Yorum yazmasam illa bir girip göz atıyorum hiç merak etme elim işte gözüm burada anlayacağınEğlencenizi Allah bozmasın kıskananlar kıskanmasın dahil olsun eğlencenize Hayat paylaşınca güzel dimi ama Haydi öptüm iyi bir hafta sonu olsun herkese
Gerilme partisine davet etsek getirir mi acep arkadaş
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html
Gerilme partisine davet etsek getirir mi acep arkadaş
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html
Kuzum hoş geldinne kusuru tatlım benim.. Okudum burda mahpuslarda diye de hiç konduramadım, yorum bile yazmadım ne oldu ne bitti konuya biraz uzak kaldığım için. Geçmişler olsun, bir daha gitme bir yerlere herkes biliyor sensiz tadı yok forumun İçerdeyken gelemedik ziyaretine belkim hastaneye geliriz ne zaman nerede olacak ameliyatın? Benim sonbahar sonrasına kaldı gibi. Daha erken olursam bil ki seni kıskandığımdan Öpücükledim seni kendine çok iyi bak
Hoşlar geldin Sefalar getirdin..CANCAĞAZIM...
Ne zaman bitiyor acaba oylama girip verenkSosyalleşelim şekerim.Hayat geyik muhabbeti topiğinden ibaret değel
Ah benim canım mikserlenkim hepimizin mutluluğu daim olsunSizlere olan hasretimi kendimi şarkılara ve duvar yazılarına vererek gidermeye çalıştım.Aman bacım tut ağzını.Konuştuğumuz gibi artık Bak takipciler de bizsiz mahrum kalmasınlar.
jelesec bacum senin icinBurhan - Düştüm Mapus DamLarına - YouTube (Burhan - Düştüm Mapus DamLarına - YouTube)
Banı en az olan arkadaşımbelli belli meydan sana kaldı diye pek bi mutlu olmuşsun
Eyvallah sagol arkadaşımbi daha ki mahpusta dinlerim artık
:)) Bende bir estetik sever olaraktan arada göz atıyorum canım bu konuya.. Konuya dahil olacağım bir konu olursa katılırım tabi
ohhh salon salomanje yayıldım eğlendim burdaAma ama siz olmadan olmuooo
Yorum yazmasam illa bir girip göz atıyorum hiç merak etme elim işte gözüm burada anlayacağınEğlencenizi Allah bozmasın kıskananlar kıskanmasın dahil olsun eğlencenize Hayat paylaşınca güzel dimi ama Haydi öptüm iyi bir hafta sonu olsun herkese
slm kızlarrrr bol yemekli bol davetli bir günün ardından merhabalar.... diyet mi kim o diyette olan....
amma davetin var seninde güzelimye ye şiş sonra ameliyat ben ben akşam et şiş salata yedim ekmek tatlı yok
sihirli kelime diyetteyim demek. ne zaman diyetteyim dedim davetler zebil gibi gelmeye başladı. bugün kahvltıda biyerde akşam yemeğinde biyerde akşam çayda başka yerdeydim..... of of yüz kilo olcam yaaaa. hayır bir yeme iki yeme ama bukadar davet arasında insan ister istemez yiyo yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?