yaa herkes ama herkes ya nişanlanıyo ya evleniyo..ama ben öylece duruyorum..evlenmek istediğim biri yok..ama herkesin bu kadar kolay aşık olup evlenmesine imreniyorum..ben o-la-mı-yo-rum..sonsuza kadar bekar mı kalıcam..çok saçma mı buna üzülmem??benim asıl sorum şu..sevmeden evlenmek istemiyorum..sevdiğim biri yok..mantık evliliği yapabileceğim biri var..aşık değilim ama aile kurulacak biri..benim sorunum şu aşık olmayı beklersem hata mı ederim?herkes kelebekler gibi uçarak mı evleniyor?[/
en azından evlenmeyı ıstıyorsun canım ama sevdıgın yok bızde var ama evlenen yokkarsındakını sevmeyı denedınmı canım belkı zamanla seversın ...
yaa herkes ama herkes ya nişanlanıyo ya evleniyo..ama ben öylece duruyorum..evlenmek istediğim biri yok..ama herkesin bu kadar kolay aşık olup evlenmesine imreniyorum..ben o-la-mı-yo-rum..sonsuza kadar bekar mı kalıcam..çok saçma mı buna üzülmem??benim asıl sorum şu..sevmeden evlenmek istemiyorum..sevdiğim biri yok..mantık evliliği yapabileceğim biri var..aşık değilim ama aile kurulacak biri..benim sorunum şu aşık olmayı beklersem hata mı ederim?herkes kelebekler gibi uçarak mı evleniyor?
Galiba ülkemizde ortalama evlenme yaşı 26.2 sene önce benim de tüm arkadaşlarım evlenmişti peş peşe 5-6 arkadaşım o yaz evlendiler.O zamanlar ben de kafaya çok takıyordum.Seni çok iyi anlıyorum ,şimdi boşver nasılsa bulursun birini gibi tesellilerin hiç işe yaramadığını da ,ya da herkes eşiyle evinde oturup gece koyun koyuna yatarken sen evinde tek başına otururman ve buna rağmen 'evlilik herşey demek değil hayattaki tek amacın olmasın' laflarının teselliden öte nasıl can yakıcı ve sinir bozucu olduğunu da iyi bilirim.Kendi adıma konuşmam gerekirse evlensem de mutlu olmayacaktım sanırsam.Şimdi öyle espri konusu sadece yoksa hiç istediğim veya düşündüğüm birşey değil.
Galiba ülkemizde ortalama evlenme yaşı 26.2 sene önce benim de tüm arkadaşlarım evlenmişti peş peşe 5-6 arkadaşım o yaz evlendiler.O zamanlar ben de kafaya çok takıyordum.Seni çok iyi anlıyorum ,şimdi boşver nasılsa bulursun birini gibi tesellilerin hiç işe yaramadığını da ,ya da herkes eşiyle evinde oturup gece koyun koyuna yatarken sen evinde tek başına otururman ve buna rağmen 'evlilik herşey demek değil hayattaki tek amacın olmasın' laflarının teselliden öte nasıl can yakıcı ve sinir bozucu olduğunu da iyi bilirim.Kendi adıma konuşmam gerekirse evlensem de mutlu olmayacaktım sanırsam.Şimdi öyle espri konusu sadece yoksa hiç istediğim veya düşündüğüm birşey değil.
26 yaş neden geç olsun ? Benim annem o zamanlar (25 yıl önce) 28 yaşında evlenmiş, köyde yaşayan biri olmasına rağmen
Şimdi ben sevgilimle(sevdiğimle/sözlümle de denebilir) beraber yaşıyorum, o ve onun ailesi hadi evlenin artık havasında, annemse acelen ne diyor
Evlenmek, evlilik hayatı vs çok da özlem çekilecek şeyler değil bence, aile evindeyaşanan günlerin kıymetini bilmeli insan
Mantık olayına gelince, ben de senin gb aşık olabilen, aşkından ölüp biten biri değildim.Mantık olarak bana göreydi ve tanımak istedim.Zamanla hiç kimseye değişemez oldum onu, bana verdiği huzuruŞimdi aşık mısın desen inan bilmiyorum o ne demek, ama şunu söyleyebilirim kan bağım olmayan birine bundan daha büyük bir sevgi, inanç duyamam :)
Sen kalbini ferah tut, bütün arkadaşların evleniyor peki kaçı mutlu ? Bunu asla bilemezsin, Allah herkese huzur dolu birliktelikler nasip etsin
Ben daha çok mantık düşünerek sözlendim ve şuan inanılmaz kararsızım böyle düşünüyorsan hiç girişme derim, üstelik sen daha 26 yaşındasın. Ama dediğinede katılıyorum benim çevremdede çok kişi var böyle evlenen gayet mutlu gözüküyorlar içlerini bilemeyiz tabi belki gerçekten mutludurlarda inanırım.Ama ben mesela duygusal bir insanmışım bunu farkettim sende öyleysen hiç girme bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?