Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

ama arkadaşım bak esad kendi halkını bize gönderdş meshep bilmmem ne için..filistin olaylarına zengib arap ülkeleri sessiz kalmadımı..hiç ses yoktu..

Çok haklısın. Ama ben bu kadar ümitsiz değilim. Büyük bir sabırla bekliyorum o günleri. Görebilecek miyim bilmiyorum tabi :) allah nasip eder de görürüm inşallah.

TOLERANS baskada birsey demiyorum, bunu kabullendigimiz an, hersey cok güzel olacak. Sen beni ben oldugum icin sevmen lazim, nereden geldigim icin degil.
Yani insanlarin icine kalbine bakmaliyiz artik, dinine degil. Mecburuz karisik yasamaya, Hayat kozmopolit artik,
Gecen güzelmi güzel bir kiz geldi bende calismaya, baba lübnanli, anne italyan, kiz Almanya`da dogmus. Hadi bakalim bu kizin dini ne olabilir sizce ?
Baba müslüman, anne katolik, yasadigi dogdugu yer hristiyan. Ortaya karisik..

Inanmak guzel bir sey de bir de hayatin gercekleri var. Yahudilerin dunya nufusu icinde bir avuc olmasina aldanmayin. o bir avuc yahudi dunyadaki paranin % 35ini ellerinde tutuyor. Orantiya bakar misiniz? Dunyadaki yahudi nufusun orani ise % 0.2. Bir islik otturmelerine bakar dunyanin askerini ve silahini oraya toplamalari.. ABD emirlerine amade zaten.. Filistini koruyacak kim var? Muslumanlarin hepsi zaten birbiri ile savasta, kendi iclerindeki problemleri cozememisler ki daha birlik olup Filistine yardim etsinler.... Bosuna mumkun degil demiyorum.

Herkes dinini ve Allaha inancini icinde yasadigi sürece ve kimseye zorlama yapmadigi sürece hayat cok güzel.

Onların ağır topları tüfekleri varsa bizim de çelik gibi imanımız var...

Türkiye`nin gercekten hali zor cünkü artik hepimiz kabullenmemiz lazimki: Türkiye bir mozaik. Bunun icinde kürt, türk, laz, ermeni, yahudi,rum, alevi, suni herkes var ve biz artik beraber yasamayi ögrenmeliyiz
maalsef dıştan yıkamayacakları için içten işledikleri için bu mümkün olmaz..

ben sizi çok iyi anlıyorum canım..sanki içimden geçenleri yazmışsın..ben fazla derdimi anlatamadım ama siz devamını anlatmışsınız..size teşekkür ederim..

canım senin gibi düşünen arkadaşlar var ama çoğunluk politik çıkarlara göre hareketettiğinden,İsrail sözü geçen bir ülke,biz boykot uygulayabildikmi ülke olarak Arınç böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemişti..bizde ülke olarak aynı politik doğruda ilerliyoruz..fransaya davut oğlunun gitmeside aynı nedenden,ha MHP başta olsada gidilecekti yani..bizim ortada olduğumuz durum bu

Herkes dinini ve Allaha inancini icinde yasadigi sürece ve kimseye zorlama yapmadigi sürece hayat cok güzel.
orada bazı türk gençleri benim vatanım almanya diyor bu bana çok acı geliyor nedense..bazılarıda aile olrak dejenerasyona uğramışlar buda acı geliyor..

Yok cryptic, gercekten öyle dejenere olmus degiller, ben tabi artik genc degilim ama dishekimiyim ve bir sürü dishekimlerimiz, doktorlarimiz, avukatlarimiz, televizyonda birbirinden güzel sunucularimiz, televizyonda Almanlari prime time yani cumartesi aksamlari en cok seyredilen kanallarinda Almanlari güldüren, iki dünyalar tatlisi komedyenlerimiz yani bizler ve benim cocuklarim yasindaki genclerimiz gümbür gümbür, yemin ediyorum gurur duyuyorum onlari öyle görünce.
Poltika`da daha gecenlerde en yakin arkadasim Aydan özoguz. Yesiller partisinin baskani Cem Özdemir. Yani hicde o eski imajimiz yok. Insallah bu imajimizi bu Paris`de yasadigimiz olaylarla kötüye gitmez..
Bir sürü türk restoranlarimiz, kuaförlerimiz, terzimiz yani her alanda bizler variz, ama her alanda. Is adamlarimiz....vs. vs. bizim derdimiz, bizler sadece Türkiye`nin durumuna üzülüyoruz, bize kimse üzülmesin cok güzel Burda Türkiye`yi temsil ediyoruz yani.

Duygu somurusu yapma simdi.. Adamlarin da kendilerine gore imanlari var, sonucta ateist degiller..

