Uygulamadıgımı nerden biliyorsunuz belki bildiğim şeyler varda destek vericem bu kadar ön yargı niye !!Hayır, şiddetten kurtulması için verdiğiniz tavsiyeleri niye kendinizin uygulayamadığını sormak hakkıdır diyorum. Ben şiddet gördüm sen de gör değil mevzu.
Uygulamadıgımı nerden biliyorsunuz belki bildiğim şeyler varda destek vericem bu kadar ön yargı niye !!
Ben zaten sizden bahsetmiyorumm bu konuyla o kadar çok karşılaştımki haddi hesabı yok ev konusu açıyorum hastalıgım çıkıyor karşıma belki ben unutmaya çalışıyorumBilmiyorum, konunuz hakkında da bir fikrim yok zaten. Dedikleriniz üzerinden "Böyle de olabilir" diyorum. Size karşı bir önyargım olamaz çünkü ne sizi tanıyorum ne konunuzu biliyorum.
Ben zaten sizden bahsetmiyorumm bu konuyla o kadar çok karşılaştımki haddi hesabı yok ev konusu açıyorum hastalıgım çıkıyor karşıma belki ben unutmaya çalışıyorum
Sadece kendimden bahsetmiyorum bütün konulara bakıyorum hepsinde karşındaki insan güçsüzse eleştiri oklarının hedefi oluyor...O zaman rica edersiniz o kişiye bireysel olarak, "Evet böyle bir durum oldu ama ben bunun önüme sunulmasından rahatsızlık duyuyorum, merak ettiğiniz bir şey varsa özelden sorabilirsiniz / sormazsanız sevinirim" şeklinde. Burada herkese genel bir mesaj vermek hoş değil. Bireysel bir sorununuz varsa o kişiyle çözmelisiniz.
Ben de de bronşit astım ve nefes darlığı kalp çarpıntısı kronik anemi var ama yine de kv yi vs bana bakmadı diye laf etmiyorum şu an hamileyim bir kızım var ona arada annem gelip bakıyor bana da bu halimle kan nakli yapılamıyor üstelik her gün kusuyorum da eee ama ölmüyor insan emin ol bir insan önce kendinin doktoru olacak he dersin ne yiyip içeyim tavsiye veririz bilebilirsek ne bilim üzüm ve ciğer ye dalak ye kan yapan şeyler ye diye ama burada kimseye kizamazsiniz Çünkü açtığınız konular geçici değil kalıcı. Geçmişte anladığım kadarıyla şiddet görmüşsünüz ee siz niye ablanız şiddet görüp bu seneye kadar sesini çıkartmamasına korkaklık diyebiliyorsunuz peki sen ne yaptın şiddet görünce çok merak ettim.Ayrıca ben grip olmadım hanfendi kanamam durmadı ve defalarca ameliyat oldum en son rahim alınma noktasına geldim çok kan kaybettim ve kan nakli yapılamıyor alerjik astımım olduğu için bu düşük kan değeriyle yaşamaya çalışıyorum konu sandıgınız gibi yorgunluk değilmiş dimi
Sadece kendimden bahsetmiyorum bütün konulara bakıyorum hepsinde karşındaki insan güçsüzse eleştiri oklarının hedefi oluyor...
Ben o zamanda da yazdım ablamla konumuz aynı şey değil ben aileme söyledim babamın evine geldim boşanma davası açtım ama ablam yapmadı kimseye söylemedi sonunda da akıl sağlığını kaybetti !! Ama insanlar ne yazıkki bunu anlamak istemediBen de de bronşit astım ve nefes darlığı kalp çarpıntısı kronik anemi var ama yine de kv yi vs bana bakmadı diye laf etmiyorum şu an hamileyim bir kızım var ona arada annem gelip bakıyor bana da bu halimle kan nakli yapılamıyor üstelik her gün kusuyorum da eee ama ölmüyor insan emin ol bir insan önce kendinin doktoru olacak he dersin ne yiyip içeyim tavsiye veririz bilebilirsek ne bilim üzüm ve ciğer ye dalak ye kan yapan şeyler ye diye ama burada kimseye kizamazsiniz Çünkü açtığınız konular geçici değil kalıcı. Geçmişte anladığım kadarıyla şiddet görmüşsünüz ee siz niye ablanız şiddet görüp bu seneye kadar sesini çıkartmamasına korkaklık diyebiliyorsunuz peki sen ne yaptın şiddet görünce çok merak ettim.
