Bütün evlilikler böyle mi ?

adam sürekli aynı olaylardan sıkılıyordur. ben mesela ay şu gitse de yalnız kalsam diye bakıyorum yalnızlığı seviyor olabilir

adam sürekli aynı olaylardan sıkılıyordur. ben mesela ay şu gitse de yalnız kalsam diye bakıyorum yalnızlığı seviyor olabilir
Tabiki herkes biraz yalnız kalıp kafa dinlemek ister her dakika birlikte olmak istemiyorum ama biraz oturup sohbet de edemiyorsak ne anlamı var evliliğin sonuçta bi hayatı paylaşıyoruz

14 yasinda oglum var. O da soylemeden birsey yapmaz. Cok ugrasmama ragmen o da oyle. Erkeklerin genleri bu sekilde kodlu sanirim.

6 senedir aynı evdeyiz artık eskisi kadar sohbet edemiyoruz elbette. Yani her gün görüştüğüm insan, en fazla yemekte o gün olanlar, önemli şeyler varsa onları falan konuşuyoruz. Her güm her gün konuşacak ne bulacağız zaten.
İzlediğimiz diziler filmler olur işte bazen, bazen onu da istemez canımız iki ayrı köşede takılırız. O oyun oynar, ben internette gezinirim falan. Beni rahatsız etmiyor ama her gün çünkü ne konuşacağız ki?? Zaten gün içindekileri yarım saatte anlatıyoruz.

Yalniz olmadığıma sevindim

Insan bir arkadaş gibi eğlenemediği insanla evlenmemeli de işte.
Sizin eşinizin mizaci en başından buymuş, yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi maalesef.

Gununuz nasil geciyor diyorsunuz ama anlatinca övüngeç üye diyollar sonra.
Sadece diyecegim şu kaç yillik evli olursaniz olun. Evde yabanci gibi olmak, uzak durmak susmak, sohbetin bitmesi normal bir durum degil.
Anlat kız ben oralarda bir yerlerde güzel örneklerin, iyi ihtimallerin de var olduğunu görünce mutlu oluyorum valla.
Kocam ayda 50 TL veriyor gibi konulara, benim ki limitsiz kartı hibe etti yorumunu yazıp gidenler övüngeç

Oglen gider gece gelir ne bileyim gelmeden yazar
O Hu
Ben:Hu
O Bisey lazimmi?
Ben:Sigara al
O ok
Ben:tmm

Isten gelir dolaptan birami versene
Ben ok

Bende kahvemi alir birseyler okurum.
Cocuklar uyur beraber tv izleriz ya da o izler ben ekrana bos bakarim.Yorgun olur konusmaya hali olmaz falan bizimde 11 yil boyle gecti.

Ben sakinlik severim bilmem konusmasin boyle iyiyiz o hu yazar ben hu ok tmm anlasiyoruz.

Anlattim biraz başka bir yorumda, aslinda oyle abarti birsey de yok normal olan ama :)))
Eve gelir sarilma, öpişme sohbetle yemege gecilir, yemekte de konuşuruz gun icindeki mevzular, işindeki mevzular...

Sonra dizi, film izlemiyorsak veya birlikte başka birseyler yapmayacaksak eşim işlerinin başina geçer(eve de iş getiriyor bazen, ayriyeten kendi ugrastigi şeyler de var işiyle ilgili yoğun) ama yine de ayni odada bulunuruz, illa bir temas, öpme sarilma olur, muhabbetimiz olur.

Gece de uyumadan once yatakta (yorgunluktan sizmadiysa) kisa bir sohbet döner. O uyur ben gece kuşuyum...

Haftasonlari daha çok vakit ayirabiliyoruz herşeye.
6 yillik evliyiz.

Yaa aslında yaşayınca üzülür insan ama anlstım şeklinize çok güldüm

Bayılır hemen koşar gelir yani hizmet edilsin ona yok demez çok nadir de olsa o da yapar çağırır ama elde telefon yani iki kelime konuşma yok
Telefonlar ve oyunlar bu zamanın en büyük sıkıntısı.Ben baktım eşim oyundan çıkmıyor bende girdim onunla pubg oynuyorum.Tabi bu hep böyle devam etmiycek ama şimdilik ona uyum sağlıyorum ki sonra da o bana uyum sağlasın.Bıkmasını bekliyorum.

Ya telefonu hep ortada mesela o uyurken bakarım falan hiç bişey yok bi yere gitmek istese illa beraber ailecek gidelim der ama mesela çok rahat merak etmez kıskanmaz yani beni sinir ediyor
Onun kıskanmasını gerektirecek bir şey yapmıyacağınızı biliyor size güveniyor.Ama tabi biz kadınlar kıskanılmak istiyoruz ilgi istiyoruz.Eşlerimiz bize 1 ilgi verse biz 10 veririz de iştee nato kafa nato mermer illa söyliycen hatta bazen söylesende tık yok

Malesef günümüzde birçok erkek böyle. Evet çok nadirde olsa iki kelam ediyoruz ama malesef çoğunlukla eşim teknolojinin esiri şeklinde yaşıyor. Emin olun birçok kişide aynı problemler var. Eşim eline alıyor telefonu saatlerce bıkmadan takılabiliyor ya da tv de bir filme odaklanıp dünya yansa umrunda olmayabiliyor. Tartışıyoruz bu konuda 1-2 gün normale döner gibi oluyor sonra hopppp en başa. Sanki hiç birşey konuşmamışız gibi tekrardan tv-telefonuyla yaşıyor. Artık ne yapayım ben de onunla ortak izleyeceğim şeyler bulmaya çalışıyorum ya da telefonda oynadığı oyunlara ben de katılıyorum olmadı telefondan izlediği videoları beraber izliyorum. Erkekler biz bayanlar gibi değiller. Olamıyorlar. Valla bazen o telefonu da o tv yi de kırıp atasım geliyor. Ama bir iki güne kalmaz gider yenilerini alır bende atıp kırdığımla kalırım. Yani işin sonu yok. Valla çare bulan varsa yazsın.

kızım 8 yaşında falandı, anket gibi bişey vermişler onu yapıyoruz, işte annenizin hobileri, babanızın fobileri gibi bişey...sorulardan biri babanızın en sevdiği spor du, kızım hemen " yatak sporları" dedi anlamadık bi nooluyo lan diye bakıştık eşimle, göster dedik, kız yere yatıp babasının sağa dönmeli sola dönmeli uyku pozisyonlarını göstermeye başladıbana kızıyo bi de sen öğretiyosun çocuğa diye...ben ne öğretcem lavuk, koca çocuk görmüyor sanki bütün gün evde ne yaptığını, te allam ya

Evet valla ben de burda vakit geçirmeye karar verdim artık adamın elinden telefon düşmüyo sanki 80 yaşında tüm enerjisi bitmiş insanlar gibi olduk ruhen çöktüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…