Kurtuluş savaşını nasıl kazandığımızdan haberiniz yok galiba. Yoksa dünyanın bilmem kaçıncı güçlü ordusu olarak kazandığımızı mı zannediyordunuz? Duygu sömürüsü olarak nitelendirdiğiniz inancımız sağolsun

ben ülkemden umutlu değilim açıkçası keşke daha güzel şeyler yazabilseydim..pkk sorunu nerelere geldi..Suriyelileri aldılar her sene dört yüzbin bebek dünyaya getiriyorlar ülkemizde buna rağmen bebek sahibi olun mesajı veriliyor aklım almıyor
adamlar aç peişan sokaklarda,
devlet özelleştirecek bir şey bırakmadı halk kuruşa talim ediyor özel sektörde
kpss desen ölüm kalım savaşı meğer yıllardır ondanda önemli kişilerin yakınları faydalanırmış..
üretimden çok tüketim var..
eğtim sistemi yıllardır kötü...

be tatil yöresinde yaşadığım için almanyadan tatile gelen yurttaşlarımızın bir kızmında gördüklerimi yazdım..konu değişmesin diye yazmayacağım canım..gönül isterki dediğin gibi olsun..

pinkpincim Saraylım arkadaş realist yaklaşıyor biraz,top tüfek olayı kalmadı artık aslında daha iyisini hakkediyoruz demek istiyor ediyoruz ama ne zaman daha iyisi olacak ne zaman?

arkadaşım sence senedir bu pkk yı neden çekiyoruz biz kimler bela etti başımıza almanya vs değilmi?Müslümanların adı kötüye çıkmış ha Müslümanlar buna çanak tutmuyormu tutuyorlar..ama almanya vs..terörü destekleyen ülkeler arasında..kendi elleri temizlenmeyecek kadar kirlenmiş maalesef..

Allahtan Çanakkale'de savaşan askerler senin gibi komik bulup gülmemişler. Yoksa halimiz haraptı 'saraylı'..
Canakkalede o askerlerin basinda tum askerlerin bir sozuyle olume kosabilecekleri Ataturk gibi bir askeri deha, bir komutan vardi. Filistinin nesi var?
Ataturkun anilarindan:
“...Bu esnada Conkbayırının güneyindeki 261 rakımlı tepeden sahilin gözetleme ve korunmasıyla görevli olarak orada bulunan bir müfreze askerin Conkbayırına doğru koşmakta, kaçmakta olduğunu gördüm... Bu askerlerin önüne kendim çıkarak:

-Niçin kaçıyorsunuz ? dedim.

-Efendim düşman dediler!

-Nerede?

-İşte! diye 261 rakımlı tepeyi gösterdiler.

Gerçekten de düşmanın bir avcı kuvveti 261 rakımlı tepeye yaklaşmış ve tam bir serbestlik içinde ileriye doğru yürüyordu. Şimdi vaziyeti düşünün. Ben kuvvetleri (geride) bırakmışım, askerler on dakika istirahat etsin diye...Düşman da bu tepeye gelmiş...Demek ki düşman bana benim askerlerimden daha yakın! Ve düşman benim yere gelse kuvvetlerim çok kötü bir duruma düşecekti. O zaman artık bilemiyorum, bilinçli bir düşünme ile midir, yoksa önsezi ile midir, bilmiyorum. Kaçan askerlere:

- Düşmandan kaçılmaz, dedim.

- Cephanemiz kalmadı, dediler.

- Cephaneniz yoksa süngünüz var,dedim.

Ve bağırarak bunlara süngü taktırdım. Yere yatırdım. Aynı zamanda Conkbayırına doğru ilerlemekte olan piyade alayı ile dağ bataryasının yetişebilen askerlerinin ‘ marş marşla’ benim bulunduğum yere gelmeleri için, yanımdaki emir subayını geriye yolladım. Bu askerler süngü takıp yere yatınca, düşman askerleri de yere yattı. Kazandığımız an, bu andır...”

Gerçekten de, çekilen Türk askerleri mevzi alınca, karşı taraf ta mevzi alıp duraklar. Böylece, 57. Alay Öncü Bölüğü'nün Conkbayırı’na yerleşmesi için gereken süre kazanılmış olur. İşte bu an, Çanakkale Savaşları Kara Harekatı’nın kaderini belirleyen önemli anlardan birisidir. Böylesine önemli anda kilit rolü oynayan kişi ise, tartışmasız Mustafa Kemal’dir. Bu husus, Çanakkale Savaşları tarihiyle uğralan Türk ve yabancı bütün uzmanlar tarafından doğrulanıp vurgulanmaktadır.

Daha sonra, Kolordu Komutanı Esat Paşa'nın izniyle, 27. Alay’dan geri kalan birlikleri de emrine alan Tümen Komutanı Mustafa Kemal, karşı saldırıya geçmek üzere 57.Alay'a şu emri verir :

“ Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında, yerimize başka kuvvetler ve komutanlar kaim olabilir.”

Iste Canakkale zaferi boyle kazanildi.

pinkpincim Saraylım arkadaş realist yaklaşıyor biraz,top tüfek olayı kalmadı artık aslında daha iyisini hakkediyoruz demek istiyor ediyoruz ama ne zaman daha iyisi olacak ne zaman?

Realist yaklaşan insan dünyada olup bitenleri tek taraflı görmez canım. İnşallah daha iyisini yaşayacağımız günler gelecek, belki biz göremeyiz ama çocuklarımız görecek ben inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…