Tamamen burada ki yorumları okuyarak byazıyorum bunları gidip konularına da bakmadım. Anladığım kadarıyla baya mimli bir kadinsiniz.
Bu sadece bana yapılan birşey değil ben konu açıyorum biri yorum yapıyor konuyla alakasız yerde diğer kadın sen çok biliyorsun ondanmı adamı bıraktın diye yorum yazıyor bu kadarda olmaz
Maalesef bu şekilde yaşıyorum ve emin olun eltimle alakalı defalarca konu açtım balık baştan kokar hesabı hep kıskançlıgından bahsettim ve konu buraya evime kadar geldi ben zaten hep eltimden müzdariptim ama nedense kimse anlamadı bunu sanki.eltimle alakalı ilk defa konu açıyormuşum diye algılandıElti konunda, kp’in size aldığı evle ilgili neden bu kadar evden kovmazlar hakaretler havada uçuşuyor nasıl bu kadar saçma ve tamamen haklı gibi büyük tepki verebilir demiştim sizin için.
Şimdi o anemi konusunu söyleyince anladım.
Ergenliğimden beri kronik anemiyim 3 çocuk doğurdum okudum çalıştım hamdolsun hala çok iyiyim yorgunlukta oluversin nolacak.
Kp aldığı evde oturuyorum, bana deseler size denileni ben kendimi idare ederim buyur senin olsun der sessizce bağlarımı kopartırım.
Ve burası.
Maaşallah, hayatının her noktasında öyle uçlardasın ki sanal gerçek farketmiyor.
Umarım kendinizi yiyip bitirmeden farkedersiniz.
Çok haklısınız ama sizde taktir edersinizki dertli insan çokta güçlü olamazkiOlur yani oluyor, olabilir.
Eski konularınızı bilmiyorum ama burada insanlar pek çok şeyi söyleyebilir, yüz yüze belki söyleyemeyeceğini de söyler, yazı dilinin mimiksizliğinden yanlış da anlayabilir, ya da eski konunuzla bir diğer konunuz arasında bağlantı kuruyorsa sorabilir vs vs...
Siz kale aldığınız kadar incinirsiniz, sizin için hangi üslup doğru değilse, o kişiyi kale almayın tamamdır yani.
Burada normal bir münazara sırasında, baktı söyleyecek lafı yok, karşısındakine belaltı yapan insan da var. Dert yazıyorsanız bunun güçlü duruşunu sergileme kısmı sizde işte.
Diyorum ya okumadım ben burada ki yorumlara istinaden yazıyorum. Tekrar söylüyorum konu açıyorsanız iyi ve kötü yorumları kabul ediyorsunuz bunu bile bile açıyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa görmezden gelmek yerine herkese yetisiyorsunuz. Bunu bence torpuleyin ya da hiç konu açmayın başınız ağrımasın.Ben o zamanda da yazdım ablamla konumuz aynı şey değil ben aileme söyledim babamın evine geldim boşanma davası açtım ama ablam yapmadı kimseye söylemedi sonunda da akıl sağlığını kaybetti !! Ama insanlar ne yazıkki bunu anlamak istemedi
Hepsini sezon sezon izledik maaşallah :)Maalesef bu şekilde yaşıyorum ve emin olun eltimle alakalı defalarca konu açtım balık baştan kokar hesabı hep kıskançlıgından bahsettim ve konu buraya evime kadar geldi ben zaten hep eltimden müzdariptim ama nedense kimse anlamadı bunu sanki.eltimle alakalı ilk defa konu açıyormuşum diye algılandı
Zaten artık konu açmayı düşünmüyorum bile sadece destege ihtiyacı olan arkadaşlara destek olucam . Bazı bayanlar gibi sırf beğeni almak için yerden yere vurmuycamDiyorum ya okumadım ben burada ki yorumlara istinaden yazıyorum. Tekrar söylüyorum konu açıyorsanız iyi ve kötü yorumları kabul ediyorsunuz bunu bile bile açıyorsunuz hoşunuza gitmiyorsa görmezden gelmek yerine herkese yetisiyorsunuz. Bunu bence torpuleyin ya da hiç konu açmayın başınız ağrımasın.
Bence bazı kadınlarımız bu dediğimizi yapıyor ve karşındakini aşagılıyorHepsini sezon sezon izledik maaşallah :)
Bi de “bütün Kadınlar” kısmına takıldım.
Bence kendinizi aşırı önemsiyorsunuz sorunların hepsi bundan
Çok haklısınız ama sizde taktir edersinizki dertli insan çokta güçlü olamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?