canım istedi
yeşil fasulyenin yanına da gitmez ki
büşra aldıkların çok ciciymiş.
Salçalı spagettim yerim seni
Teşekkür ederim canımcanım istedi
yeşil fasulyenin yanına da gitmez ki
büşra aldıkların çok ciciymiş.
Selamlar efendim...
LOVE dekorlarım
Evimde kırmızı herhangi bir obje olamayacağı için boyadımSanırım böyle daha güzel oldu
Eki Görüntüle 980602
Buna benzer Özlemimde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. İşten çıkıp eve giderken İstoçta bir dükkan var çok beğendiğim, tesadüf girdiğimde gördümKuzum kalbim temizmiş demek ki
Eki Görüntüle 980606
saat kutusunun dönüşümünü bloğumda paylaştım ıvır zıvır kutusu oldu(http://busraninceyizi00.blogspot.com.tr/)
Eki Görüntüle 980601
Eskitme vintage çerçeve
Eki Görüntüle 980605
Kesme tahtası ve paşabahçe 6lı diamond kadeh... Cam set almicam gereksiz olduğunu düşünüyorum bu nedenle 12 kişilik kadeh aldım
Eki Görüntüle 980604
Eki Görüntüle 980622
Yeşil fasülyenin yanına en güzel bulgur pilavı gider
Yani benim damak zevkime göre
innnnnşallah, tabi önce zevkli olmaya ve kombinlemek için soyut zekaya ihtiyacım varTeşekkür ederim canımDaha cicileri senin olsun...
asılı gelen love ne bayıldım, hele ki saatine....nerden temin ettin kii
bulgur pilavını kuru yapıyorum ama ya
innnnnşallah, tabi önce zevkli olmaya ve kombinlemek için soyut zekaya ihtiyacım var
Dilersen benim bulgur tarifimi paylaşabilirim burada nacizane
çok güzel olar hem de
büşranın topiği katletmeyelim istersen, özelden yazarsan çok memnun olurum
bir de yanına ayran yapayım, bakır ayran kaplarımıza koyayım. adam zaten nöbet çıkışı direk sızar
Selamlar efendim...
LOVE dekorlarım
Evimde kırmızı herhangi bir obje olamayacağı için boyadımSanırım böyle daha güzel oldu
Eki Görüntüle 980602
Buna benzer Özlemimde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. İşten çıkıp eve giderken İstoçta bir dükkan var çok beğendiğim, tesadüf girdiğimde gördümKuzum kalbim temizmiş demek ki
Eki Görüntüle 980606
saat kutusunun dönüşümünü bloğumda paylaştım ıvır zıvır kutusu oldu(http://busraninceyizi00.blogspot.com.tr/)
Eki Görüntüle 980601
Eskitme vintage çerçeve
Eki Görüntüle 980605
Kesme tahtası ve paşabahçe 6lı diamond kadeh... Cam set almicam gereksiz olduğunu düşünüyorum bu nedenle 12 kişilik kadeh aldım
Eki Görüntüle 980604
Eki Görüntüle 980622
Haftasonu ganimetleri
Eki Görüntüle 994047
Takılığım farklı bir model resmini bulamadım netten bunu koydum o nedenle
Eki Görüntüle 994049
Buda benim boyayıp dekopaj yaptığım ahşap dekorum
Eki Görüntüle 994046
İnstagramda takipçin olarak önceden gördüm bunları
Tepsin ve pembiş takılığın çok hoş onlarıda instagramdan gördüm deAyrıca evine çoooookkkk yakışmış Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh
Bu arada dekopajlarına bayıldım hakikaten çok şık çok cici duruyorlarBen bile düşündüm yapmayı ama dekopaj değilde biraz daha farklı şeyler düşünüyorum
Her bişeysini çok beğendim adaşımmm
Çok as kalmış kiii
Teşekkür ederim adaşım desteğin ve beğenilerin beni mutlu ediyor
Çok az kaldı 1 saat sonra evime gidiyorum mobilyalarım gelmiş umarım bir sorun yoktur :18:
Dekopaj çok eğlenceli bir uğraş yapabileceğine eminimama farklı şeyler yaparsan da merakla beklerim
Teşekkür ederim kuzucumÇok zevkli bir bayansın her seçiminden belli oluyor. O güzellikleri de beğenmeden duramam
Ayyy çok heyecanlııBende çok merak ettim şimdik :18: Bizimlede paylaşır mısın evinin bir kaç fotoğrafını
Yaptığım çalışmalarımı paylaşırım topiğimde ve tabikide instagramda
Teşekkür ederim adaşım
Paylaşırım belki kuzucum yada direk sana atarım
Haftasonu ganimetleri
Eki Görüntüle 994047
Takılığım farklı bir model resmini bulamadım netten bunu koydum o nedenle
Eki Görüntüle 994049
Buda benim boyayıp dekopaj yaptığım ahşap dekorum
Eki Görüntüle 994046
Selamlar efendim...
LOVE dekorlarım
Eki Görüntüle 980602
Eki Görüntüle 980606
Eki Görüntüle 980601
Eskitme vintage çerçeve
Eki Görüntüle 980605
Eki Görüntüle 980604
Eki Görüntüle 980622
Aldıkların çok güzel güle güle, güzel günlerde kullan. epeydir foruma giremiyorum, girsem de pek fazla sayfalara bakıp vakit geçiremiyorum. Düğüne 18 gün kaldı her günümüz dolu, her gün bir şeyler yapılıyor. Temizlik, eşyalar, eksikler, prova, alışveriş... zaman kalmıyor vallahi. Çok zormuş son günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?