Peki dediğimiz gibi konu konuda kalmalı farklı konulara neden taşınıyor insanların yaşadığı hastalıkları bilemezsiniz hastalık bu her bünyede farklı tepki veriyor ben kimseye kendimi acındırmadım bu lafınızdan vazgeçin zor durumdayken bir insanla konuşmak dertleşmek acıtasyon mu ?Her şeye çok takan ve abartan birisiniz. Konularınızı az çok okuyunca böyle bir anlam çıkıyor.
Ben ameliyat oldum 1 aydır annemin evinde yatıyorum mesela. Ne kocam ne kaynanam bana "evinde kal biz az çok yardımcı oluruz" demedi. Başka bir şehirdeyim şu an. Üzüldüm ama ortalığı ayağa kaldırmadım. Siz grip, anemi, yorgunluk gibi sebeplerden bakım istiyorsunuz. Kayanasının bakmadığı gelin diye acındırıyorsunuz.
Bence siz daha psikolojik sorunlarınıza odaklanın, o zaman bu olayların çıioğu da çözülür.
Ben bir kez sende eşinden" yeri gelince şiddet gördün,eşinin anne babasını çok sevdiğin icin ve komşuların ne der diye sustun" dedim. Kendi ablana şiddet görüp sustugu için "korkak" dedigindeHerkes hayatına devam ediyor ama insanlar buraya konu açıyorsa eşinden şiddet görenler özellikle destek görmek için güç bulmak için kalkıpta tam unuttuğum sırada insanın yüzüne vurulması ne kadar doğru söylermisiniz
Ayrıca ben grip olmadım hanfendi kanamam durmadı ve defalarca ameliyat oldum en son rahim alınma noktasına geldim çok kan kaybettim ve kan nakli yapılamıyor alerjik astımım olduğu için bu düşük kan değeriyle yaşamaya çalışıyorum konu sandıgınız gibi yorgunluk değilmiş dimiPeki dediğimiz gibi konu konuda kalmalı farklı konulara neden taşınıyor insanların yaşadığı hastalıkları bilemezsiniz hastalık bu her bünyede farklı tepki veriyor ben kimseye kendimi acındırmadım bu lafınızdan vazgeçin zor durumdayken bir insanla konuşmak dertleşmek acıtasyon mu ?
İşte çelişkili şeyler söylendiği için konu açılıyordur. Misal kocamla hiç bir problemimiz olmadı, çok severiz birbirimizi , benim düşüncelerime önem verir derseniz şiddet ve boşanma olayınız yok muydu diye sorulur. Ya da aylsr olmuştur güncellemediğiniz bir konu vardır, başka bir konu açmışsınızdır, insanlar görüp ne oldu sonuç diye sorar.Peki dediğimiz gibi konu konuda kalmalı farklı konulara neden taşınıyor insanların yaşadığı hastalıkları bilemezsiniz hastalık bu her bünyede farklı tepki veriyor ben kimseye kendimi acındırmadım bu lafınızdan vazgeçin zor durumdayken bir insanla konuşmak dertleşmek acıtasyon mu ?
Konuda herkes herşeyi söylesin ama birine yorum yapılınca neden yüzüne vuruluyor başka bir konu içindeAnlamadim simdi, dokunulmazlik mi istiyorsunuz?
Kimse olumsuz bir ssey soylemesin, size hak versin. Istediginiz bu mu?
Size hakli gelen konuda bizce haksizsiniz bunu soylemeyelim mi?
Burada elestiri istemiyorsaniz yazmazsiniz derdinizi olur biter.
İşte piskolojimin iyi olmadığını söylememiz bile piskolojim bozuk olmasa bile yetiyor zaten piskolojimi bozmayaİşte çelişkili şeyler söylendiği için konu açılıyordur. Misal kocamla hiç bir problemimiz olmadı, çok severiz birbirimizi , benim düşüncelerime önem verir derseniz şiddet ve boşanma olayınız yok muydu diye sorulur. Ya da aylsr olmuştur güncellemediğiniz bir konu vardır, başka bir konu açmışsınızdır, insanlar görüp ne oldu sonuç diye sorar.
Kusura bakmayın ama her olayda her şey öne getirilseydi bana olurdu. 8 senedir forumdayım, tonlarca sorunum oldu ama aksini beyan etmediğim için "hayırdır Koalina, sen de böyleydi noldu şimdi" denmedi.
Sizinki dertleşmekten öte bir durum, sürekli nefret, suçlama ve kin içindesiniz. Ben yardımcı olmak için ve gayet ciddi olarak yazdım, psikolojinizin sağlam olduğunu düşünmüyorum. Nu konunun üzeirine eğilmelisiniz.
o zaman konu açıp fikir almayacaksınız.İşte piskolojimin iyi olmadığını söylememiz bile piskolojim bozuk olmasa bile olmaya yetiyor zaten
Hakaret yokmu bir konu açtım kendimi savundum diye adım çirkefe çıktıo zaman konu açıp fikir almayacaksınız.
Gidin günlük tutun mesela.
Hakaret yok saldırmak yok ama onu bile takıyorsunuz kafaya.
Konuda herkes herşeyi söylesin ama birine yorum yapılınca neden yüzüne vuruluyor başka bir konu içinde
ben çirkef dediğimi hatırlamıyorum. Psikolojiniz normal değil demeyi kafaya takmaktan bahsediyorum. Ne var bunda? Hakaret mi, saldırı mı?Hakaret yokmu bir konu açtım kendimi savundum diye adım çirkefe çıktı
Bende artık bu şekilde düşünyrmEskiden kameraya oynamak vardi. Simdi ise begeniye oynamak var. Butun sorun bu. Adam akilli yorum yapanlari begenenlerin sayisi cok az ama saldirgan , taciz edici yorumlari begenen cok sayida oldugu icin bu durum boyle. Kisisel algilamamaya bakacaksiniz artik.
Şiddet gören kadına bile acımasızca eleştiri yapılıyor dayak yemektn hoşlanyrsn hakedyrsn falan sadece bana karşı değil bir kadını güçsüz görmeye dursunlar eleştiriler ok gibi hat safada karşıdaki kadın acımı çekmiş üzgnmü kimsenin umrnda degilben çirkef dediğimi hatırlamıyorum. Psikolojiniz normal değil demeyi kafaya takmaktan bahsediyorum. Ne var bunda? Hakaret mi, saldırı mı?
hah, ben de aynı şeyi yazmıştımBen bir kez sende eşinden" yeri gelince şiddet gördün,eşinin anne babasını çok sevdiğin icin ve komşuların ne der diye sustun" dedim. Kendi ablana şiddet görüp sustugu için "korkak" dediginde
Bu tur kisiler yuzunden KK yi birakmaya gerek yok. Gonul rahatligi ile goz ardi edin.Bende artık bu şekilde düşünyrm
Ya sizden bahsetmiyorum farklı birine yorum yaparken karşıma çıkan konulardan bahsedyrmhah, ben de aynı şeyi yazmıştım
ablam neden sakladı diye sormuştu, oysa kendisi başka bir konuda toplum baskısı vs diye kendikendi aynı durumunu anlatmıştı
sonrada bize nereden biliyorsunuz, ben boşanma davası açtım, şimdi eşim düzeldi diye kızmıştı
hatta peşpeşe yazmıştık seninle
Ben bir kez sende eşinden" yeri gelince şiddet gördün,eşinin anne babasını çok sevdiğin icin ve komşuların ne der diye sustun" dedim. Kendi ablana şiddet görüp sustugu için "korkak" dediginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?