Büşra'nın Çeyizi

İnşallah adaşım

Çok çok manevi destek bekliyor insan bu günlerde

Haklısın kuzum. En çokta sevdiğinin desteği güç veriyor insana. Sonuçta bir hayat paylaşacaksın onunla ve bu zor zamanlarda yani stresli bir dönem olduğu için ondan gelecek bir gülücük bir anlayış bile yetiyor çoğu zaman. En azından bu benim için öyle

daha önceden yorum yaptım mı bilmiyorum ama herşeyini çok beğeniyorum

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

hepsi çok güzel hayırlı olsun canım
bende slikon kek kalıplarından istiyorum yaa

Bitanem yine cok cici seyler almissin bayildim gule gule kullan cokk sirin bi evin olcak Allahin izniyle

Aynen öyle, söylediklerine harfi harfiyen katılıyorum adaşım. Eş seçiminin önemi burda da ortaya çıkıyor

Rabbim seçimlerimizi hayırlı kılsın inşallah

daha önceden yorum yaptım mı bilmiyorum ama herşeyini çok beğeniyorum

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Hayır daha önce yorum yapmadın canım Çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

Hepimize Rabbim güzel günler nasip etsin kullanmak için

Aynen öyle, söylediklerine harfi harfiyen katılıyorum adaşım. Eş seçiminin önemi burda da ortaya çıkıyor

Rabbim seçimlerimizi hayırlı kılsın inşallah

Aminnn cümlemizin inşallah

Büşracım güle güle kullanın.
En sağdaki avizeyi bende mutfak için düşündüm netten görüp.Ama yakından bakmam gerek kalitesi fln iyi değilmi

Büşracım güle güle kullanın.
En sağdaki avizeyi bende mutfak için düşündüm netten görüp.Ama yakından bakmam gerek kalitesi fln iyi değilmi

Pembe olanı soruyosun dimi canım ? Eğer o ise plastik, ama güzel kaliteli. Zaten uygun fiyatı. Diğer beyazları soruyorsan onlarda ikeanın saksısının malından.
O da güzel rahatlıkla alabilirsin

Pembe olanı soruyosun dimi canım ? Eğer o ise plastik, ama güzel kaliteli. Zaten uygun fiyatı. Diğer beyazları soruyorsan onlarda ikeanın saksısının malından.
O da güzel rahatlıkla alabilirsin

Dantelli çan şeklinde gibi olanı sormuştum cnm.
Pembe bnm yatak odasında olcak onada farklı bir avize düşüyorum.
Ama diğerlerini belki mutfak için düşünebilirim
Tül ve halıyı halledelimde avize işine giricez inş

Tülü hallettik bizde, halı kaldı...

Avize işi çok eğlenceli

Büşümm yine toplamışsın ikea nın en güzel cicilerini Bende de var o galvaniz saksı ve çerçevelik. Peçeteler yeni sezon galiba bir ara ayşegülle yeni bir ikea yolculuğu görünüyor bize

bütün aldıklarına tek kelimele ba-yıl-dımmgüle güle kullan canımm mutlulukla aşkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…