Günaydınnnn
Ben dün elektrik süpürgemi aldım
Eki Görüntüle 973786 Eki Görüntüle 973787
İstanbul Bilişim'den 407 TL'ye aldım kızlarPiyasa da şuan 450-480 arası... Karlı bir alışveriş olduğu için mutluyum yoksa vazgeçmek zorunda kalcaktım
Bu güzel saati ise daha önceden de paylaşmıştım bir ablamın hediyesi dün elime geçti o kadar cici ki...
Eki Görüntüle 973789
Bunlarda Aliexpresten...
Saklama kabı aslında 3lü idi ama tek bir tane geldiŞanssızım...
Eki Görüntüle 973790
ve kapaklı kupam
Eki Görüntüle 973791
Seviyorum sizleri
Günaydınnnn
Ben dün elektrik süpürgemi aldım
Eki Görüntüle 973786 Eki Görüntüle 973787
İstanbul Bilişim'den 407 TL'ye aldım kızlarPiyasa da şuan 450-480 arası... Karlı bir alışveriş olduğu için mutluyum yoksa vazgeçmek zorunda kalcaktım
Bu güzel saati ise daha önceden de paylaşmıştım bir ablamın hediyesi dün elime geçti o kadar cici ki...
Eki Görüntüle 973789
Bunlarda Aliexpresten...
Saklama kabı aslında 3lü idi ama tek bir tane geldiŞanssızım...
Eki Görüntüle 973790
ve kapaklı kupam
Eki Görüntüle 973791
Seviyorum sizleri
Gene Çok Güzel Şeyler Almışsın Canım, Maşallah
Elektrik Süpürgesi de hallolduğuna göre büyük yüklerden kurtuldun artık
Saatte ne kadar şık :)
Güle güle, Mutlulukla Kullanın Canım
Maşallah canım benim
Yine güzel güzel şeyler alınmış çeyizeGerçi artık evinize diyebiliriz Şurda ne kalmış düğüne
english home bernardo çeyizlerimizin birçok parçası aynı canım güle güle kullanalım
Hepsine ayrı ayrı bayıldım bitanem mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun
Çok az kaldı adaşım
Teşekkür ederim daha güzeli senin olsun
Amin canım arkadaşımHep beraber kullanmak nasip olsun inşallah
Oyy canm düğünede az kalmış stres ne durumda ben şimdiden strese girdim valla yetişmeyecek diye :) gelinliği falan naptın ?
Çok şükür şimdilik çok bunaldığım zamanlar olmadı Allahın izni ile ilerliyoruz... Gelinliği sipariş verdik ancak çağırırız ölçüye dediler hala çağıran olmadı. O konuda endişeliyim biraz en kısa zamanda arayıp nabız yoklaması yapacağım
ölçüye gittiğinde bir resim çekte bizde görelim o vakit :)
Ucundan kıyısından gösteririrm belki kuzum tamamı düğüne sürpriz olsun
Sıcağı sıcağına az önce gerçekleştirdiğim Tantitoni alışverişim, gelmesini dört gözle bekliyorum
Pembe bulaşık süzdürme şeyisi
Eki Görüntüle 975813
Yeşil çay hastası biri olarak french pressim, işyerinden de aldım aslında çeliğini ancak hemen paslandı bende burdan aldım tekrar
umarım uzun vadeli kullanabilirim
Eki Görüntüle 975814
Sırf fiyatı ve renkleri için aldığım sufle kapları, kim bilir belki de gerçekten sufle yaparım
Eki Görüntüle 975816
Bu papağanlı açacak şeyisinden de hediye gönderceklermişİnsallah onu da pembe gönderirler
Eki Görüntüle 975818
Büşümmm bayıldımm hepsinePembe pembe ne güzel içim açıldı kuzum
Sıcağı sıcağına az önce gerçekleştirdiğim Tantitoni alışverişim, gelmesini dört gözle bekliyorum
Pembe bulaşık süzdürme şeyisi
Eki Görüntüle 975813
Yeşil çay hastası biri olarak french pressim, işyerinden de aldım aslında çeliğini ancak hemen paslandı bende burdan aldım tekrar
umarım uzun vadeli kullanabilirim
Eki Görüntüle 975814
Sırf fiyatı ve renkleri için aldığım sufle kapları, kim bilir belki de gerçekten sufle yaparım
Eki Görüntüle 975816
Bu papağanlı açacak şeyisinden de hediye gönderceklermişİnsallah onu da pembe gönderirler
Eki Görüntüle 975818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?