Bütün garip durumlar eşimde

Adam neden kadını arayıp bilgi veriyor, kadın bunu neden garipsemiyor? Olayın tam olarak böyle olduğuna emin misiniz?
Yani biri beni arasa "numaranızı siliyorum" dese "ee? bundan bana ne" derim.
Çok garip geldi bana.

Bunun dışında, herhangi birini a,b diye kaydedebilir, bunda garip bir şey yok.
Benim telefonumda da a, aa ve hatta aaab falan var.
Bunlar kim, neden kayıtlılar hatırlamıyorum bile.

Bunu sorgulamak, adamın üzerinde saç aramak vs çok abartılı hareketler.

Boyle kadınlar da var...Eşleri sanırsın Brad Pitt'in Türkiye şubesi...Aşırı kıskanıyorlar böyle, her dakka bi kadın kapıverecek gibi tetikteler...Eşin bu derece mi çekici? Yurdum erkeğidir yani sonuçta...Zaten bi erkel yaparsa bariz ele verir kendini bigün ya cok ta kasma...Daha once vakası mı vardı ki bu ladar şüphe niye? Geçen gün de durduk yere eşinin donunu inceleyen biri konu açmıştı....Noluo allah aşkına valla eşim sevgilim bana boyle yapsa once havalara girer sonra da onun hasta oldugunu düşünmeye başlarım

Siz çok kesin konuşuyorsunuz da garip olan sensin diye
Eşim bana akşam kimlik fotokopisi gönderdim dedi, bugün sordum hani WhatsAppta nerde kimlik fotokopisi diye silmişim dedi
Sonra kimlik fotokopisi de olmayabilir arıza sonuçlanana kadar müşterileri kayıt ediyoruz dedi

Yani ne diye kaydettiğini kendi bilmiyor ve bu 1 haftalık konu.
1 senelik değil.
Bu durumda garip olan ben oluyorum öyle mi

Size şunu söyleyim buluttan nem kapan biriyseniz eşiniz normal olan şeyleri bile size açıklama gereği duyuyo olabilir yada yanlış anlarsınız diye korkusundan bı öyle bı böyle açıklama yapmaya calisiyodur çok baskıcı geldiniz bana erkekler sıkılır çekemez söyleyim. Biraz kendinize güveniniz saygınız olsun.

Bende işle alakalı acil kayırtları abb az filan diye kayıt ederim ve öyle kalır gider silmeyi unuturum. Adamı rezil etmeyin bir saç buldunuz diye..Bir araca bir kadın biner,sonra aynı koltuğa eşiniz oturur başka bir zaman,ve o kıl eşinize yapışır bunda ne var..Adamları bu kadar sıkmayın ya cidden saçma sapan şeyler

Paranoyak değilim ki, görüyorum ki kızıyorum. Bir tarafımdan uydurmuyorum
Saçları görüyorum soruyorum
A harfiyle kayıt edilen numarayı da gördüm sordum ama içimde sürekli birşey var
Sanki beni kandırıyor gibi geliyor ne yapayım elimde değil
Şüphe öyle bişeydir ki bir kere insanın içine girdi mi kurt gibi kemirir

Sizin eşinizi kaybetme korkunuz var. Ve muhakkak bi konuda size yalan söyledi, siz içinizde bunu halledemiyorsunuz. O şüphe sizin için ne idiyse muhakkak açıkça konuşun eşinizle

Şu olayda şu davranışından dolayı bukadar abartılı tepkiler veriyorum deyin. Diğer türlü sadece suçlanan siz olursunuz

Adam neden kadını arayıp bilgi veriyor, kadın bunu neden garipsemiyor? Olayın tam olarak böyle olduğuna emin misiniz?
Yani biri beni arasa "numaranızı siliyorum" dese "ee? bundan bana ne" derim.
Çok garip geldi bana.

Bunun dışında, herhangi birini a,b diye kaydedebilir, bunda garip bir şey yok.
Benim telefonumda da a, aa ve hatta aaab falan var.
Bunlar kim, neden kayıtlılar hatırlamıyorum bile.

