Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Göz atan sen ol bebeğim iyi göz atandan zarar gelmez katılıyorum sana hayat paylaşınca güzel

Demek 13 Nisan süpermiş az kalmış canım ya :)) Güle güle gir güle güle çık ameliyattan inşallah 5 çayı diyorsun da davet etmedin ki, elime bir demet çiçek alıp geleyim Halbuki ben kahveye bilem razıydım (ama nescafe olacak türk kahvesi deel) :118:

Ayceyim seni davet ettiğim kadar kimseyi davet etmemişim çaya kahveye yemeğe hepsi uyar seviyorum seni

Yasakmış bebem bilmeden bende yapmıştım mune sagolsun düzeltti

bende künefe ile oy verdiğin tatlı arasında kaldım

ne diye önceden demiyon bacım, yicez yine banı:18:

Günaydın bizim saz ekibinin KEZban üyesi

hahahahah severim ey özgürlük şarkısını

bende severim..sen bana kezban derken bişimi ima ediyon bacım

ne o ban man

ne diye önceden demiyon bacım, yicez yine banı:18:

bende severim..sen bana kezban derken bişimi ima ediyon bacım

ne o ban man

Sen 2.ban daha yersen atılıyon demi onun için uğraşıyorum

hafta sonu o kadar yoğun olmasaydın tel ile konuşabilir yasakmış haberin ola derdim

Son düzenleme:
Kız kime nereye kullandın sen oyunu ogülü :44:yok oyun o tatlıda

şimdi baktım bi kez daha, "siz bu ankette oyunuzu kullanmışsınız" diye yazı çıkıyor bebem. kullandım yaw, kullanıp da geldim yazdım buraya. sistem belki daha güncellememiştir oyverenlerin ismini:44:

Sen 2.ban daha yersen atılıyon demi onun için uğraşıyorum

hafta sonu o kadar yoğun olmasaydın tel ile konuşabilir yasakmış haberin ola derdim

ne biliiim hacı, durumum nedir, kritik eşiğin neresindeyim inan onu bile bilmiyorum:26: ben geyikteyim, eğleniyorum

şimdi baktım bi kez daha, "siz bu ankette oyunuzu kullanmışsınız" diye yazı çıkıyor bebem. kullandım yaw, kullanıp da geldim yazdım buraya. sistem belki daha güncellememiştir oyverenlerin ismini:44:

hahhahah yaşlı yanlış tatlıya mı oyu verdin acep

o vakit cem yılmaz'ın da bi misyonu yok mu:44: hayatın en keyifli misyonu bende bebem

hem nerden çıktı şimdi bu misyon falan:44:

patlatmışsın yine espiriyi yardırdın beni(aledaxsdan çaldım ) oğlum dediydi

ben şimdi kaçıyorum kahve ve gazete keyfi yapacağım elleşmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…