ben senin konularını hep okuyorum zaten..ve kendimden bişeyler buluyorum hep..ben de duygusal biriyim..hem de aşırı..ama herkes evlenince de özeniyorum..ben de sevsem halihazırdaki birini ben de yuvamı kurayım diyorum..onlara bakıyorum karşılarına biri çıkmış sevmiş evlenmişler..başka birini düşünmemişler bile..ne kararlı insanlar diyorum..ben de öyle olsam diye özeniyorum işte..
canımm aynı dert bende de var ben yeni sevgilimden ayrıldım üç senelik bi ilşkiydi..şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor,ben bir an önce evleneceğim kişi karşıma çıksın istiyorum.şimdiden tanıyayım kalbim aşkla dolsun güzel duygular yaşayayım diyorum ama kısmetim yok ya kapandı resmen.çirkin de değilim herkes çok beğenir falan ama yok da yok nasıl kafaya taktım bilsenn:d bn 24 yaşındayım ünide son senem burda zaten yok hiç kısmetim yani olamıyor nedense sorun bende mi neyde anlayamadım yahuu iş hayatında olur desem olmazsa diye takıyorum kafaya zaten okul bitene kadar 25 yaşında olcam:S:S bi tane kısmetim var ama onun da tipi hoşuma gitmiyor..offf offf D
seviyosan keşke ayrılmasaydın..insan yeni bi aşk yaşamadıkça eskisine takıyo kafayı..ben öle olmuştum..aman aman çok zor bişeydi..neyseki geçti..:)
cnm aldattı beni ya hem ailesi manyaktı konularımı okusan ayrılmak zorunda kaldım..yapmadıklarını bırakmadılar..
ii yapmışsın o zaman..sen bi bitir okulunu bisürü çıkar karşına..çıkıyo da zaten..asıl sorun karşına çıkıp çıkmaması değil senin birini sevip sevmemen :)ben bunu yapamıyorum..
ii yapmışsın o zaman..sen bi bitir okulunu bisürü çıkar karşına..çıkıyo da zaten..asıl sorun karşına çıkıp çıkmaması değil senin birini sevip sevmemen :)ben bunu yapamıyorum..
:) mesajın içimi ferahlattı..teşekkür ederim..haklısın bence de..
anladım cnm mesela senin okurkende çıkıyor muydu karşına..
Bu arada annem babamdan 7 yaş büyük, evet yanlış okumadın annem büyük
Görsen hala aşıklar birbirlerine, babamın gözü kimsecikleri görmez
Evlenmek mesele değil inan, eminim şu an hadi desen evlenebileceğin bi dolu insan vardır.İyi olan, donanımlı olan vs ama neye yarar bu kafa karışıklığında
Bırak geç olsun ama en güzeli olsun, içine sine sine ''Evet'' de
Benim de insanlar hoş olduğumu söyler ama ünv de bir kısmetim çıktı, onu beğenmedim , çıkmadım. Mezun olduktan sonra kısmetim hiç çıkmadı. Birine aşık oldum o bana bir şey hissetmedi derken...liste böyle uzar gider
Çok tatlısın yaa :) ben sadece sevemediğim kısmetler konusunu yazdım buraya..başarısız aşk hikayesi kitabının yazarıyım resmen..sadece o konulara değinmiyorum..:)
Ayni derteyizevde kaldik evlilikte ne var diye dusunuyorum, ne var ki? Herkez evlenio bi modasida gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?