Ayni derteyizevde kaldik evlilikte ne var diye dusunuyorum, ne var ki? Herkez evlenio bi modasida gecmedi
yaa herkes ama herkes ya nişanlanıyo ya evleniyo..ama ben öylece duruyorum..evlenmek istediğim biri yok..ama herkesin bu kadar kolay aşık olup evlenmesine imreniyorum..ben o-la-mı-yo-rum..sonsuza kadar bekar mı kalıcam..çok saçma mı buna üzülmem??benim asıl sorum şu..sevmeden evlenmek istemiyorum..sevdiğim biri yok..mantık evliliği yapabileceğim biri var..aşık değilim ama aile kurulacak biri..benim sorunum şu aşık olmayı beklersem hata mı ederim?herkes kelebekler gibi uçarak mı evleniyor?
Yazıp yazıp sildim.
Ama şunu söyleyim sadece. En azından sizi beğenen birileri var. Sevgiliniz olmuş, vs.. Bu size özgüven verir. Daha hiç sevgilisi olmayan var.
Sevdiğim kişinin de beni sevmesi... 28 yaşıma geldim, daha bilmiyorum bu duyguyu.
Yazıp yazıp sildim.
Ama şunu söyleyim sadece. En azından sizi beğenen birileri var. Sevgiliniz olmuş, vs.. Bu size özgüven verir. Daha hiç sevgilisi olmayan var.
Sevdiğim kişinin de beni sevmesi... 28 yaşıma geldim, daha bilmiyorum bu duyguyu.
Aynen canım bende sendenim..yaş 26 benimde..arkadaşlarımın çoğu evli iki üç bekar kaldı onlarında erkek arkadaşı var
ne olacak bu halimiz bilmiyorum
Haydi evlenmeyi gectim daha erkek arkadasimiz bile yok, bu isin sonu ne olur bilmiyorum :)
... enerji harcayacaksaniz dis görünüs ve bilgi birikiminiz ile ilgili seylere yogunlasmak fayda sagliyor...
bende 26 yaşındayım yeni evlendm..ama 30 yaşında evlenenlerde çok..
bu işler kısmet işi yaa..bende senn gibi düşünüyodum evde mi kalıcam kimseyi ya beğenmiyorum yada olmuyor diyordum..bende çok imrenirdim iç geçirirdim..seni çok iyi anlıyorum..
ama pat diye çıkıveriyor insann karşısına..ben biraz mantk evliliği yaptım,seviyorum ama mantığım da ağır bastı..
bence aşık olup havada uçarak evlenmekten çok mantık önemli.. aşık olup mutsuz ve pişman olan insan o kadar çok ki :/
Allahtan hep hayırlısını iste bence ben öyle yaptım..senin karına olur..
Allah gönlüne göre versin canm
beni de aranıza alınız : ))))
Yazıp yazıp sildim.
canım emin ol o kelebekler gibi uçarak evlenenelerden bir çoğu(ben de o kesimdeyim) düğünden sonra yere bir kelebek gibi değil de kaya gibi çarpıyor. bence mantık evliliği yapmalısın...
canım emin ol o kelebekler gibi uçarak evlenenelerden bir çoğu(ben de o kesimdeyim) düğünden sonra yere bir kelebek gibi değil de kaya gibi çarpıyor. bence mantık evliliği yapmalısın...
eski sevgilimin beni aldatarak hayatimdan cikmasindan sonra iki yil kendime gelememistim. önce cok proaktif bir dönem oldu, cok istedim tekrar sevebilmek. olmadi, iki yilin sonunda biraktim ve pes ettim.
tam artik kafamdan biri olsun fikrini silmisken, cok beklenmedik zaman ve sekilde biri hayatima girdi. evlillik konusmadik, cok yeni. evlilik baskisi ile iliskiyi bulandirmak istemiyorum. konusulcagi varsa acilir. ben zaten cok gururluyum asla agzimi acmam bu is icin :) ama zaten su an hayatimizla ilgili baska oncelikler var.
ama anladim ki bu konuya üzülmek, enerji harcamakla olmuyor bu isler. enerji harcayacaksaniz dis görünüs ve bilgi birikiminiz ile ilgili seylere yogunlasmak fayda sagliyor. etrafiniz yerine kendinize emek vermeniz olumlu sonuclar doguracak, eminim..
bende beklıyorum hep hayırlısı olsun dıyorum ama
40 yaşıma geldım
bu saatten sonra evlenebileceğimi ,bırını çok sevıp onunla bı yuva kurma aşamalarını yaşayacağımı hiç sanmıyorum((
söylediklerin çok doğru..ama bende bi problem var sanırım..çünkü ya tam aptal aşık oluyorum saçma sapan insanlara ya da mantıklı olana hiçbişey hissedemiyorum..ya hep ya hiç yani..peki canım sen biraz mantık evliliği yapmışsın ya..bi de hemen çıkmış karşına benim gibi düşüünürken..işte o ilk zamanları süreci ve evlilik kararını anlatırmısın bana rica etsem :)
Galiba ülkemizde ortalama evlenme yaşı 26.2 sene önce benim de tüm arkadaşlarım evlenmişti peş peşe 5-6 arkadaşım o yaz evlendiler.O zamanlar ben de kafaya çok takıyordum.Seni çok iyi anlıyorum ,şimdi boşver nasılsa bulursun birini gibi tesellilerin hiç işe yaramadığını da ,ya da herkes eşiyle evinde oturup gece koyun koyuna yatarken sen evinde tek başına otururman ve buna rağmen 'evlilik herşey demek değil hayattaki tek amacın olmasın' laflarının teselliden öte nasıl can yakıcı ve sinir bozucu olduğunu da iyi bilirim.Kendi adıma konuşmam gerekirse evlensem de mutlu olmayacaktım sanırsam.Şimdi öyle espri konusu sadece yoksa hiç istediğim veya düşündüğüm birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?