eki Görüntüle 980606
saat kutusunun dönüşümünü bloğumda paylaştım ıvır zıvır kutusu oldu(http://busraninceyizi00.blogspot.com.tr/)
Eki Görüntüle 980601
Eskitme vintage çerçeve
Eki Görüntüle 980605
Kesme tahtası ve paşabahçe 6lı diamond kadeh... Cam set almicam gereksiz olduğunu düşünüyorum bu nedenle 12 kişilik kadeh aldım
Eki Görüntüle 980604
Eki Görüntüle 980622
Günaydınnnn
Ben dün elektrik süpürgemi aldım
Eki Görüntüle 973786 Eki Görüntüle 973787
İstanbul Bilişim'den 407 TL'ye aldım kızlarPiyasa da şuan 450-480 arası... Karlı bir alışveriş olduğu için mutluyum yoksa vazgeçmek zorunda kalcaktım
Bu güzel saati ise daha önceden de paylaşmıştım bir ablamın hediyesi dün elime geçti o kadar cici ki...
Eki Görüntüle 973789
Bunlarda Aliexpresten...
Saklama kabı aslında 3lü idi ama tek bir tane geldiŞanssızım...
Eki Görüntüle 973790
ve kapaklı kupam
Eki Görüntüle 973791
Seviyorum sizleri
Sıcağı sıcağına az önce gerçekleştirdiğim Tantitoni alışverişim, gelmesini dört gözle bekliyorum
Pembe bulaşık süzdürme şeyisi
Eki Görüntüle 975813
Yeşil çay hastası biri olarak french pressim, işyerinden de aldım aslında çeliğini ancak hemen paslandı bende burdan aldım tekrar
umarım uzun vadeli kullanabilirim
Eki Görüntüle 975814
Sırf fiyatı ve renkleri için aldığım sufle kapları, kim bilir belki de gerçekten sufle yaparım
Eki Görüntüle 975816
Bu papağanlı açacak şeyisinden de hediye gönderceklermişİnsallah onu da pembe gönderirler
Eki Görüntüle 975818
Selamlar efendim...
LOVE dekorlarım
Evimde kırmızı herhangi bir obje olamayacağı için boyadımSanırım böyle daha güzel oldu
Eki Görüntüle 980602
Buna benzer Özlemimde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. İşten çıkıp eve giderken İstoçta bir dükkan var çok beğendiğim, tesadüf girdiğimde gördümKuzum kalbim temizmiş demek ki
Eki Görüntüle 980606
saat kutusunun dönüşümünü bloğumda paylaştım ıvır zıvır kutusu oldu(http://busraninceyizi00.blogspot.com.tr/)
Eki Görüntüle 980601
Eskitme vintage çerçeve
Eki Görüntüle 980605
Kesme tahtası ve paşabahçe 6lı diamond kadeh... Cam set almicam gereksiz olduğunu düşünüyorum bu nedenle 12 kişilik kadeh aldım
Eki Görüntüle 980604
Eki Görüntüle 980622
Büşüm sen benimkini görüp beğenirsin ben de seninkini nolcak bu halimizSeninki de çıtıpıtı pek bi şeker kuzum bayıldım
Diğerleri de fevkaledenin fevkinde, güle güle kullan hayatım
Tatlımm hepsine ayrı ayrı bayıldııımmmmm.Yeni gördüm aldıklarını maşaAllahhh çoook cicileeeerr
Ben aslında seninkine salça olmak istiyodum bana da al dicektimama buldum neyse ki
Teşekkür ederim balım
Salçalı spagettim yerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?