Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

senin yorumunla zerre kadar ilgilenmedim. ama sen üstüne alındığına göre sende onlardan olabilirsin bilemiyorum.
bir müslümanın hatasını genelleyip, hristiyanın hatalarını görmezden gelmek ne kadar adil oluyor.
bende sana anlayışsız, müslüman görünce tüyleri diken diken olan, hiçte saygılı hoşgörülü olmayan hristiyanlardan bahsedeyim o zaman. bütün hristiyanlar böyle diyebilir miyim?
genellemeye kadar dilim uzamaz. çünkü bilirim ki onlarında iyisi-kötüsü var.

filistinde olabilir mesela?

dediğiniz gibi olsaydı keşke..Almanya savaş sonrası Türkleri aldı en pis işlerini yaptırdı..baştacımı etti..fransada aynı şekilde araplardan sürekli şikayeetçi..Abd avrupaya göre daha ılımlı olabilir bu konuda..corafi konum ve güçle ilgili yazdıklarınız..
bu durumda petrol ülkelerini geyiğe ,aslan abd,sırtlanda avurupa gibi..:)
arap liderler ne oluyor artık orasını söyleyemeyeceyim..:)güçler savaşı dinler bahanesi..

Evet, yorumumu okumadigin belli.. Oyleyse sana yazdiklarimi da unut.

Evet babalarimiz zor islerde calisti. O cok Dogru ama babam Doktor degildir, avukat degildi, isci olarak geldi ve calisti ama babam burada kazandigi parayla tüm sülaleye bakti. Yani demekki cok güzel paralarda kazandi. Eger Türkiye`de kalsaydi, Elazig`in bir köyünde cobandi.
Babam ve annem hic bir Zaman Almanya hakkinda kötü konusmadi. Cünkü Almanya onlar icin dönüm noktasiydi. Ama zaten Almanya`ya durumu kötü olanlar geldi, yani para kazanmak icin geldiler. Ve kimseyi zoraki buraya cagirmadilar isteyen geldi, istemeyen gelmedi. Kimseyide burada zoraki tutmuyorlar, isteyen kalir, begenmiyen gider.

Zaten diyorum Allah diye biri şey varsa müslümanlara güç, kuvvet vermesin yoksa cidden işimiz var he. İyice yaşanmaz hale gelirdi bu dünya. Reform öncesi fanatik yobaz hrıstiyanların aynısı, hatta daha kötü. Dinde reform yapmaları lazım....

Ya söylenenlere bakarsan dünyada hiç müslüman yok ve hiçbir zaman da olmadı. Herkes islamı öteleyip yerine müslümanları yerme gayretinde. Kötü bir durum olunca hemen müslmanlara laf söylerler ''gerçek islam bu degil, bu kişi müslüman olamaz'' diye.

''sorun müslümanlardadır, kusursuz olan islamdır'' lafı bu yüzden yanlış. Yani kusursuz falan olsaydı insanlar uyum saglayabilirdi, hiç olmazsa bazıları... Ama hiç kimse gerçek müslüman degilse, kimse buna uyum saglayamamış demektir. E hiç kimse uyum saglayamıyorsa, demek ki kusurlu olan islam.

keşke gitmek zorunda kalmasaydılar..şu an bile asgari ücret çok düşük devlet ve halk arasında kopukluk var..ama daha üreten ve rehah içinde yaşayan halkımın olmasını isterdim..

Evet biz kürt türk, alevi suni diye diye bu hallere geldik ya. Sifir tolerans...hani yaradandan ötürü severimdi. Ben görmedim hic.

Ne olacak ki Filistinde yense.. Gerci hic bir bakimdan mumkun degil. Olsa idi bugune dek olurdu zaten.
nerde karşılaşacak yahudiyle müslüman dediğiniz için örnek verdim.
filistinde canlı canlı örneği var bu savaşın.
ha orada müslümanlar yenecek. nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz. zamanı gelince...
biz buna inanç diyoruz

Evet biz kürt türk, alevi suni diye diye bu hallere geldik ya. Sifir tolerans...hani yaradandan ötürü severimdi. Ben görmedim hic.
şu an daha kötü..alevi komşum derdi sizle biz savaşacakmışız diye çok anlamsız gelirdi bana..

Türkiye`nin gercekten hali zor cünkü artik hepimiz kabullenmemiz lazimki: Türkiye bir mozaik. Bunun icinde kürt, türk, laz, ermeni, yahudi,rum, alevi, suni herkes var ve biz artik beraber yasamayi ögrenmeliyiz

deccalle ilgili kısım muamma bence arkasaşım..Araplar asla Müslüman olarak birlik olmazlar asla..yıllardır mezhep bilmem ne diye birbirlerinin derisini yüzüp kanını içtiler..
sadece araplar müslüman değil ki?
evet arapların müslüman coğrafyadaki zulümlere ne kadar duyarsız olduklarını biliyoruz. ama müslüman deyince aklınıza sadece araplar gelmesin.

sadece araplar müslüman değil ki?
evet arapların müslüman coğrafyadaki zulümlere ne kadar duyarsız olduklarını biliyoruz. ama müslüman deyince aklınıza sadece araplar gelmesin.
kendimi abd yada avrupaya yakın hissetmiyorum..ama orta doğuya bakınca hep savaş hiç huzur yok..ülkemizde huzurumuz olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…