- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Burası bana fazla ütopik geliyor yani elbette hayat görüşü gerçekten konuştuğu gibi olanlar vardır ancak yüzdelige vurursam yüzde sekseni gerçek dışı bir kimlik yaşıyor burada.
yahu sence sen bu konuda yorum yapabilecek biri misin? Gecende aile içi şiddet konusu acilmis dayaktan istirmardan işkenceden bahsediliyor. Bunlari yasayanlarimiz ben de dahil icimizi dokmusuz duygusal olarak dibin dibindeyiz konunun orta yerinden girip ama en kotu anne annesizlikten iyi deyip kavga cikarip konuyu baltaladin. Madem en kotu anne baba olmamasinsan iyi ne diye ev için esinin anne babasiyla kavga ediyorsun? Üstelik onların parasını ödedikleri evle. Esinin anne babası anne baba değil mi? Neymis demek ki empatiye herkesin ihtiyacı oluyormus. Bu konuda da uslubunu koruyabilecegini sanmıyorum zaten Yaşadığım dediğin şeylerin yarısı gerçekse yarısı hikaye. İnsanlar da bunu görüyor. bilmiyorun evi koyu geciyorum ablam 20 sene kocasindan iskence görse ve bunu ogrensem sanal bir platformda yazılanları onemsemek en son dusunecegim konu bile olamaz.
Halen aynı şeyi yapıyorsunuz o konuda ben arkadaşa destek vermek istedim beni neden karıştırdın konuya konu benimle alakalımı hayır benim açtıgım bir konuda değil !!!! Yaptığın ne kadar dogrusenden değil benden bahsediyor..
hızını alamamış özelden de sormuş hatta..
kapanan konuda kadına akıl vermiş kendine saygın varsa bir kere şiddet gösteren bir daha gösterir dönme o eve diye..
aslında alıntılayıp isimde belirtmemiştim.
dinime küfreden müslüman olsa durumu yani.
olmadıkları olmak istedikleri karakteri buraya yansıtan kim olsa komik oluyor onu belirtmiştim..
Bana garezin ne yada amacın ne ?????hah işte konu sahibesi tam dediğiniz gibi.
Eskiden kameraya oynamak vardi. Simdi ise begeniye oynamak var. Butun sorun bu. Adam akilli yorum yapanlari begenenlerin sayisi cok az ama saldirgan , taciz edici yorumlari begenen cok sayida oldugu icin bu durum boyle. Kisisel algilamamaya bakacaksiniz artik.
Millet fırsat kolluyor çünkü insanların unutmaya çalıştığı şeyi yüzüne vurmaya !!!Bi de eski konulardan utanıp sıkılmayı da anlamıyorum ben. O hayatları da siz yaşadınız yaşıyorsunuz neden zorunuza gidiyor eski konuların söylenmesi!
Bana garezin ne yada amacın ne ?????
beğeniye oynamakla ne alakası var?
olduğu gibi yorum yaparsa sorun kalmaz.
kendi uygulamadığını başkasına akıl verince eğreti duruyor.
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol demeye getirdim.
neresi yanlış?
Neresi doğru ! Yemediniz içmediniz benim eşimle olan konuyumu aklınızda tuttunuz ve ilk yorum anında fırsat kollayıp karşınızdaki insanı aşagılamayamı çalıştınız !! Ben o arkadaşa destek olsun diye yazdım ben böyle yaptım sen yapta demedimmbeğeniye oynamakla ne alakası var?
olduğu gibi yorum yaparsa sorun kalmaz.
kendi uygulamadığını başkasına akıl verince eğreti duruyor.
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol demeye getirdim.
neresi yanlış?
Aranizdaki konuyu bilmiyorum. Ben BDV de gorduklerim uzerine genel bir yorum yaptim.
Çelişkiyle desteği birbirine karıştırmayın ben yaşadım ewettt ama insanların aynı şeyi yaşamasını neden istiyim sırf ben yaşadım diye sizdemi yaşayın dedim hangi kadın başka bir kadının şiddet görmesini ister ben istemediğim için dedim ama siz çelişki diyorsunuz yazıkksize ne gibi bir garezim olabilir ki?
son konunuza yorum bile yapmadım.
ondan önceki konunuza bakın sizi savundum. tapu sizde isteyip dursunlar boş verin dedim.
sizin şahsınızla alakalı değil çelişki görünce dayanamıyorum.
Bu dediğimiz çok farklı siz bir kadın şiddet gördü başkasıda görmesin diye yorum yaparken gördüğü şiddeti yüzüne vurup dalga geçilmesi ne kadar doğru benim kızdıgım nokta buBurada eski konuların açılma sebebini de söyleyeyim. Bazı insanlar o kadar garip ki, bir kadının başka bir kadına istemsizce hamile kaldığı için ne orospuluğunu ne namussuzluğunu bırakıp, birkaç gün sonra bilmem kaç pozisyon deneyip bakire olup olmadığını sorguladığı konular açtığını görebilirsiniz. Bu ikiyüzlülüklerini suratlarına vurmak için açılıyor. Yoksa geçmişlerinde ne yaptıkları benim çok umrumda değil. Ama kendine bakmadan başkasına sataşırsa gayet de umrumda olur. Herkes edebini takınacak. Anonim olmanız karşınızdakine gönlünüzce hakaret edebilme hakkını vermiyor.
Bu dediğimiz çok farklı siz bir kadın şiddet gördü başkasıda görmesin diye yorum yaparken gördüğü şiddeti yüzüne vurup dalga geçilmesi ne kadar doğru benim kızdıgım nokta bu
Bu sadece bana yapılan birşey değil ben konu açıyorum biri yorum yapıyor konuyla alakasız yerde diğer kadın sen çok biliyorsun ondanmı adamı bıraktın diye yorum yazıyor bu kadarda olmazHerkesten her konuda aynı tepkiyi almayı bekleyemezsiniz ki.
Benim bu forumdan vazgeçemememin (Ömrümde ilk kez bir forum sitesini bu kadar sevdim ve takip ettim) sebebi, gerçek olması. Ciddiyim ben net aleminde daha bu kadar gerçek bir alan görmedim. Bu kadar farklı kültürü, rengi, şahsı, fikri, hoş ve bazen nahoş tartışma ortamları, itirafları, iltifatları, kendini ele veren cümleleri, avatar ardında yazılarla şekillenen yüzleri... Siz ne sanıyorsunuz? Bu kadar gerçek bir yerde, tamamen pamuklara sarmalanacağınızı mı? Elbette an gelecek yerden yere vuranlar da olacak. Siz kimi ne şekilde ciddiye alacağınıza karar verecek, lafı ne kadar laftan sayacağınızı kendiniz tartacaksiniz. Özetle, bu sizin sorununuz, buradaki kadınların değil.
O zaman sizin degiminizle ben şiddet gördüm sende gör birşey olmaz demek mi lazımdı herkes kendi hayatından örneklemi başkasına tavsiye veriyor .Bu çok anlamsızNe tarz bir yorum yapıldığına bağlı. Mesela şiddet gören sizseniz, başkasına da "Ay şiddet mi görüyorsun ne duruyorsun o evde kaç git, adama şöyle yap böyle davran" falan dediyseniz, başkası da "E sen de şiddet görmüşsün niye kendin uygulamıyorsun bu dediklerini" der. Gayet normal değil mi bunu sorması? Uygulayamadığım bir tavsiyeyi başkasına vermem abes.
O zaman sizin degiminizle ben şiddet gördüm sende gör birşey olmaz demek mi lazımdı herkes kendi hayatından örneklemi başkasına tavsiye veriyor .Bu çok anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?