güle güle kullan ne güzellerr bunlarr canımmm kucaklayasım geldi hepsini
Bak sen böyle güzellikler paylaşıyorsun ve bana bir kahve borçlanıyorsun
Listeye benim adımı da yaz kuzum bir ara yolum düşsün senin oralara
Liste de senin adın hep var balım ya
İnstagram kullanıyomusun hem sen söylesene bana
Beklerim hep inşallah ayarla bi gün gel sende haberleşelimHep borçlandığım kahveyi de ısmarlarım
beni de alın aranıza
Liste de senin adın hep var balım ya
İnstagram kullanıyomusun hem sen söylesene bana
Beklerim hep inşallah ayarla bi gün gel sende haberleşelimHep borçlandığım kahveyi de ısmarlarım
kuzum instagram kullanmıyorum benim telefonum samsung wifi, henüz o kadar akıllı değil
bir iki aya değiştiricem telefonu inşallah, alınca instagrama üye olmayı düşünüyorum
Gelirim tabi inşallah oralara yolum düşerse seve seve gelirim, ama onun dışında da istanbuldaki kızlar olarak bir buluşma ayarlayabilirz bence
Bence de ayarlayabiliriz tanışmış oluruz bu konuyu duyuralım bence
Bence de ayarlayabiliriz tanışmış oluruz bu konuyu duyuralım bence
ben ocağın 27 sınde 5 gunlugune ıstanbula gelicem bu tarıhlerde olursa bende gelebılırım
büşra cım https://www.markafoni.com/product/5727465/ burdaki kepçe takımı istoçta gördün mü birde gördüysen fiyatını biliyor musun?
ben ocağın 27 sınde 5 gunlugune ıstanbula gelicem bu tarıhlerde olursa bende gelebılırım
Evet organizasyonu o tarihlerde yapabiliriz bence de
O tarihlerde yaparız canım inşallah
O zaman Özlemim seni bu organizasyonun organizatörü ilan edelim mi
Tarih yaklaşsın da kuzum o hafta yaklaşırken organizasyonu yapararım o zaman ben
Şimdi bir aydan fazla var, yapsak da etkili olmaz olsa da unutulur falan en iyisii ocağn ortalarında planımızı yapalım
Tatlım hiç görmedim bundan ama gezildiği zaman illa ki bulunur diye düşünüyorum
Düdüklü ve Blender seti bayadır aklımda olan almayı düşündüğüm parçalardı. Elhamdülillah bunları da hallettim
Gülsan Adora 5 Lt Düdüklü
Eki Görüntüle 903628
Aslında Tefal istiyodum ama daha alınacak onca şey varken o kadar para vermek istemedim. Gülsan da düşünenler için çok güzel çeliği çok kaliteli kızlar. İsteyen alabilir ben bizim mağazadan 95 TL ye aldım
Braun MR530 Blender Seti
Eki Görüntüle 903629 Eki Görüntüle 903630
Blender setinde de özellikle gereksiz parçalı olmaması için bunu aldım. Hepsiburada.com dan kargo dahil 135 TL ye aldım
Kullanıcı yorumlarına da dikkat ettim herkes çok memnunum demiş
Düdüklü ve Blender seti bayadır aklımda olan almayı düşündüğüm parçalardı. Elhamdülillah bunları da hallettim
Gülsan Adora 5 Lt Düdüklü
Eki Görüntüle 903628
Aslında Tefal istiyodum ama daha alınacak onca şey varken o kadar para vermek istemedim. Gülsan da düşünenler için çok güzel çeliği çok kaliteli kızlar. İsteyen alabilir ben bizim mağazadan 95 TL ye aldım
Braun MR530 Blender Seti
Eki Görüntüle 903629 Eki Görüntüle 903630
Blender setinde de özellikle gereksiz parçalı olmaması için bunu aldım. Hepsiburada.com dan kargo dahil 135 TL ye aldım
Kullanıcı yorumlarına da dikkat ettim herkes çok memnunum demiş
oyy oyy neler alınmış hayırlı olsun canım blender setini düğüne yakın aldığın iyi olmuşş benm garantisi biter evlenene kadar
eksik ne kaldı canım pek bir şey kalmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?