Bütün garip durumlar eşimde

Vallaha iç çamaşırında meni konusundan sonra djjdjdjd bu şaşırtıcı gelmedi(umarım normalleşmez)
ne diyeyim ya ne diyeyim iyi iyi takip et ne olur ne olmaz iyi et bak aldatır falan

arkadaşım iyi değilsiniz kk daki bazı kadınları toplayıp psikologa gitmek gerek toplu terapi yapsın hepinize
Tabiki çevrenizdekilere de bu gidişle adam sizi boşar
Devamlı bir insanın üzerinde saç çıkar mı ya
Yada neden daha önce kimlik fotokopisi için başkasını kayıt etmedi, içim içimi yiyor
Evet gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum

içimde sürekli birşey var
Kendiniz söylüyorsunuz içimde sürekli birşeyler var diye.
Demek ki güvenmiyorsunuz.
İşte nedeni ne?
Neden adamın her hareketini sorguluyorsunuz?
Bu adamın aklına düşürmekten başka bir işe yaramaz ki.

Ciddi mi yazıyorsunuz, yoksa hareketlerimi saçma bulup dalga mı geçiyorsunuz
Ciddiyim. Görüyorum ben özel güçlerim var benim sizinki gibi.
Demek geliyor içimden ama neyse...
Hanımefendi neden mutsuz ve huzursuz olmak için çabalıyorsunuz. Bi salın adamı da kendinizi de. Yazık ikinize de bu paranoyalarla yaşanmaz.

Adamı takip ediyorsanızda rahat bırakın biraz yoksa varsa da çıkmaz birşey zaten.sürekli ensedinde olduğunu hissederse adam daha dikkatli hareket eder.bence saçtan falan sadece süphelenmeyin.genel hareketlerinde bir tuhaflık var mı?telefon mevzusuda kolay alır bir telefon daha eve gelirken arabada vs bırakır bitti gitti.siz genel tavırlarına,size karşı olan tutumuna bakın.
Bana karşı Hareketlerinde birşey yok, her zamanki gibi ama neden böyle şeyler yaşıyorum o zaman yani anlayamıyorum. Herkesin evliliği mi böyle yoksa benim eşim mi garip

Paranoyak değilim ki, görüyorum ki kızıyorum. Bir tarafımdan uydurmuyorum
Saçları görüyorum soruyorum
A harfiyle kayıt edilen numarayı da gördüm sordum ama içimde sürekli birşey var
Sanki beni kandırıyor gibi geliyor ne yapayım elimde değil

valla size ne desek boş, ne desek havada kalıyor. Kendinizin farkına varamıyorsunuz bir türlü. Kabullenmeden de sorun çözülmez. Son mesajınızda hala kocam mı garip diyorsunuz. Kocanız garip değil, sorun sizde.

Bana karşı Hareketlerinde birşey yok, her zamanki gibi ama neden böyle şeyler yaşıyorum o zaman yani anlayamıyorum. Herkesin evliliği mi böyle yoksa benim eşim mi garip
Siz garipsiniz diye nerdeyse her uye yazmıs. İlk defa bı konuda herkes hemfikir.
Hala esim mı garip demek nedir allasen?

o zaman üzgünüm ama durup dururken şüpheye kapılıyorsunuz.sizde bir tuhaflık olması muhtemel.telefonu şifreli değilse internetten bakın kimle konuşmuş diye en çok.eğer tanımadığınız,şüpheli bir numara ise oradan yürüyün.

Ya atıyorum bu adam sizi aldattı bu sadece örnek ne olacak ne yapacaksınız
Aldatılmak kötü bir şey ama öyle hayatı etkileyen bir şey olmamalı zaten...

biraz free yaşa

Sürekli güvenirliğini sorguladığınız bir adamla evlisiniz. Eşinizin daha önce aldatma durumu gerçekleşti mi hiç?
Sanırım gerçekleşmedi ve devam ediyorum;

Algıda seçici olmuş, oradan paranoyaya kaymış ve gittikçe patolojik bir hal alıyor gibisiniz tüm bunların altı boşsa.
Kendimi eski bir Yeşilçam filminin "Saç bulma" sahnesine odaklayarak, işten eve gelen kocamın üzerinde kıl arıyor olsaydım, her gün yahut gün aşırı mutlaka bir şeyler bulurdum. Nitekim havada dahi uçabilen bir şeyi arıyorsunuz, g string yahut sırtta tırnak izleri değil.

