Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

merhaba, çok güzel görünüyolar :):)
evlenmeyi çok istiyrum ama kısmet olmadı :ı olursa yaptırırım nişanımda falan inşaallah :)

İstediğiniz sabun kurabiye cupcake modelini gösterin istediğiniz şekilde hazırliim yada benim modellerimden seçin en güzel şekilde yapiim! Organizasyon olarak isterseniz onu da yapıyorum her ayrıntsı birbiriyle uyumlu organizasyonlarınıza imza atiim :)
Haziran ayına özel 50 adet üzeri siparişlerinizde kargo benden ve artı bir süpriz hediye hadi bakalım bu vesileyle tanıdığım bebişlerin ve dostlukların hatrına bu ay böyle olsun sevgilerle

Kalpli çiçekli ürünün adeti nekadardır ? 300-400 adet düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi kina icin uygun epey modelim var fatma ana elini cok tercih ediyorlar hem bereket getirme gibi manasi var hemde el seklinde kinaya uygun oluyor

canım merhaba, kalp şeklinde olup üzerinde çiçek desenleri olan sabunlardan nikahım için yaptırmayı düşünüyorum 200 adet için özelden fiyat teklifi gönderebilir misin? ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor.

Ramazanımız mübarek olsun Ramazan sonrası düğünler nişanlar bol olduğu için siparişlerden fırsat bulup selaaam diyemedim her türlü özel gününüz için Sabunland burada sevgilerle

merhaba bu eklediğim ayakkabılı sabunun birde kuzulu (bir kutuda iki adet kuzu olucak) sabunlarınızın fiyatını öğrenebilir miyim 50 adet için??
Eki Görüntüle 1195212

bir de ikiz bebekler (kız) için modelleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…