Büşra'nın Çeyizi

Canım instagramdan yazdım burdanda söylüyorum çok güzel bir ısıtıcı güzel günler de kllanalım son aldığın herşey harika

Kuzum kettle ne tatlı öyle tombik tombik güle güle kullan, senin de az kaldı düğüne

saatlerimiz aynı bu arada, ben de aynasıyla saatini almıştım bu modelin

Teşekkür ederim balım benim Ketle cok tatlı dimi tombik tombik

Saatlerimiz aynıysa ben cok güzel bişe aldım demektir senin zevkine hastayım

Canım instagramdan yazdım burdanda söylüyorum çok güzel bir ısıtıcı güzel günler de kllanalım son aldığın herşey harika

Gizim o arkadaş senmiydin Aa süper

güzel günlerde kullanalım tekrar kettlelermz aynı hatta ben alırken sen gelmiştin aklıma

Gizim o arkadaş senmiydin Aa süper

güzel günlerde kullanalım tekrar kettlelermz aynı hatta ben alırken sen gelmiştin aklıma

evet canım bendim ve sen beni takip etmiyormuşsun ben senin kim oldğnu bilerek takipteydim oysaki

yaaaa çok güzelller ama hadi hemen şu 2014 geliversin kettılarımız bile şirin bizim maşallah

evet canım bendim ve sen beni takip etmiyormuşsun ben senin kim oldğnu bilerek takipteydim oysaki

yaaaa çok güzelller ama hadi hemen şu 2014 geliversin kettılarımız bile şirin bizim maşallah

Ben gerçekten ayıp etmişim şimdi isimden bilememişimdir bebeğim ya valla üzüldüm :26:

Çok güzeller tatlım evet bende seni takipteyim bundan sonra

Ben gerçekten ayıp etmişim şimdi isimden bilememişimdir bebeğim ya valla üzüldüm :26:

Çok güzeller tatlım evet bende seni takipteyim bundan sonra

oyyy şaka yaptım ki ben ama instagramda takipleşmek güzel oluyor yaaaa maşallah çokta güzelsin

oyyy şaka yaptım ki ben ama instagramda takipleşmek güzel oluyor yaaaa maşallah çokta güzelsin

Güzel oluyo tabi tatlım arkadaşlarımı takip etmek beni mutlu eder fikir de oluyor hem Çok teşekkür ederim güzel yorumun için o senin gönlünün güzelliği arkadaşım

canım son aldıklaırn çok güzel ben arnica almıştım ama fakir alacağım yerine teknosada 150 tl felandı sen nereden ve ne kadara aldın canım güle güle kullan inşallah

canım son aldıklaırn çok güzel ben arnica almıştım ama fakir alacağım yerine teknosada 150 tl felandı sen nereden ve ne kadara aldın canım güle güle kullan inşallah

Ben istoçta Arpaş diye bir mağaza var ordan aldım Gizim. Toptan satan bizim ürün aldığımız yer. 100 TL ye aldım

yine istoçu dolaşmışsın birazda bana bırak istoça önümüzdeki ay gelicem büşra kaçıncı adadasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…