Telefon kayıtları da öyle.
Siz ne kadar güvenilirsiniz?
Bakarsanız gün ortasında eşinizin haberi olmadan, onun üzerine konu açıyorsunuz ve aldatabilirliğini mütemadiyen sorguya açıyorsunuz. Belki benzer konuşmaları her huylandığınızda çevrenizdeki kişilerle de gerçekleştiriyorsunuz üstü kah kapalı kah açık. Eşiniz size ne kadar güvenmeli? Hiçbir falsonuz yokken şerefinizin her saç telinde eşiniz tarafından orada burada sorgulandığı zamanları siz yaşıyor olsaydınız?
Bi de böyle düşünün ve adamı az salın.

Hiçbir gerçek, gizli kalmaz; ki eğer tahminlerinizdeki gibi bir durum söz konusu ise (Bu da ihtimaldir elbet); eşinizi her seferinde daha sıkı saklanmaya itmeniz de cabası olacaktır. Psikolojik destek filan alın. Böyle ömür geçmez. Size de eşinize de çocuğunuz varsa ona da yazık.

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin.
Siz oğlunuzla ve rehber öğretmeni ile ilgili bir konu açmamış mıydınız?
Okulda bazı davranış sorunları vardı oğlunuzun.
Eğer doğru hatırlıyorsam tablo şimdi netleşti.

valla size ne desek boş, ne desek havada kalıyor. Kendinizin farkına varamıyorsunuz bir türlü. Kabullenmeden de sorun çözülmez. Son mesajınızda hala kocam mı garip diyorsunuz. Kocanız garip değil, sorun sizde.
Siz çok kesin konuşuyorsunuz da garip olan sensin diye
Eşim bana akşam kimlik fotokopisi gönderdim dedi, bugün sordum hani WhatsAppta nerde kimlik fotokopisi diye silmişim dedi
Sonra kimlik fotokopisi de olmayabilir arıza sonuçlanana kadar müşterileri kayıt ediyoruz dedi

Yani ne diye kaydettiğini kendi bilmiyor ve bu 1 haftalık konu.
1 senelik değil.
Bu durumda garip olan ben oluyorum öyle mi

Bence şuan aldatmıyor ama bu şekilde devam ederseniz keisnlikle aldatacak. O enerjisi ona vermişsiniz resmen.

Siz çok kesin konuşuyorsunuz da garip olan sensin diye
Eşim bana akşam kimlik fotokopisi gönderdim dedi, bugün sordum hani WhatsAppta nerde kimlik fotokopisi diye silmişim dedi
Sonra kimlik fotokopisi de olmayabilir arıza sonuçlanana kadar müşterileri kayıt ediyoruz dedi

Yani ne diye kaydettiğini kendi bilmiyor ve bu 1 haftalık konu.
1 senelik değil.
Bu durumda garip olan ben oluyorum öyle mi

ya kusura bakmayın da kocam bana gelip şu kişiyi neden kaydettin telefon rehberine derse “sana ne” dışında bir cevap alamaz. Aynı şekilde ben de sorsam aynı cevabı alırım. Çünkü karı koca da olsanız kimsenin telefon rehberine kaydedilene karışılmaz, sorulmaz. Adam yine sabırlı sabırlı cevap veriyor size.
Bu kadar güvenmediğiniz, üstünde kıl tüy aradığınız adamlarla neden evli kalıyorsunuz hadi sizi geçtim bu adamlar sizinle neden evli kalıyor hiç anlamıyorum.

Ya ben telefonumda biri kayitli ise sizi rehberimden siliyorum diye aramam ki. Direk silerim yani.
Ha adamin telefonunda musterinin numarasinin kayitli olmasi normal. Benim de surekli arabami tamir ettirdigim kisinin numarasi bende kayitlydi ama ben kayitli kisiyi silmek icin arayip " iyi gunler numaramizi siliyorum da o yuzden aradim" demem.

Back
X