• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün keyfim kaçtı.

Butterflyinthesky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
753
477
123
Gün boyunca olumsuzluklar yaşadım ve kimseyle paylasamadım. Bari içimi buraya dokeyim.

Annem 10 gün kadar kalmak için yanıma geldi iki gün önce. Bizden epey uzak bir sehirde yaşayan yeni evli bir kardeşim var. Sabah mesaj attı annemi eve gönder ona sürpriz yapıcam hafta sonu geliyorum diyor. Ben de buraya gel işte hep beraber oluruz çocuklar da görürler hem sizi dedim. Yok gelemezlermis. Neden diyorum kem kum ediyor. Israr etmedim ama bozuldum. Ben onlarla gorusebilmek için fırsat kollarim. Herbirimiz farklı yerlerde yaşıyoruz. Ama kardeşimde öyle bir istek göremedim.

Okulda birbirini yiyen öğrenciler gün boyu sabrimi sinadilar.

Ve aksam da annemin yanında eşimle çok lüzumsuz gereksiz bir para muhabbeti yaşadık. Hepten sinirlerim gerildi.

Ve de benim cocuklarin ikisi de hasta olmuşlar bu gece uyku yok. Büyük dertler değil çok şükür ama İyice doldum. OkuYan herkes sağolsun :)

ben de ogretmenim canim. Ve gun boyu tüm tahammülümüzü yitirdigimiz icin aksam cevremize karsi tüm sabrimiz tukenmis oluyor. Emin ol tatil zamani olsa bu kadar takmazsin bile kardesini ki erkekler malesef daha az düskün oluyor. Sevmediklerinden degil de kız kardes gibi tutkun olamiyorlar malesef...cocuklarin icinse cok gecmis olsun
buarada kardesin kız da olabilir tabi ben niyeyse erkek kardes dusunmusum;)

Yeni evli demişsin ya.
Eşi anneye gitmeye ancak ikna olmuştur belki.
Sana gelmek istememiştir.
Kardeşin de arada kaldığı için cevap verememiştir doğru dürüst.

İlk zamanlar böyle problemler olabilir, hoş gör:KK68:
Çocuklar için de acil şifalar diliyorum:)

ben de ogretmenim canim. Ve gun boyu tüm tahammülümüzü yitirdigimiz icin aksam cevremize karsi tüm sabrimiz tukenmis oluyor. Emin ol tatil zamani olsa bu kadar takmazsin bile kardesini ki erkekler malesef daha az düskün oluyor. Sevmediklerinden degil de kız kardes gibi tutkun olamiyorlar malesef...cocuklarin icinse cok gecmis olsun
buarada kardesin kız da olabilir tabi ben niyeyse erkek kardes dusunmusum:KK66:
Evet kız kardeşim :) haklısın tahammülümüz iyice azalıyor çalışırken. Çocuklar için de tesekkurler.

Sen çalışıyorsun diye gelmek istemedi belkide.
Ama annene ne diyip gönderebilirsinki o biraz daha geç gelsin ta nerden gelmiş kadın ayıp.
Birsey diyemedim zaten sürprizi bozuldu. Kendisi aradı geliyorum diye. Annem de pek sevinemedi ama mecbur gidecek. Özel sektörde çalışıyor izin alması zor oluyor.

Annenizin sizin yanınıza geldiği zamanı mı bulmuş sürpriz yapacak.
Oraya gelmeyi kabul etmiyorsa "Özledim annemi, izin ver de hasret giderelim biraz." deyin.
Maalesef aradı ve geleceğini söyledi biletlerini almışlar ben de birşey demedim bunun üzerine. Anneciğim benim yine gelirim kızım diyor uzulmeyim diye.

Yeni evli demişsin ya.
Eşi anneye gitmeye ancak ikna olmuştur belki.
Sana gelmek istememiştir.
Kardeşin de arada kaldığı için cevap verememiştir doğru dürüst.

İlk zamanlar böyle problemler olabilir, hoş gör:KK68:
Çocuklar için de acil şifalar diliyorum:)
Ben ozledigimden gelsinler hep birlikte olalım diyordum ama eşini çok tanımıyorum belki de dediğiniz gibidir. Çocuklar için de ayrica tesekkurler.

