Bütün Arkadaşlarım Evleniyor :(

Yazıp yazıp sildim.

Ama şunu söyleyim sadece. En azından sizi beğenen birileri var. Sevgiliniz olmuş, vs.. Bu size özgüven verir. Daha hiç sevgilisi olmayan var.

Sevdiğim kişinin de beni sevmesi... 28 yaşıma geldim, daha bilmiyorum bu duyguyu.

canım emin ol o kelebekler gibi uçarak evlenenelerden bir çoğu(ben de o kesimdeyim) düğünden sonra yere bir kelebek gibi değil de kaya gibi çarpıyor. bence mantık evliliği yapmalısın...

Aynen, ben de 25 yasindayim bu duygunun ne oldugunu bilmiyorum, bu duyguyu tatmadan ve bilmeden olmekten cok korkuyorum.

Aynen canım bende sendenim..yaş 26 benimde..arkadaşlarımın çoğu evli iki üç bekar kaldı onlarında erkek arkadaşı var
ne olacak bu halimiz bilmiyorum

Aynen canım bende sendenim..yaş 26 benimde..arkadaşlarımın çoğu evli iki üç bekar kaldı onlarında erkek arkadaşı var
ne olacak bu halimiz bilmiyorum

Haydi evlenmeyi gectim daha erkek arkadasimiz bile yok, bu isin sonu ne olur bilmiyorum :)

eski sevgilimin beni aldatarak hayatimdan cikmasindan sonra iki yil kendime gelememistim. önce cok proaktif bir dönem oldu, cok istedim tekrar sevebilmek. olmadi, iki yilin sonunda biraktim ve pes ettim.
tam artik kafamdan biri olsun fikrini silmisken, cok beklenmedik zaman ve sekilde biri hayatima girdi. evlillik konusmadik, cok yeni. evlilik baskisi ile iliskiyi bulandirmak istemiyorum. konusulcagi varsa acilir. ben zaten cok gururluyum asla agzimi acmam bu is icin :) ama zaten su an hayatimizla ilgili baska oncelikler var.
ama anladim ki bu konuya üzülmek, enerji harcamakla olmuyor bu isler. enerji harcayacaksaniz dis görünüs ve bilgi birikiminiz ile ilgili seylere yogunlasmak fayda sagliyor. etrafiniz yerine kendinize emek vermeniz olumlu sonuclar doguracak, eminim..

Haydi evlenmeyi gectim daha erkek arkadasimiz bile yok, bu isin sonu ne olur bilmiyorum :)

Aynen. Evliliğe heves bile edemiyorum ki. Sevdiğinle gezip tozmak, sarılmak, öpmek, özlemek, flört...

Çıkmaya lisede başlıyorlar, daha ben şu yaşta platonikten öteye geçemedim. Yüzyüzeyken söyleyemem şunu. Muhtemelen sevgilim olacak kişiden de saklarım. Zaten bu zamana kadar olmamış, bundan sonra da olmaz diyorum artık. Senin yaşın geç değil yine de.

bende beklıyorum hep hayırlısı olsun dıyorum ama
40 yaşıma geldım
bu saatten sonra evlenebileceğimi ,bırını çok sevıp onunla bı yuva kurma aşamalarını yaşayacağımı hiç sanmıyorum((

Benim de hiç umudum yok.
Neyse artık biz de tek başımıza yaşamayı öğrenip hayatımızı ona göre zenginleştireceğiz.
Sabah kk da bir konuda kızlarla konuşuyorduk ne kadar çok ilgi alanın varmış dediler.Bilmiyorlar ki başka yapacak işim yok.Mecburen kendimi öyle ipe sapa gelmez işlere veriyorum.Her zaman böyle boş işler olduğunu düşünmem aslında ama şimdi öyle geliyor.
Yapacak başka birşey var mı?

söylediklerin çok doğru..ama bende bi problem var sanırım..çünkü ya tam aptal aşık oluyorum saçma sapan insanlara ya da mantıklı olana hiçbişey hissedemiyorum.. ya hep ya hiç yani..peki canım sen biraz mantık evliliği yapmışsın ya..bi de hemen çıkmış karşına benim gibi düşüünürken..işte o ilk zamanları süreci ve evlilik kararını anlatırmısın bana rica etsem :)

ben senin yerinde olmayı çok isterdim..çünkü bu duyguyukarşılıklı hissedip o tutkuyu yaşadığın kişiyle evlenemezsen mesela benim gibi işte bundan sonraki herkeste hep o ilk heyecanı arıyosun ve bi türlü tutmuyo..ama aşkı tatmamış olsaydım karşıma çıkanlara hissettiklerimi öncekiyle kıyaslamaz ve mutluluğa yol alırdım :) inşallah senin alacağın gibi..

canım emin ol o kelebekler gibi uçarak evlenenelerden bir çoğu(ben de o kesimdeyim) düğünden sonra yere bir kelebek gibi değil de kaya gibi çarpıyor. bence mantık evliliği yapmalısın...

İşte aradığım kişisin..nasıl oluyo..yani aşık olup evlenince sonra noluyo lütfen anlaatt

İşte aradığım kişisin..nasıl oluyo..yani aşık olup evlenince sonra noluyo lütfen anlaatt

---enerji harcamakla olmuyor bu isler. enerji harcayacaksaniz dis görünüs ve bilgi birikiminiz ile ilgili seylere yogunlasmak fayda sagliyor. etrafiniz yerine kendinize emek vermeniz olumlu sonuclar doguracak, eminim--- sözüne bayıldım kesinlikle yatırımı doğru yapmak lazım :)

sen de beklemişsin canım aşık omayı belli..ama seni kutluyorum eminim istesen mantık evliliği yapabilirdin..ama sen sevmeyi beklemişsin..takdir ve takip ediyorum seni :)

Ayni zirvalik bende de var, genelde abuk subuk olmayacak kisilere asik oluyorum, sonra da olmayinca oturup uzuluyorum. Beni begenen insanlardan kimseyi daha begenemedim. Bu isin sonu kotu diyorum :) Ben 32 yasima kadar beklemeye karar verdim, o saate kadar asik olup evlenmezsem ben de mantik evliligi yapicam.

aklımdan geçen her şeyi yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…