Çok teşekkür ederim canım karakter ve yetiştirilme tarzımız çok farklı heralde ondanAbartmıyorsunuz bu gayet normal bir beklenti.
Beyfendi kendi bakış açısını gözden geçirsin.
Tabiki herkes biraz yalnız kalıp kafa dinlemek ister her dakika birlikte olmak istemiyorum ama biraz oturup sohbet de edemiyorsak ne anlamı var evliliğin sonuçta bi hayatı paylaşıyoruzadam sürekli aynı olaylardan sıkılıyordur. ben mesela ay şu gitse de yalnız kalsam diye bakıyorum yalnızlığı seviyor olabilir
14 yasinda oglum var. O da soylemeden birsey yapmaz. Cok ugrasmama ragmen o da oyle. Erkeklerin genleri bu sekilde kodlu sanirim.Yani eşim yardım eder ama ben söyleyeceğim o da tabi tatlılıkla şunu yap bunu yap yapar ama mesela ben istiyorum ki ben söylemeden yapsın kaç aydır evde bi sabah kalkıp o kahvaltıyı hazırlasın yani çok mu şey istiyorum acaba
Yalniz olmadığıma sevindimValla şu konuları okudukça evlilikten soğuyorum.Gözümün önünde geleceğim beliriyor: Kanepede horlayan bir koca ve başında dikilip kalkması için ayağımla dürtükleyen bir ben.Hiç evlenmemek daha mı iyi diye düşünmüyor değilim.
Anlat kızGununuz nasil geciyor diyorsunuz ama anlatinca övüngeç üye diyollar sonra.
Sadece diyecegim şu kaç yillik evli olursaniz olun. Evde yabanci gibi olmak, uzak durmak susmak, sohbetin bitmesi normal bir durum degil.
Kimse bişey anlatmıyor, uyuyayım bari benBu soruya cevap verirsem antipatik olurum, linç çekemiycem
Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle gör
11 yılda degistiremediysen bu saatten sonra pek sanmıyorum değişmezMerhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
Anlat kızben oralarda bir yerlerde güzel örneklerin, iyi ihtimallerin de var olduğunu görünce mutlu oluyorum valla.
Kocam ayda 50 TL veriyor gibi konulara, benim ki limitsiz kartı hibe etti yorumunu yazıp gidenler övüngeç
Yaa aslında yaşayınca üzülür insan ama anlstım şeklinize çok güldümValla canim nasil anlatsam bende 5 yillik evliyim severek evlendik ve ben basta hic istememistim hatta dunyada bi sen bi ben kalsam yine de olmaz demistim ama beni sevme seklini sevdim sonra kabul ettim evlendik. Yani ilgisiz evet onceden gozumden ses tonumdan uzuldugumu anlayan adam hic biseyden anlamiyo. Isi gucu oyunda degil uyusun sadece. Evlendigimiz gun demisti ki gel film izleyelim. Kaldirdi beni uzandik film izliyoruz salonda orada 15 dkda uyudu filmi tek izledim. Sonra kizdigimda bana dedi ki ayy fok yorulmusum ondan. Dogal karsilamistim ancak nasil bir yorgunluksa 5 yildir uyuyi adam. Ha koltuktaki kirlent ha o. 5 yildir konus konus bende biktim. Eh haliyke uyurken sohbette zor oluyo
Telefonlar ve oyunlar bu zamanın en büyük sıkıntısı.Ben baktım eşim oyundan çıkmıyor bende girdim onunla pubg oynuyorum.Tabi bu hep böyle devam etmiycek ama şimdilik ona uyum sağlıyorum ki sonra da o bana uyum sağlasın.Bıkmasını bekliyorum.Bayılır hemen koşar gelir yani hizmet edilsin ona yok demez çok nadir de olsa o da yapar çağırır ama elde telefon yani iki kelime konuşma yok
Onun kıskanmasını gerektirecek bir şey yapmıyacağınızı biliyor size güveniyor.Ama tabi biz kadınlar kıskanılmak istiyoruz ilgi istiyoruz.Eşlerimiz bize 1 ilgi verse biz 10 veririz de iştee nato kafa nato mermer illa söyliycen hatta bazen söylesende tık yokYa telefonu hep ortada mesela o uyurken bakarım falan hiç bişey yok bi yere gitmek istese illa beraber ailecek gidelim der ama mesela çok rahat merak etmez kıskanmaz yani beni sinir ediyor
Dogru yasarken komik degil ama isteYaa aslında yaşayınca üzülür insan ama anlstım şeklinize çok güldüm
Evet öyle gerçekten.En iyi çözümDogru yasarken komik degil ama istenaapim olay komik ben de alistim dalgaya vuruyorum yoksa hayat gecmez
Merhaba arkadaşlar eşimle 11 senelik evliyiz severek evlendik sorun şu ki eşim çok soğuk ilgisiz yani bana karşı değil artık bunu kabul ettim karakteri bu pek konuşmaz bişey söyleyince duymaz oturup iki kelime sohbet edemeyiz merak etmez kıskanmaz yani şu an evde çalışmıyor bütün gün internet telefon televizyon oyun oynuyo falan böyle takılıyo artık çok sıkıldım yani sorması ayıp bi gününüz nasıl geçiyo eşinizle sohbet edebiliyomusunuz ben ailemde böyle görmedim yani ne yapmam gerekiyor acaba çok sıkılıyorum
Evet valla ben de burda vakit geçirmeye karar verdim artık adamın elinden telefon düşmüyo sanki 80 yaşında tüm enerjisi bitmiş insanlar gibi olduk ruhen çöktüm vallaMalesef günümüzde birçok erkek böyle. Evet çok nadirde olsa iki kelam ediyoruz ama malesef çoğunlukla eşim teknolojinin esiri şeklinde yaşıyor. Emin olun birçok kişide aynı problemler var. Eşim eline alıyor telefonu saatlerce bıkmadan takılabiliyor ya da tv de bir filme odaklanıp dünya yansa umrunda olmayabiliyor. Tartışıyoruz bu konuda 1-2 gün normale döner gibi oluyor sonra hopppp en başa. Sanki hiç birşey konuşmamışız gibi tekrardan tv-telefonuyla yaşıyor. Artık ne yapayım ben de onunla ortak izleyeceğim şeyler bulmaya çalışıyorum ya da telefonda oynadığı oyunlara ben de katılıyorum olmadı telefondan izlediği videoları beraber izliyorum. Erkekler biz bayanlar gibi değiller. Olamıyorlar. Valla bazen o telefonu da o tv yi de kırıp atasım geliyor. Ama bir iki güne kalmaz gider yenilerini alır bende atıp kırdığımla kalırım. Yani işin sonu yok. Valla çare bulan varsa yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?