oyyyy çok geçmiş olsun. neyse ameliyat sonrası bol bol dinlenirsin.....
Kızlar bazen çok güzel paylaşımlar oluyor bakın bunlardan birkaçı.Çok hoşuma gidiyor bu tip yazılar...Eki Görüntüle 676034
Jelesec,
ameliyatınız güzel geçer İnşaAllah
[
aynı benim gibi şişko dermişim
Canımm senin güzel yüreğin yeter
güzelim demi yani yüreğim güzel
BAk Kenan bile ''Çok güzelsin,çok tatlısın çok'' diyorO ,güzelden anlarmış
https://www.youtube.com/watch?v=MmHchv0TtCM
bir türk filmi vardı hani perihan savaş başında kitapplarla yürüyordu birde "ben dönyanın en gözel garısıyam" diyodu... sizi okuyunca aklıma geldi nedense
bak gerilme partisinde bunuda çalgüzel hareketli
ben o filimi çok izledimkadın öyle diye diye dünya güzeli oldu filimin ortasında
bak gerilme partisinde bunuda çalgüzel hareketli
ben o filimi çok izledimkadın öyle diye diye dünya güzeli oldu filimin ortasında
bu arada pek sevgili munecim, beğenilerde adını görünce birden ödüm koptu dedim eyvah banlandıkşükür beğeniymiş DDDD
Linacım tabi sen çok buraların adetini bilmiyorsunmune den korkma inan öcü değil hep derim yine diyeceğim banı veren bana mune olsun
ismi lazım değil biri var onun uyarısını hiiiiiiç almak istemezsin eminim:)))))
hiççççççç merak etmiyorum bile
Kızlar ben kaçıyorum sizlerinde bildiği gibi K.k.da tanıdığım sonradan arkadaş olduğum arkadaşımın ameliyatı varhem onun ziyaretim, hemde benim test sonuçlarını doktora gösterme işim olacak ayrıca topikten sevmediğim biri ile buluşup yapacağız bunları
Herkese iyi geceler iyi uykular
canım ,inşallah test sonuçların çok iyi çıkacak ve güle oynaya gerilemeye gideceksin ,sonrada gerile gerile dolaşacaksın ortalarda
arkadaşının ameliyatıda inşallah çok güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?