Bunu sorgulamak, adamın üzerinde saç aramak vs çok abartılı hareketler.
Ben kızdığım için, şüphe duyduğum için aradı. Kadın başta tanıyamadı İnternet arızası için gelmiştik deyince hatırladı.telefonumu değiştirdim rehberimdeki numaralara bakarken a harfinde birini kaydetmişim çıkaramadım dedi, halbu ki bana ispat etmek için aradı ama kadına söyleyemez tabi
Kadın hatırladı sonra, saçma geldi ses tonundan anlamsız geldiğimini anladım.
Ama benim İnternetim hala yavaş dedi kadın.
Eşimde onun için arızaya bildirin. Ben numarayı teyit etmek için aradım dedi

Ya ben telefonumda biri kayitli ise sizi rehberimden siliyorum diye aramam ki. Direk silerim yani.
Ha adamin telefonunda musterinin numarasinin kayitli olmasi normal. Benim de surekli arabami tamir ettirdigim kisinin numarasi bende kayitlydi ama ben kayitli kisiyi silmek icin arayip " iyi gunler numaramizi siliyorum da o yuzden aradim" demem.
Ben kızdığım için aradı, biliyor günlerce konuşmayacağımı surat asacağımı

Ben kızdığım için, şüphe duyduğum için aradı. Kadın başta tanıyamadı İnternet arızası için gelmiştik deyince hatırladı.telefonumu değiştirdim rehberimdeki numaralara bakarken a harfinde birini kaydetmişim çıkaramadım dedi, halbu ki bana ispat etmek için aradı ama kadına söyleyemez tabi
Adama kadını aratan sizsiniz ve bundan rahatsız olan yine sizsiniz 😳😳 Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz.. Bu şekilde kocanıza güvenmeyerek ve her defasında kocanızı sorgulayarak yaşarsanz adam birgün yapar size de gelir yapmadığım halde canımdan bezdirdin bari yapaym da bir işe yarasn der.. Bu kadar gereksz noktalara taklmak evliliginize dönüşü olmayan yaralar açabilir ... Bir uzmana gidip destek almanz sizin ve evliliğiniz için en iyisi olacak hiç sağlıklı değilsiniz üzgünüm...

Adam kesinlikle aldatmıyor için rahat olsun
Sen rahatla diye elin kadınını aramış. Seni seviyor.

Adam kesinlikle aldatmıyor için rahat olsun
Sen rahatla diye elin kadınını aramış. Seni seviyor.
Bunun sevgiyle alakası yok aslında.

Adam karısının surat asıklıgını çekmemek için, günlerce küslük yasarim korkusundan aramış aramışsa, daha önce ne kadar muzdarip olduysa bu durumdan artık.

Düşünüyorum eşim aynısını yapsa, lafıma inanmayıp, o kişiyle konuşmamı istese aramam,bana güvenmediği içinde ciddi olay çıkarırim.

Bunun sevgiyle alakası yok aslında.

Adam surat asıklıgını çekmemek için, günlerce küslük yasarim korkusundan aramış aramışsa, daha önce ne kadar muzdarip olduysa bu durumdan artık.

Düşünüyorum eşim aynısını yapsa, lafıma inanmayıp, o kişiyle konuşmamı istese aramam,bana güvenmediği içinde ciddi olay çıkarırim.

Değer vermeyen adam surat assa da umrunda olmaaz küsse de umrunda olmaz

Bence sevgiyle alakası var

O zaman adamı rahat bırakın bence. Sizin takıntınız yüzünden adam ona buna rezil oluyor.
Eşim rehberimi sorgulasa, "bu niye kayıtlı" dese, bir de abartıp o kişiyi aramamı beklese ne sorusuna cevap alır ne kendimi ispatlamaya uğraşırım.
Böyle böyle canından bezdirirsiniz adamı.

Güveninizi sarsacak bir şey yaptıysa boşanın, böyle geçmez hayat.
Bir şey yapmadan siz bu konuya taktıysanız da yardım alın.

Back
X