Büşra'nın Çeyizi

asılı gelen love ne bayıldım, hele ki saatine....nerden temin ettin kii

Dilersen benim bulgur tarifimi paylaşabilirim burada nacizane

çok güzel olar hem de
büşranın topiği katletmeyelim istersen, özelden yazarsan çok memnun olurum
bir de yanına ayran yapayım, bakır ayran kaplarımıza koyayım. adam zaten nöbet çıkışı direk sızar

Son düzenleme:

el emeğini sevsinler senin bayıldım bayıldım bayıldım

İnstagramda takipçin olarak önceden gördüm bunları

Tepsin ve pembiş takılığın çok hoş onlarıda instagramdan gördüm de Ayrıca evine çoooookkkk yakışmış Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh

Bu arada dekopajlarına bayıldım hakikaten çok şık çok cici duruyorlar Ben bile düşündüm yapmayı ama dekopaj değilde biraz daha farklı şeyler düşünüyorum

Her bişeysini çok beğendim adaşımmm

Çok as kalmış kiii

Teşekkür ederim adaşım desteğin ve beğenilerin beni mutlu ediyor
Çok az kaldı 1 saat sonra evime gidiyorum mobilyalarım gelmiş umarım bir sorun yoktur :18:

Dekopaj çok eğlenceli bir uğraş yapabileceğine eminim ama farklı şeyler yaparsan da merakla beklerim

Teşekkür ederim kuzucum Çok zevkli bir bayansın her seçiminden belli oluyor. O güzellikleri de beğenmeden duramam

Ayyy çok heyecanlıı Bende çok merak ettim şimdik :18: Bizimlede paylaşır mısın evinin bir kaç fotoğrafını

Yaptığım çalışmalarımı paylaşırım topiğimde ve tabikide instagramda

Teşekkür ederim adaşım

Paylaşırım belki kuzucum yada direk sana atarım

Son aldıklarına da bayıldım, hepsi ne kadar güzel böyle maşallah
Ama en çok saatini sevdim, ben de istiyoruum, nerden aldın?

Aldıkların çok güzel güle güle, güzel günlerde kullan. epeydir foruma giremiyorum, girsem de pek fazla sayfalara bakıp vakit geçiremiyorum. Düğüne 18 gün kaldı her günümüz dolu, her gün bir şeyler yapılıyor. Temizlik, eşyalar, eksikler, prova, alışveriş... zaman kalmıyor vallahi. Çok zormuş son günler...

Teşekkür ederim canım. Senin çok çok az kalmış umarım işlerini eksiksiz bir şekilde hallediyorsundur bu işler çok stresli imiş...
Bizimde dün eşyalar geldi biraz sıkıntı yaşadım berjerimizin biri sığmadı halbuki takımda zaten bir berjer vardı ben iki istemiştim... kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden...
Umarım senin herşeyin yolundadır...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Bu günler geçicek ve güzel günlerimiz olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…