Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Abboooww bu kadar da demedikk utandımm

Ver gazı bebeem ver gazı vuhuuuuuu

Sokma şunu havaya zaten kıçı kalkık pardon burnu kalkık :))) iyice kalkacak

Sokma şunu havaya zaten kıçı kalkık pardon burnu kalkık :))) iyice kalkacak

melegim deme öyle ya..
hak ediyor ama...
eminim senin memişlerde bundan farklı degildir
az mı çektik inek gibi o agırlıkları taşırken; bırakta kalksın bi taraflar kalkabildigi kadar ..

melegim deme öyle ya..
hak ediyor ama...
eminim senin memişlerde bundan farklı degildir
az mı çektik inek gibi o agırlıkları taşırken; bırakta kalksın bi taraflar kalkabildigi kadar ..

En birinci benim memeler meme küçültme topiğinin yarısından fazlası benim memeleri gördü benim doktora ameliyat oldu

albüme gel 1.ay sonra boydan yerden amuda kalkarak her şekil var

En birinci benim memeler meme küçültme topiğinin yarısından fazlası benim memeleri gördü benim doktora ameliyat oldu

albüme gel 1.ay sonra boydan yerden amuda kalkarak her şekil var

dogrudur
ben görsem belkim sizin dr bir aml olabilirim
gelecegim tabii ne sandın ...
1 ay sonra sende bizden olacaksın kuzu

taş bebenkim...senin aml oldugun ne kadar oldu göbek bölgene his geldi mi?

taş bebenkim...senin aml oldugun ne kadar oldu göbek bölgene his geldi mi?

17 Ekim 2011 yani tam 1.5 yıl oldu Panter cim.His geldi tabiiki.Ama göğüslerden çok sonra geldi.Çok da yavaş hatta.Ama gene de o kısma elimi sürdüğümde içim bir hoş oluyor.Hassaslık var yani

Otobüs uçak ne istiyon göndereyim partiye gel bebem çiğ köftede getir
ahh.ahh iş kadını olmak bu yüzen zor işte kımıldama şansım yok kahretsin
Panterim bizim çetenin içinde en güzel his Kezban ogülü ile bana geldi
bu defa da gelir o zman melegim
17 Ekim 2011 yani tam 1.5 yıl oldu Panter cim.His geldi tabiiki.Ama göğüslerden çok sonra geldi.Çok da yavaş hatta.Ama gene de o kısma elimi sürdüğümde içim bir hoş oluyor.Hassaslık var yani

oo bayagı olmuş bebenkim...
benimde 1 yıl sonra gelmişti uyuşma mı desem acı mı desem sanki elimi gezdirdigimde açıkta kalmiş sinirlere dokunur gibi oluyordum...
zmanla oda geçecek.. benim aml 10 sen3lik hala bir gıdım göbegim yok çok şükür
seninde olmayacak belli maşallah

10 sene mii sen kaç yaşında oldun kii:44: bebekken falanmı:26:

Resimlere bayıldım, maşallah maşallah
Baycan bilse üstüne para verir valla bundan sonraki yaptıracakların bedava olmalı.
Biz mi şanslıyız Baycana rastladık, Baycan mı şanslı sizce

kızlar ameliyat olalı 2 ay oluyor artık,kendimi sanki hep böyle doğmuş gibi hissediyorum izleri görmesem ameliyat olduğumu unutuyorum :) psikolojik olarak çok iyi hissediyorum kendimi....destekli sutyenlerden kurtulmak insanı çok hafifletiyomuş gerçekten....sadece son bir-iki haftadır falan göğüs masajı yaparken göğsümü doktorun dediği gibi saat yönünde masaj yaptığımda silikonun yer değiştirişini hissediyorum, nasıl anlatsam böyle içerde gezerken bi hışırtı gibi ses çıkarısını duyar gibi oluyorum o kadar içim kalkıyo ki....geçen sefer hafiften koşarken de hissettim.böyle gıcırdama hışırdama gibi tam da anlatamıyorum...sizce bu normal mi?yani hep böyle mi olucak yaaa ?

Kızlar günaydın

ben çıkıyorum ameliyat öncesi diğer hastalık ile ilgili tahlilleri yaptıracağım,dua edin dualarınızı eksik etmeyin test sonuçları temiz çıksın

Herkese iyi bi gün diliyorum

Selametle git ve gel.güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…