Bütün kadınlar okusun

O başka bir üye değil miydi? Ela ya da ebru gibi isimli bir nicki vardı hatta?

Halen aynı şeyi yapıyorsunuz o konuda ben arkadaşa destek vermek istedim beni neden karıştırdın konuya konu benimle alakalımı hayır benim açtıgım bir konuda değil !!!! Yaptığın ne kadar dogru

beğeniye oynamakla ne alakası var?
olduğu gibi yorum yaparsa sorun kalmaz.
kendi uygulamadığını başkasına akıl verince eğreti duruyor.
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol demeye getirdim.
neresi yanlış?

Bi de eski konulardan utanıp sıkılmayı da anlamıyorum ben. O hayatları da siz yaşadınız yaşıyorsunuz neden zorunuza gidiyor eski konuların söylenmesi!
Millet fırsat kolluyor çünkü insanların unutmaya çalıştığı şeyi yüzüne vurmaya !!!

Kamu spotu için teşekkürler.

Konunuzu bilmiyorum, şahsen burada kimsenin konusu hayatıma dert olacak önemde değil. Yaşadığınız hayat sizin hayatınız, ben yorumumu yapar kendi işime bakarım. Burada kimsenin kötülüğüne yorum yazacak halim yok, kimseyi kötülüğünü isteyecek kadar tanımıyorum. Size burada silah dayayarak da konu açtırmıyorlar. Buraya konu açmanın amacı hiç tanımadığınız insanlardan objektif yorumlar alabilmek, en azından benim için öyle zira çevrem objektif yaklaşamayacaktır.

İşinize gelmiyorsa, yorumlar ağır geliyorsa konu da açmayacaksınız. Durduk yere sataşan insanlar da olabiliyor ama ben genel olarak çoğunluğun fikirlerini önemsemişimdir. Benim X fikrime çoğunluk Y diyorsa bir durur sorgularım. Yok X fikrimin doğru olduğuna kesin inanıyorsam konu da açmam. Herkes istediği gibi yaşamakta serbest. İsteyen dayak yesin, isteyen hakaret işitsin. Ben görüşümü belirtir, gerisine karışmam. Ne dayağı yiyen benim ne hakareti işiten.

Aranizdaki konuyu bilmiyorum. Ben BDV de gorduklerim uzerine genel bir yorum yaptim.

Neresi doğru ! Yemediniz içmediniz benim eşimle olan konuyumu aklınızda tuttunuz ve ilk yorum anında fırsat kollayıp karşınızdaki insanı aşagılamayamı çalıştınız !! Ben o arkadaşa destek olsun diye yazdım ben böyle yaptım sen yapta demedimm

Burada eski konuların açılma sebebini de söyleyeyim. Bazı insanlar o kadar garip ki, bir kadının başka bir kadına istemsizce hamile kaldığı için ne orospuluğunu ne namussuzluğunu bırakıp, birkaç gün sonra bilmem kaç pozisyon deneyip bakire olup olmadığını sorguladığı konular açtığını görebilirsiniz. Bu ikiyüzlülüklerini suratlarına vurmak için açılıyor. Yoksa geçmişlerinde ne yaptıkları benim çok umrumda değil. Ama kendine bakmadan başkasına sataşırsa gayet de umrumda olur. Herkes edebini takınacak. Anonim olmanız karşınızdakine gönlünüzce hakaret edebilme hakkını vermiyor.

Çelişkiyle desteği birbirine karıştırmayın ben yaşadım ewettt ama insanların aynı şeyi yaşamasını neden istiyim sırf ben yaşadım diye sizdemi yaşayın dedim hangi kadın başka bir kadının şiddet görmesini ister ben istemediğim için dedim ama siz çelişki diyorsunuz yazıkk

Herkesten her konuda aynı tepkiyi almayı bekleyemezsiniz ki.
Benim bu forumdan vazgeçemememin (Ömrümde ilk kez bir forum sitesini bu kadar sevdim ve takip ettim) sebebi, gerçek olması. Ciddiyim ben net aleminde daha bu kadar gerçek bir alan görmedim. Bu kadar farklı kültürü, rengi, şahsı, fikri, hoş ve bazen nahoş tartışma ortamları, itirafları, iltifatları, kendini ele veren cümleleri, avatar ardında yazılarla şekillenen yüzleri... Siz ne sanıyorsunuz? Bu kadar gerçek bir yerde, tamamen pamuklara sarmalanacağınızı mı? Elbette an gelecek yerden yere vuranlar da olacak. Siz kimi ne şekilde ciddiye alacağınıza karar verecek, lafı ne kadar laftan sayacağınızı kendiniz tartacaksiniz. Özetle, bu sizin sorununuz, buradaki kadınların değil.

Bu dediğimiz çok farklı siz bir kadın şiddet gördü başkasıda görmesin diye yorum yaparken gördüğü şiddeti yüzüne vurup dalga geçilmesi ne kadar doğru benim kızdıgım nokta bu

Bu dediğimiz çok farklı siz bir kadın şiddet gördü başkasıda görmesin diye yorum yaparken gördüğü şiddeti yüzüne vurup dalga geçilmesi ne kadar doğru benim kızdıgım nokta bu

Ne tarz bir yorum yapıldığına bağlı. Mesela şiddet gören sizseniz, başkasına da "Ay şiddet mi görüyorsun ne duruyorsun o evde kaç git, adama şöyle yap böyle davran" falan dediyseniz, başkası da "E sen de şiddet görmüşsün niye kendin uygulamıyorsun bu dediklerini" der. Gayet normal değil mi bunu sorması? Uygulayamadığım bir tavsiyeyi başkasına vermem abes.

Bu sadece bana yapılan birşey değil ben konu açıyorum biri yorum yapıyor konuyla alakasız yerde diğer kadın sen çok biliyorsun ondanmı adamı bıraktın diye yorum yazıyor bu kadarda olmaz

O zaman sizin degiminizle ben şiddet gördüm sende gör birşey olmaz demek mi lazımdı herkes kendi hayatından örneklemi başkasına tavsiye veriyor .Bu çok anlamsız

O zaman sizin degiminizle ben şiddet gördüm sende gör birşey olmaz demek mi lazımdı herkes kendi hayatından örneklemi başkasına tavsiye veriyor .Bu çok anlamsız

Hayır, şiddetten kurtulması için verdiğiniz tavsiyeleri niye kendinizin uygulayamadığını sormak hakkıdır diyorum. Ben şiddet gördüm sen de gör değil mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…