Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çok tatlısın çook

hoş bulduk canım ciğerim sorma hem seviyorlar hem dövüyorlar k.k.da böyle işine gelirse diyorlar yok demi bensiz buraların tadı içeride ziyaret cim bol idi sağolsunlar sen gerilme 5.çayına gel elletecektin memelerini sözün var Nisan 13. Memorial ataşehir bebeğim bende çok öpücüklüyorum

Hoşlar geldin Sefalar getirdin..CANCAĞAZIM...

Pazartesi hazırlan bomba gibi geyiğe devam hoşlar buldun CANCAĞAZIM

Banı en az olan arkadaşım belli belli meydan sana kaldı diye pek bi mutlu olmuşsun

Eyvallah sagol arkadaşım bi daha ki mahpusta dinlerim artık

:)) Bende bir estetik sever olaraktan arada göz atıyorum canım bu konuya.. Konuya dahil olacağım bir konu olursa katılırım tabi

Güzel konu bekleriz eğlencesi polemiği boldur buranın yarışmada başarılar birinciliği kapmışsın

Göz atan sen ol bebeğim iyi göz atandan zarar gelmez katılıyorum sana hayat paylaşınca güzel

slm kızlarrrr bol yemekli bol davetli bir günün ardından merhabalar.... diyet mi kim o diyette olan....

amma davetin var seninde güzelim ye ye şiş sonra ameliyat ben ben akşam et şiş salata yedim ekmek tatlı yok

sihirli kelime diyetteyim demek. ne zaman diyetteyim dedim davetler zebil gibi gelmeye başladı. bugün kahvltıda biyerde akşam yemeğinde biyerde akşam çayda başka yerdeydim..... of of yüz kilo olcam yaaaa. hayır bir yeme iki yeme ama bukadar davet arasında insan ister istemez yiyo yani...

havalar ısınıyor çık çık yürüyüş yap ben davete gittiğimde yerim ya gitmeyeceksin yada gidersin yiyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…