Geçmiş olsun benim kızkardeşim de uzaktan geldmişti gezmeye daha önce de bizde kalırdı evlenmeden önce.
Annemlerle yakın otururuz ben de davet ettim yatılı kalmasını isterdim ama şartları biliyordum evim çok küçük sıcak bir de onların iyiliğini düşünerek ısrar dahi etmedim zaten o da biliyordu.
Annenize süpriz yapmak istemiş ya belki ondandır ya da özel bir şey hazırlayacaktır aranız samimiyse böyle şeylere takılmayın

Bazen öyle üst üste gelir.Allah yardımcın olsum canım.Allah kötü seyler göstermesin.Çocuklarda hemen iyileşir inşallah.

Geçmiş olsun benim kızkardeşim de uzaktan geldmişti gezmeye daha önce de bizde kalırdı evlenmeden önce.
Annemlerle yakın otururuz ben de davet ettim yatılı kalmasını isterdim ama şartları biliyordum evim çok küçük sıcak bir de onların iyiliğini düşünerek ısrar dahi etmedim zaten o da biliyordu.
Annenize süpriz yapmak istemiş ya belki ondandır ya da özel bir şey hazırlayacaktır aranız samimiyse böyle şeylere takılmayın
Teşekkür ederim. Belki başka zaman takilmazdim ama bugün nedense alingan ve gerginim. Bir de oğlum o teyzesini çok seviyor o yüzden de istemistim.

Gün boyunca olumsuzluklar yaşadım ve kimseyle paylasamadım. Bari içimi buraya dokeyim.

Annem 10 gün kadar kalmak için yanıma geldi iki gün önce. Bizden epey uzak bir sehirde yaşayan yeni evli bir kardeşim var. Sabah mesaj attı annemi eve gönder ona sürpriz yapıcam hafta sonu geliyorum diyor. Ben de buraya gel işte hep beraber oluruz çocuklar da görürler hem sizi dedim. Yok gelemezlermis. Neden diyorum kem kum ediyor. Israr etmedim ama bozuldum. Ben onlarla gorusebilmek için fırsat kollarim. Herbirimiz farklı yerlerde yaşıyoruz. Ama kardeşimde öyle bir istek göremedim.

Okulda birbirini yiyen öğrenciler gün boyu sabrimi sinadilar.

Ve aksam da annemin yanında eşimle çok lüzumsuz gereksiz bir para muhabbeti yaşadık. Hepten sinirlerim gerildi.

Ve de benim cocuklarin ikisi de hasta olmuşlar bu gece uyku yok. Büyük dertler değil çok şükür ama İyice doldum. OkuYan herkes sağolsun :)
Üst üste gelmiş hepsi.
Kardeşinizin vardır herhalde kedinie göre bir sebebi.
Okuldaki problemler yıpratıyor insanı.
Çocuklarınıza da acil şifalar diliyorum :)

Of sorma ya hayat zor sanki hersey Üstüme Üstüme geliyor . Bir de şimdi kış geldi annem uzakta kardeşim uzakta sadece eşim var tatil için de biryer bulamadım. Ama Kafamı dağıtmam Lazım

Belki de ama benim görüşmek isteğinde samimi olduğumu biliyor. Rahatina duskundur kardeşim fazladan yol yapmak zor geldi sanırım.

Birsey diyemedim zaten sürprizi bozuldu. Kendisi aradı geliyorum diye. Annem de pek sevinemedi ama mecbur gidecek. Özel sektörde çalışıyor izin alması zor oluyor.
Niye arayıp söyledi ki annenle sen uzaktai oturuyorsunuz

Belki de ama benim görüşmek isteğinde samimi olduğumu biliyor. Rahatina duskundur kardeşim fazladan yol yapmak zor geldi sanırım.

Fazladan yoldan ziyade bn de eşimin yada kendimin ikimizde başka yerde kalmayı sevmeyiz kalma zorunluluğumuz yoksa gece 3 4 eve döneriz belki esi de eşinizle anlaşamayan ağını düşünüyordur

Back
X