Büşra'nın Çeyizi

Teşeküür ederim canım benimm :13: Seninkilerde en az bunlar kadar güzel

Eminönü benimde yapmam lazım aslında ama ne zaman bilmiyorum eminim orda istediğimiz şeyleri bulabiliriz

teşekkür ederim canım benim morhipo kettleın markasından alışveriş yaparrsam 50 tl çek veriyor haliyle fiyat bayağı uydun 59 tl ye geliyor ama alamayacağım şimdi canımm . güle güle kullaan canımmm sen

Hepsiburada.com dan aldığım kettleim geldi ancak siyah istemiştim pembe geldi kızlar. Benimde pembe cok daha hoşuma gitti

Sizce nasıl ?

Hepsiburada.com dan aldığım kettleim geldi ancak siyah istemiştim pembe geldi kızlar. Benimde pembe cok daha hoşuma gitti

Sizce nasıl ?

Eki Görüntüle 894761

şans kuzum ve çok güzel bir şans oldu ben çelik istemesem kesinlikle pembik alırdım instagramdan görünce pembe geldiğine çok sevindim çünkü beyaz bir mutfak dşünüyorsun çoğu şeyde pembiş buda varsın pembiş olsun

çok kaliteli güzel kettılarımız oldu bizim

Kalite konusunda zaten sen dedikten sonra hiç endişem olmamıştı Gizim çok kaliteli gerçekten bide kırmızı yazıyo aslında ama kesinlikle kırmızı değil pembe bende ilk bi şaşırdım ucundan görünce üzüldüm ama sonra çıkardım isyerinde ki arkadaşlarda çok tatlı bu rengi değiştirme dediler bende sevdim

Güzel günlerde kullanalım kullandıkça bu günlerimizi hatırlayalım inşallah tatlişkommm

Bence bu rengi çok daha güzelmiş canımcım, mutlu günlerde kullan

Hatunlar ben baharatlığımı aldım
İstoçtan 50 TL ye aldım 3 büyük parça 5 küçük parça olarak

Buda pembiş süzgecim

Su bardaklarım 18 Parça Bidaha su bardağı almam

Bunlarda kahve yanı su bardakları

Büşra cım bayıldım baharatlığına ve çok ucuza almışsın bende markafonide görmüştüm ama pahalıydı hatta dedimki bigün buna sıra gelirse kesin bundan alıcam işe girince sana bunlardan aldırıcam kaçarın yok valla

Büşracım birde instagram hesabın varmış buraya yaz ya da mesaj at birbirimizi takip edelim benim yoktu tel alınca açtım hemen bekliyorum :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim bebişimmmm beğenmene çok sevindim inşallah istediğin zaman ben sana alır yollarım hiç sıkıntı yok

Markafoni 2 katına satıyor insaf günah o kadar para verme sakın

İnstagram hesabım kurabikadin diye aratırsan hemen bulursun bende seni görüp takip ederim canikom hemen bekliyorum

Büşra beni istoça götür..
Her gün önünden geçiyorum ama girmek hiç aklıma gelmiyo..
Bu arada hepsini güle güle kullan, özellikle baharat takımına bayıldım..

Büşra beni istoça götür..
Her gün önünden geçiyorum ama girmek hiç aklıma gelmiyo..
Bu arada hepsini güle güle kullan, özellikle baharat takımına bayıldım..

Ah canım benim tabiki götürürürm istemen yeter

Önünden geçip girmiyosan hiç iyi etmiyosun

Kocaman teşekkür ederim güzel beğenin için muah

Ah canım benim tabiki götürürürm istemen yeter

Önünden geçip girmiyosan hiç iyi etmiyosun

Kocaman teşekkür ederim güzel beğenin için muah

Nerde ne bulurum bilmiyorum ki?
Bilsem hiç durmam..
Belki eşilk edersin bana bi gün..

Bak sen böyle güzellikler paylaşıyorsun ve bana bir kahve borçlanıyorsun

Listeye benim adımı da yaz kuzum bir ara yolum düşsün senin oralara

Canim simdi gordum yazini. Hemen takibe aliyorum.gercekten 2 kati cok pahali. Tesekkur ederim simdiden .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…