şekerimm bayıldımm :) nerden aldın acaba????
Valla bütün aldıklarına baktım, gece gece blogunu bile okudum şekerim. Herşeyin çok güzel, güzel günlerde, sevgiyle, sağlıkla kullan hepsini :) Benim böyle küçük şeylerim henüz eksik. Bi eminönü yapıcam önümüzdeki günlerde. Mercan Yokuşu turumu bitireyim bakalım istediğim şeyleri bulabilicem mi :) Sevgiler.
Neden ayıp olsun bebişim sormasıHerbişeyi sorup öğrenmek için burda kooskocaman bir arkadaşlık kurduk
Ben onu kargo dahil 73,40 TL ye aldım hepsiburada.com dan.
Bugün elime geçer dün kargoya vermişler çünkü
Gizde almıştı bu kettledan çok güzel diyordu bence sende kettle almadıysan al cancağzm
teşekkür ederim canım benim morhipo kettleın markasından alışveriş yaparrsam 50 tl çek veriyor haliyle fiyat bayağı uydun 59 tl ye geliyor ama alamayacağım şimdi canımm . güle güle kullaan canımmm sen
Hepsiburada.com dan aldığım kettleim geldi ancak siyah istemiştim pembe geldi kızlar. Benimde pembe cok daha hoşuma gitti
Sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 894761
şans kuzum ve çok güzel bir şans oldu ben çelik istemesem kesinlikle pembik alırdım instagramdan görünce pembe geldiğine çok sevindim çünkü beyaz bir mutfak dşünüyorsun çoğu şeyde pembiş buda varsın pembiş olsun
çok kaliteli güzel kettılarımız oldu bizim
Teşekkür ederim kuzumBence bu rengi çok daha güzelmiş canımcım, mutlu günlerde kullan
Kesinlikle pembe çok güzel. İyi günlerde kullan.
Büşra cım bayıldım baharatlığına ve çok ucuza almışsın bende markafonide görmüştüm ama pahalıydı hatta dedimki bigün buna sıra gelirse kesin bundan alıcam işe girince sana bunlardan aldırıcam kaçarın yok valla
Büşracım birde instagram hesabın varmış buraya yaz ya da mesaj at birbirimizi takip edelim benim yoktu tel alınca açtım hemen bekliyorum :)
Hatunlar ben baharatlığımı aldım
İstoçtan 50 TL ye aldım 3 büyük parça 5 küçük parça olarak
Eki Görüntüle 899708
Buda pembiş süzgecim
Eki Görüntüle 899711
Su bardaklarım 18 ParçaBidaha su bardağı almam
Eki Görüntüle 899709
Bunlarda kahve yanı su bardakları
Eki Görüntüle 899710
Büşra beni istoça götür..
Her gün önünden geçiyorum ama girmek hiç aklıma gelmiyo..
Bu arada hepsini güle güle kullan, özellikle baharat takımına bayıldım..
Ah canım benim tabiki götürürürm istemen yeter
Önünden geçip girmiyosan hiç iyi etmiyosun
Kocaman teşekkür ederim güzel beğenin için muah
Hatunlar ben baharatlığımı aldım
İstoçtan 50 TL ye aldım 3 büyük parça 5 küçük parça olarak
Eki Görüntüle 899708
Buda pembiş süzgecim
Eki Görüntüle 899711
Su bardaklarım 18 ParçaBidaha su bardağı almam
Eki Görüntüle 899709
Bunlarda kahve yanı su bardakları
Eki Görüntüle 899710
Teşekkür ederim bebişimmmm beğenmene çok sevindim inşallah istediğin zaman ben sana alır yollarım hiç sıkıntı yok
Markafoni 2 katına satıyor insaf günah o kadar para verme sakın
İnstagram hesabım kurabikadin diye aratırsan hemen bulursun bende seni görüp takip ederim canikom hemen bekliyorum
Nerde ne bulurum bilmiyorum ki?
Bilsem hiç durmam..
Belki eşilk edersin bana bi gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?