Büşra'nın Çeyizi

Bak sen böyle güzellikler paylaşıyorsun ve bana bir kahve borçlanıyorsun

Listeye benim adımı da yaz kuzum bir ara yolum düşsün senin oralara

Liste de senin adın hep var balım ya

İnstagram kullanıyomusun hem sen söylesene bana

Beklerim hep inşallah ayarla bi gün gel sende haberleşelim Hep borçlandığım kahveyi de ısmarlarım

Liste de senin adın hep var balım ya

İnstagram kullanıyomusun hem sen söylesene bana

Beklerim hep inşallah ayarla bi gün gel sende haberleşelim Hep borçlandığım kahveyi de ısmarlarım

kuzum instagram kullanmıyorum benim telefonum samsung wifi, henüz o kadar akıllı değil

bir iki aya değiştiricem telefonu inşallah, alınca instagrama üye olmayı düşünüyorum

Gelirim tabi inşallah oralara yolum düşerse seve seve gelirim, ama onun dışında da istanbuldaki kızlar olarak bir buluşma ayarlayabilirz bence

Bence de ayarlayabiliriz tanışmış oluruz bu konuyu duyuralım bence

O tarihlerde yaparız canım inşallah

O zaman Özlemim seni bu organizasyonun organizatörü ilan edelim mi

Tarih yaklaşsın da kuzum o hafta yaklaşırken organizasyonu yapararım o zaman ben
Şimdi bir aydan fazla var, yapsak da etkili olmaz olsa da unutulur falan en iyisii ocağn ortalarında planımızı yapalım

Düdüklü ve Blender seti bayadır aklımda olan almayı düşündüğüm parçalardı. Elhamdülillah bunları da hallettim

Gülsan Adora 5 Lt Düdüklü

Aslında Tefal istiyodum ama daha alınacak onca şey varken o kadar para vermek istemedim. Gülsan da düşünenler için çok güzel çeliği çok kaliteli kızlar. İsteyen alabilir ben bizim mağazadan 95 TL ye aldım

Braun MR530 Blender Seti

Blender setinde de özellikle gereksiz parçalı olmaması için bunu aldım. Hepsiburada.com dan kargo dahil 135 TL ye aldım
Kullanıcı yorumlarına da dikkat ettim herkes çok memnunum demiş

oyy oyy neler alınmış hayırlı olsun canım blender setini düğüne yakın aldığın iyi olmuşş benm garantisi biter evlenene kadar
eksik ne kaldı canım pek bir şey kalmadı galiba

Büşra cım eksikler tamamlanıyo he hadi hayırlısı ya bende artık ihtiyaçlarımı tamamlıcam çünkü ocak sonunda ya da şubatta kesin yüzük var bana

Büşram hayırlı olsun yeni cicilerin

Benim düdüklüm karaca melody, çeyiz gurusu olmadan önce acemiliğimde almıştık annemle,

Blendirda da braun un patisserie serisinden var bende, ben alalı 1 yıl oldu muhtemelen evlenene kadar garanti maranti kalmıycak ama

Aşk dolu mamalar pişirelim aldıklarımızla

oyy oyy neler alınmış hayırlı olsun canım blender setini düğüne yakın aldığın iyi olmuşş benm garantisi biter evlenene kadar
eksik ne kaldı canım pek bir şey kalmadı galiba

Teşekkür ederim fıstıııığımmmmm

Aslında bi süre önce de ütü almıştım canım garantisini pek düşünmedim ama kullanmadım kısmet insallah sorun yaşamam

Yemek takımı eksik canım
yatak odası tekstilleri
çaydanlık
ufak tefek şeyler

daha cok şeyim var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…