Mantık Evliliği yaparsan mutlu olmazsın bence
Özellikle son dönemde çıkarlar adına yapılan beraberlikler de ortada
Bence doğruyu bulmalısın,acelen mi var
Doğruda kalbinden geçer
Mevlam hayırlısını nasip etsin...
Ayni derteyizevde kaldik evlilikte ne var diye dusunuyorum, ne var ki? Herkez evlenio bi modasida gecmedi
kaç yaşındasın canım?
26 yaşındayım..geç mi kalıyorum..
hayır geçmiyor sen yeter ki kapılarını açık tut bu isteğine elbet aşık olabileceğin türden biri çıkar Allah herkesi eşi ile yaratırmış. yalnız evleneceğim diye acele edersen sonra pişman olursun. daha çok insan tanımaya çalış. kurslara git, ya da çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışabilirsin. çevre edinmeye çalış evde bekleme. bir şeyin ne kadar üstüne gidersen olmuyor. tevekkül edip beklediğinde ise gerçekleşiyor. içini ferah tut. bu ciddi bir karar. içinin ısınmadığı biri ile mantık evliliği doğru değil. elbet mantık da önemli ama arada sevgi de olmalı. sana talip olan kişiyi tanımaya çalış belki seversin. arkadaş olarak bir süre takılabilirsin.26 yaşındayım..geçiyo dimi yaşım
hayır geçmiyor sen yeter ki kapılarını açık tut bu isteğine elbet aşık olabileceğin türden biri çıkar Allah herkesi eşi ile yaratırmış. yalnız evleneceğim diye acele edersen sonra pişman olursun. daha çok insan tanımaya çalış. kurslara git, ya da çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışabilirsin. çevre edinmeye çalış evde bekleme. bir şeyin ne kadar üstüne gidersen olmuyor. tevekkül edip beklediğinde ise gerçekleşiyor. içini ferah tut. bu ciddi bir karar. içinin ısınmadığı biri ile mantık evliliği doğru değil. elbet mantık da önemli ama arada sevgi de olmalı. sana talip olan kişiyi tanımaya çalış belki seversin. arkadaş olarak bir süre takılabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?