Büşra'nın Çeyizi

Maşallah canım benim

Yine güzel güzel şeyler alınmış çeyize Gerçi artık evinize diyebiliriz Şurda ne kalmış düğüne

english home bernardo çeyizlerimizin birçok parçası aynı canım güle güle kullanalım

Hepsine ayrı ayrı bayıldım bitanem mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun

Gene Çok Güzel Şeyler Almışsın Canım, Maşallah
Elektrik Süpürgesi de hallolduğuna göre büyük yüklerden kurtuldun artık
Saatte ne kadar şık :)
Güle güle, Mutlulukla Kullanın Canım

Teşekkür ederim Beğenmene sevindim Evet elektrik süpürgesi üzerimde kocaman bir yüktü

Oyy canm düğünede az kalmış stres ne durumda ben şimdiden strese girdim valla yetişmeyecek diye :) gelinliği falan naptın ?

Çok şükür şimdilik çok bunaldığım zamanlar olmadı Allahın izni ile ilerliyoruz... Gelinliği sipariş verdik ancak çağırırız ölçüye dediler hala çağıran olmadı. O konuda endişeliyim biraz en kısa zamanda arayıp nabız yoklaması yapacağım

ölçüye gittiğinde bir resim çekte bizde görelim o vakit :)

Sıcağı sıcağına az önce gerçekleştirdiğim Tantitoni alışverişim, gelmesini dört gözle bekliyorum

Pembe bulaşık süzdürme şeyisi

Yeşil çay hastası biri olarak french pressim, işyerinden de aldım aslında çeliğini ancak hemen paslandı bende burdan aldım tekrar
umarım uzun vadeli kullanabilirim

Sırf fiyatı ve renkleri için aldığım sufle kapları, kim bilir belki de gerçekten sufle yaparım
Eki Görüntüle 975816

Bu papağanlı açacak şeyisinden de hediye gönderceklermiş İnsallah onu da pembe gönderirler

Büşümmm bayıldımm hepsine Pembe pembe ne güzel içim açıldı kuzum

büşümmm ben geldimm çok özledim sizlerii tantitonu cicilerine bayıldım ben de de var ki bazıları çeyiz kardeşi olduk yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…