Büşra'nın Çeyizi

yine istoçu dolaşmışsın birazda bana bırak istoça önümüzdeki ay gelicem büşra kaçıncı adadasın sen

Bitirmedim canım merak etme sana da bıraktım 7. adadayım Z blokların karşısında Gel beklerim cumartesi günü gelirsen tanışmış oluruz hem

Güle güle kullan cnm.
Bu süpürgeyi bende morphipo indiriminde görmüştüm.
Alsammı alsammı çelişkisini çok yaşadım.Ama öncesinde siemens el süpürgesini beğenmiştim aklım onda kalmasın diye almadım.
Kullanınca yorumlarını bekliyorum.

Teşekkür ederim canım benim
Darkyi çok kullanan tanıdıgım var her kullanan da çok güzel diyor.
Bende evde denemek için çalıştırdım halıyı kaldırdı resmen çekim gücü süper

elektronik birazda şans insallah her birimiz para verip aldığımız eşyalarımızdan memnun kalırız

Siemensde cok iyi bir marka eminim sende onu alırsan memnun kalırsın

Son aldıklarını çok beğendim canım güle güle kullan inşallah..
İstoç bana yakın olmasına rağmen hiç gitmedim üşengeçlik herhalde, genelde bilindik mağazalardan internetten halletmeye çalışıyorum. Ama mutfak için kesme tahtasıdır, bardak takımı, çerezlik, rende ve daha aklıma gelmeyen ama gerekli olan pek çok şeyi toptan oradan halletmeyi düşünüyorum? Aradığım herşeyi bulabilirim inşallah, bir de parekendeci olmaları şar tabiii.

Canım bence çeyiz olayını bitirmeden önce buraya mutlaka gelmelisin

Cumartesi günü gelirsen mutlaka alışveriş yapacağın perakendeci mağaza bulursun canım...

Herşeyin çok güzel güle güle güzel günlerde kulan inşallah :) kahvaltı setine bayıldımm.:)

Valla bütün aldıklarına baktım, gece gece blogunu bile okudum şekerim. Herşeyin çok güzel, güzel günlerde, sevgiyle, sağlıkla kullan hepsini :) Benim böyle küçük şeylerim henüz eksik. Bi eminönü yapıcam önümüzdeki günlerde. Mercan Yokuşu turumu bitireyim bakalım istediğim şeyleri bulabilicem mi :) Sevgiler.

canımcım bu arada geçen tombik bi kettle almıştın ya sorması ayıp ne kadrdı morhipo gözüme gözüme sokuyorda al diye

Neden ayıp olsun bebişim sorması Herbişeyi sorup öğrenmek için burda kooskocaman bir arkadaşlık kurduk
Ben onu kargo dahil 73,40 TL ye aldım hepsiburada.com dan.
Bugün elime geçer dün kargoya vermişler çünkü

Gizde almıştı bu kettledan çok güzel diyordu bence sende kettle almadıysan al cancağzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…