Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar bata 1 hafta varken mide ekşimesi yanması ve bulanmasi belirtimidir midem cokkkk fenaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben blackberrılerle corekotu kurunden baska bırsey yapmadım ılk gun 3 4 saat yakı taktım ama baktım prospektuusunde sakıncalıdır yazısını okuyunca onuda cıkardım bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah:)))

kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz? :18::18::18:

merhaba kızlarr bende 30 yaşındaym 2 yıl olcak evleneli 2 kez kimyasal gebelik yaşadım... ve halada birşey yok.. bekliyorm bu ayda ne olursa artık...

Bat ne zamandiki canim gectiyse bi test yap once
İnşallah :) ruh halim okadar karşık ki sacma bi soru oldu ama ne yapayım işte hakkaten kötü midem yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz napalim hapsirsak belirtiden sayacaz:) ama insaallaah tutunmustur bebisin ve annesine msj gonderiyodur

merhaba kızlarr bende 30 yaşındaym 2 yıl olcak evleneli 2 kez kimyasal gebelik yaşadım... ve halada birşey yok.. bekliyorm bu ayda ne olursa artık...
Hosgeldin canim ilk mi olacak seninde

Kiz napalim hapsirsak belirtiden sayacaz:) ama insaallaah tutunmustur bebisin ve annesine msj gonderiyodur

Benim 30 günde birdir reglim normalde yarin. Ama klomen ve çatlama iğnesi olunca daha erken oluyor. Gecen ay iğneden 17 günsonra regli olmustum

hoşbulduk canım evet ilk olucakkk inşallah...

Sağol canım yarına randevu aldım bakalım. inşallah bişey çıkmaz.

insallah canım haber et merak ettim güzel haberle gel insallahhhh

canım benimki akıntım az o yüzden acıyor.bi alalım o jeli benimkide kayıp gider insallah

Benim 30 günde birdir reglim normalde yarin. Ama klomen ve çatlama iğnesi olunca daha erken oluyor. Gecen ay iğneden 17 günsonra regli olmustum
Kiz hamilesindir belkide ay hadi insaallah kurlerin bebege bizarari yoksa devam et ...
hoşbulduk canım evet ilk olucakkk inşallah...
Insaallah bu ay gelir bebisin canim blacka bat ini soyle listeye eklesin

insallah canım haber et merak ettim güzel haberle gel insallahhhh

canım benimki akıntım az o yüzden acıyor.bi alalım o jeli benimkide kayıp gider insallah

Kiz ben dort senedir kivrandim olmadi en son benim orda delik falan yok herhalde dedim. Sonra parmak egzersizi yaptim ama iliski yine olmadi. Parmak egzersizi orayi esnetiyo alistiriyo ama kayganlik olmayinca iliskiye sira gelince olmuyordu.... bi dene bakalim.

canm benim bat 20 haziran yaa adetim daha yeni bitti :)) eşim şehir dışında bende yanına gtcem 1 hafta rapor alıp :) klomene başladım çarşamba bitiyor.. sonrasında kontrol ve çatlatma iiğnesi olcam...

3.67 değeri sanki 2 haftalık gibi geldi bana hadi hayırlısı inş. hamilesindir.

anammmmo da zor canım ama basarmıssın canım ne güzel.tamam deneyeyim bende

Ben geldiiiimmmmm.nabersiniz kizlar.benim bat 5 haz. Yani daha 10 gun var .10 gun kala kan tahlilinde cikarmi belirtiler neler olur bu kadar kala

Çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırız inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…