Ciddi mi yazıyorsunuz, yoksa hareketlerimi saçma bulup dalga mı geçiyorsunuzAldatıyor boşanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi mi yazıyorsunuz, yoksa hareketlerimi saçma bulup dalga mı geçiyorsunuzAldatıyor boşanın
Devamlı bir insanın üzerinde saç çıkar mı yaVallaha iç çamaşırında meni konusundan sonra djjdjdjd bu şaşırtıcı gelmedi(umarım normalleşmez)
ne diyeyim ya ne diyeyim iyi iyi takip et ne olur ne olmaz iyi et bak aldatır falan
arkadaşım iyi değilsiniz kk daki bazı kadınları toplayıp psikologa gitmek gerek toplu terapi yapsın hepinize
Tabiki çevrenizdekilere de bu gidişle adam sizi boşar
Kendiniz söylüyorsunuz içimde sürekli birşeyler var diye.içimde sürekli birşey var
Ciddiyim. Görüyorum ben özel güçlerim var benim sizinki gibi.Ciddi mi yazıyorsunuz, yoksa hareketlerimi saçma bulup dalga mı geçiyorsunuz
Bana karşı Hareketlerinde birşey yok, her zamanki gibi ama neden böyle şeyler yaşıyorum o zaman yani anlayamıyorum. Herkesin evliliği mi böyle yoksa benim eşim mi garipAdamı takip ediyorsanızda rahat bırakın biraz yoksa varsa da çıkmaz birşey zaten.sürekli ensedinde olduğunu hissederse adam daha dikkatli hareket eder.bence saçtan falan sadece süphelenmeyin.genel hareketlerinde bir tuhaflık var mı?telefon mevzusuda kolay alır bir telefon daha eve gelirken arabada vs bırakır bitti gitti.siz genel tavırlarına,size karşı olan tutumuna bakın.
Paranoyak değilim ki, görüyorum ki kızıyorum. Bir tarafımdan uydurmuyorum
Saçları görüyorum soruyorum
A harfiyle kayıt edilen numarayı da gördüm sordum ama içimde sürekli birşey var
Sanki beni kandırıyor gibi geliyor ne yapayım elimde değil
Siz garipsiniz diye nerdeyse her uye yazmıs. İlk defa bı konuda herkes hemfikir.Bana karşı Hareketlerinde birşey yok, her zamanki gibi ama neden böyle şeyler yaşıyorum o zaman yani anlayamıyorum. Herkesin evliliği mi böyle yoksa benim eşim mi garip
o zaman üzgünüm ama durup dururken şüpheye kapılıyorsunuz.sizde bir tuhaflık olması muhtemel.telefonu şifreli değilse internetten bakın kimle konuşmuş diye en çok.eğer tanımadığınız,şüpheli bir numara ise oradan yürüyün.Bana karşı Hareketlerinde birşey yok, her zamanki gibi ama neden böyle şeyler yaşıyorum o zaman yani anlayamıyorum. Herkesin evliliği mi böyle yoksa benim eşim mi garip
ne aldatması adam içlik giyiyormuş mümkün değil. Ben her şüphelenen bayana hak veririm ama nedense bu adamcağıza üzüldüm. boşa suçlanıyorAldatıyor boşanın
Siz çok kesin konuşuyorsunuz da garip olan sensin diyevalla size ne desek boş, ne desek havada kalıyor. Kendinizin farkına varamıyorsunuz bir türlü. Kabullenmeden de sorun çözülmez. Son mesajınızda hala kocam mı garip diyorsunuz. Kocanız garip değil, sorun sizde.
Daha ne diye kaydettiğini bilmiyor, haklı olan insan net olur, ispat ederne aldatması adam içlik giyiyormuş mümkün değil. Ben her şüphelenen bayana hak veririm ama nedense bu adamcağıza üzüldüm. boşa suçlanıyor
Siz çok kesin konuşuyorsunuz da garip olan sensin diye
Eşim bana akşam kimlik fotokopisi gönderdim dedi, bugün sordum hani WhatsAppta nerde kimlik fotokopisi diye silmişim dedi
Sonra kimlik fotokopisi de olmayabilir arıza sonuçlanana kadar müşterileri kayıt ediyoruz dedi
Yani ne diye kaydettiğini kendi bilmiyor ve bu 1 haftalık konu.
1 senelik değil.
Bu durumda garip olan ben oluyorum öyle mi
İçlik giyen aldatmıyor mu yane aldatması adam içlik giyiyormuş mümkün değil. Ben her şüphelenen bayana hak veririm ama nedense bu adamcağıza üzüldüm. boşa suçlanıyor