- 10 Mayıs 2018
- 548
- 694
- 23
- Konu Sahibi simgebehra
-
Masallah diyeyim benim de işlerim genelde rast gider , çalıştıgım yıl atandım istediğim zaman anne oldum 20 yaşındaydım eşimle tanıştım vs vs,ama bu doyum olayı biraz kişiyle alakalı ya ,ben kv ile karşılıklı oturuyorum kızıma o baktı,siz diyebilirsiniz ki kaynananın dibindesin bu mu şans,ya da köyde oturuyorum hava mis derim la en yakın market iki km ötede önceden almamışsan plansız bi şekilde tavuk bile pişiremezsin diyebilirsin,yani ben huzurlu ve mutluyum ama belki benim yaşadığım hayatı sen tercih etmezsin bla bla,aslında işin özü kanaatkarlık,doyum,huzur insanın içindedir, hayatında gerçekleşen değişiklikler bunları sana vermez. O yüzden onun hayatını bunun hayatını boşver kendininkine odaklan sevgili konusahibiBu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
Bakış açınızı değiştirin. Elde edemediklerinizi değil de elinizdekileri düşünün ve şükredinBu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
Tam olarak yaşam şeklim böyledir..Ben hep en zor durumlarla haddinden fazla mücadele etmek zorunda kaldım.Ancak memnunum bu durumdan çözüm üretmeyi öğretti bana ,pesetmemeyi,denemeyi,kendi yolumu bulmayı herşeyin birden fazla yolu ,çözümü olduğunu öğrendim.Bu yüzden artık korkmuyorum denemekten ,yanılmaktan .zorsa vardır bir kolaylığı diyerek gülümsüyorum :) level atladıkça zorlaşıyor olaylar :)Çok kolay olmuşsa içime sinmiyor emek vermediğim şeyler :)Zoru başarırım imkansız biraz zamanımı alır sözünü de ayrı bir severim :)
Helal ossun be nomu hayat sana güzel yeminleKocanın en iyisi bende, iş desen öyle.
Ne istesem anında olur.
Bencil olmadığım için çok istemiyorum.
Ben bir hıyar isteyeyim başıma tüm salata malzemeleri yağar valla.
Ay ne mutlu bana!
Helal ossun be nomu hayat sana güzel yeminle
Gokten s.. yagsa benim basima a.. duser diye kaba bi tabir var ya hah iste o benim.Aslinda biraz pozitif baksan ulkenin yarisindan sanslisin.Heralde cocuk isi canini cok sıkti.
Devamı da var onun.... bizim başımıza s... düşer , o da yerden seker diye devam ediyor.O tersi di miydi kız gökten a.. yağsa bana s.. düşer o da seke seke g...me girer
Devamı da var onun.... bizim başımıza s... düşer , o da yerden seker diye devam ediyor.
Hehehe eyvallahÇok daha iyileri senin olsun canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?