Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kızlar bazen çok güzel paylaşımlar oluyor bakın bunlardan birkaçı.Çok hoşuma gidiyor bu tip yazılar...

Jelesec,

ameliyatınız güzel geçer İnşaAllah

bir türk filmi vardı hani perihan savaş başında kitapplarla yürüyordu birde "ben dönyanın en gözel garısıyam" diyodu... sizi okuyunca aklıma geldi nedense

Kızlar ben kaçıyorum sizlerinde bildiği gibi K.k.da tanıdığım sonradan arkadaş olduğum arkadaşımın ameliyatı var hem onun ziyaretim, hemde benim test sonuçlarını doktora gösterme işim olacak ayrıca topikten sevmediğim biri ile buluşup yapacağız bunları

Herkese iyi geceler iyi uykular

Son düzenleme:
BAk Kenan bile ''Çok güzelsin,çok tatlısın çok'' diyor O ,güzelden anlarmış

https://www.youtube.com/watch?v=MmHchv0TtCM

bak gerilme partisinde bunuda çal güzel hareketli

bir türk filmi vardı hani perihan savaş başında kitapplarla yürüyordu birde "ben dönyanın en gözel garısıyam" diyodu... sizi okuyunca aklıma geldi nedense

ben o filimi çok izledim kadın öyle diye diye dünya güzeli oldu filimin ortasında

bak gerilme partisinde bunuda çal güzel hareketli

ben o filimi çok izledim kadın öyle diye diye dünya güzeli oldu filimin ortasında

he ya pek güzel oldu.... hadi size kolay gelsin... az yiyin sonra vercez diye yırtıyoz biyanlarımızı... (kıskandımmı ki yok canım ne alaka )

Son düzenleme:
bu arada pek sevgili munecim, beğenilerde adını görünce birden ödüm koptu dedim eyvah banlandık şükür beğeniymiş DDDD

bu arada pek sevgili munecim, beğenilerde adını görünce birden ödüm koptu dedim eyvah banlandık şükür beğeniymiş DDDD

Linacım tabi sen çok buraların adetini bilmiyorsun mune den korkma inan öcü değil hep derim yine diyeceğim banı veren bana mune olsun

ismi lazım değil biri var onun uyarısını hiiiiiiç almak istemezsin eminim:)))))

Son düzenleme:

hiççççççç merak etmiyorum bile

canım ,inşallah test sonuçların çok iyi çıkacak ve güle oynaya gerilemeye gideceksin ,sonrada gerile gerile dolaşacaksın ortalarda

arkadaşının ameliyatıda inşallah çok güzel geçer.

canım ,inşallah test sonuçların çok iyi çıkacak ve güle oynaya gerilemeye gideceksin ,sonrada gerile gerile dolaşacaksın ortalarda

arkadaşının ameliyatıda inşallah çok güzel geçer.

Günaydın millet

Kartopum saol canım amin diyorum mail ile geldi sonuçlar gittiğimde bakar artık doktor

seninde tanıdığın biri girdi ameliyata nlglpde göndermiş ameliyata aradı .dakika önce

sağlıkla atlatsın hemen düzelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…