Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de bunu acikca sorarak ne olmasini bekliyorsunuz ki? Aaa evet begendim kaydettim vs demesini mi? Bence elinizde kesin bir delil olmadan bu tarz konulari acmayin. Elinizde kesin delil varsa ve bosanmayacaksaniz bence yine gururunuzu koruyun gormezden gelin.. suphelenmis olabilirsiniz, paranoya da olabilir, dedigim gibi bunu adama acikca soylemek sizi dogruya ulastirmaz, asil habersizse kontrol ederseniz yakalayabilirsiniz.. ayrica cok da ustunde durmayin, aksi bir durum varsa er gec ortaya cikacaktir, kendinize geceleri dar etmeyinBir çok müşteri var ve ben ilk defa birini kaydettiğini gördüm, bunu merak etmek suç mu
Neden daha önce kimseyi kaydetmedi o zaman
Yeni konu açmıştım eşimin iş kıyafetinden saç çıkıyor diye. Bh yakınlara deli gibi eşimi takip ediyorum. Sürekli açığını yakalamaya çalışıyorum niye böyle oldum bilmiyorum, sürekli bana yalan söylüyor gibi geliyor.
Telefonunun rehberine bakıyorum, a isminde biri kayıtlıydı. Bu kim diye sordum işyerinde müşterilerden kimlik fotokopisi alıyoruz diye söyledi. Aradı numarayı
Bayan açtı iyi akşamlar size kimlik fotokopisi atmıştınız, numaraları ben a-b diye kaydediyorum şimdi silicem filan diye söyledi. Bayan ilk önce hatırlayamadı, sonra hatırladı, yanlız benim İnternetim yine yavaş dedi, eşimde onun için arızaya bildirin ben sadece numarayı teyit etmek için aradım dedi kapattı
O an bayanın konuşma tarzından şüpheli bir durum düşünmedim, daha öncede eşimin WhatsAppında yaşlı kişilerin, erkeklerin kimliklerini görmüştüm ama ilk defa numara kaydedildiğini gördüm.
Bana kızdı zaten saç muhabbetinden kaç gündür kızıyordu, fazla birşey soramadım. Ama içim içi yiyor
Evet açmıştımYanlış hatırlıyorsam düzeltin.
Siz oğlunuzla ve rehber öğretmeni ile ilgili bir konu açmamış mıydınız?
Okulda bazı davranış sorunları vardı oğlunuzun.
Eğer doğru hatırlıyorsam tablo şimdi netleşti.
Ben öyle düşünmüyorum.Evet açmıştım
Ama o farklı bir konu bu farklı bir konu
Benim eşimin üzerinde saç görmem vs takıntı mı size göreBen öyle düşünmüyorum.
Aile dinamikleri, sizin obsesyon düzeyindeki takıntılarınız, eşinizle iletişiminiz çocuğunuzu olumlu/olumsuz mutlaka etkiliyor.
Açıkcası ben oğlunuzun terapisti olsam,
onu biraz bekletip önce sizi terapiye alırdım.
Paranoyak değilim ki, görüyorum ki kızıyorum. Bir tarafımdan uydurmuyorum
Saçları görüyorum soruyorum
A harfiyle kayıt edilen numarayı da gördüm sordum ama içimde sürekli birşey var
Sanki beni kandırıyor gibi geliyor ne yapayım elimde değil
sizin erkek versiyonunuz benim eşim.vallahi çok zor bir durum.Yazık eşinize üzüldüm .ben eşimi tedavi için ikna edemedim.ama bilin ki hastalık derecesinde takıntılısınızYeni konu açmıştım eşimin iş kıyafetinden saç çıkıyor diye. Bh yakınlara deli gibi eşimi takip ediyorum. Sürekli açığını yakalamaya çalışıyorum niye böyle oldum bilmiyorum, sürekli bana yalan söylüyor gibi geliyor.
Telefonunun rehberine bakıyorum, a isminde biri kayıtlıydı. Bu kim diye sordum işyerinde müşterilerden kimlik fotokopisi alıyoruz diye söyledi. Aradı numarayı
Bayan açtı iyi akşamlar size kimlik fotokopisi atmıştınız, numaraları ben a-b diye kaydediyorum şimdi silicem filan diye söyledi. Bayan ilk önce hatırlayamadı, sonra hatırladı, yanlız benim İnternetim yine yavaş dedi, eşimde onun için arızaya bildirin ben sadece numarayı teyit etmek için aradım dedi kapattı
O an bayanın konuşma tarzından şüpheli bir durum düşünmedim, daha öncede eşimin WhatsAppında yaşlı kişilerin, erkeklerin kimliklerini görmüştüm ama ilk defa numara kaydedildiğini gördüm.
Bana kızdı zaten saç muhabbetinden kaç gündür kızıyordu, fazla birşey soramadım. Ama içim içi yiyor