- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.781
Canım bat yazar mısın listeye eklemek için. sevgiler...
Ay canım çok güzel yaa testten teste farkeder kuzum ya sen yarın git bi kan testi yaptır bence belirtilerin çok güzel. Rabbim inşallah bebeğin gelmiştir tatlım hai bakalım umutlu haber alalım senden. Bizi haberdar et mutlaka.
INSALLAH DICEM AMA PSIKOLOJIK OLABILIR SANKI.COK FAZLA UMITLENEMIYORUM UFFE
Anladım tatlım eskiler beli sıcak tuttuğu için öneriyor lar ama bilemedim simdi bende ne yapsam ki?kafam alakbullak oldu vesile olur sifa olur diye ne duysak yapar olduk Rabbim dermansiz dert vermesin ne yapalım sınav deyip mükafattimizi vereceği günü sabırla bekleyecegiz artık :)sen ne yapıyorsun baska bebek için anlatsana:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bata 1 hafta varken mide ekşimesi yanması ve bulanmasi belirtimidir midem cokkkk fenaaaa
Insaallaaaaaahhh kuzuummm
Bat ne zamandiki canim gectiyse bi test yap oncekızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz? :18::18::18:
Kiz napalim hapsirsak belirtiden sayacaz:) ama insaallaah tutunmustur bebisin ve annesine msj gonderiyodurİnşallah :) ruh halim okadar karşık ki sacma bi soru oldu ama ne yapayım işte hakkaten kötü midem yaaa
Hosgeldin canim ilk mi olacak senindemerhaba kızlarr bende 30 yaşındaym 2 yıl olcak evleneli 2 kez kimyasal gebelik yaşadım... ve halada birşey yok.. bekliyorm bu ayda ne olursa artık...
Bat ne zamandiki canim gectiyse bi test yap once
Kiz napalim hapsirsak belirtiden sayacaz:) ama insaallaah tutunmustur bebisin ve annesine msj gonderiyodur
Hosgeldin canim ilk mi olacak seninde
Bat ne zamandiki canim gectiyse bi test yap once
Kiz napalim hapsirsak belirtiden sayacaz:) ama insaallaah tutunmustur bebisin ve annesine msj gonderiyodur
Hosgeldin canim ilk mi olacak seninde
Sağol canım yarına randevu aldım bakalım. inşallah bişey çıkmaz.
Olmaas oyle megabitli herkese cinsellik derai vercen ozele gitmek yok.
Kizlar egzersizle kaslari esnetmeden olmaz sonra yirtarziniz benim gibi. Parmak egzeraizleri yapmistim ben iki hafta kadar yeterincw esnemisti.ama kasmaktan dolayi girmiyordu. Yani o jel sayesoinde kaydi gitti ...
Kiz hamilesindir belkide ay hadi insaallah kurlerin bebege bizarari yoksa devam et ...Benim 30 günde birdir reglim normalde yarin. Ama klomen ve çatlama iğnesi olunca daha erken oluyor. Gecen ay iğneden 17 günsonra regli olmustum
Insaallah bu ay gelir bebisin canim blacka bat ini soyle listeye eklesinhoşbulduk canım evet ilk olucakkk inşallah...
insallah canım haber et merak ettim güzel haberle gel insallahhhh
canım benimki akıntım az o yüzden acıyor.bi alalım o jeli benimkide kayıp gider insallah
öncelikle günaydınnn
benim bat 22 mayıs tı pazartesi günü yani 19 mayısta kan tahlili yaptırdım 3.67 ve negatif denildi. adet günüm iki gün geçti az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yardım edin ne olurrr
Kiz hamilesindir belkide ay hadi insaallah kurlerin bebege bizarari yoksa devam et ...
Insaallah bu ay gelir bebisin canim blacka bat ini soyle listeye eklesin
Kiz ben dort senedir kivrandim olmadi en son benim orda delik falan yok herhalde dedim. Sonra parmak egzersizi yaptim ama iliski yine olmadi. Parmak egzersizi orayi esnetiyo alistiriyo ama kayganlik olmayinca iliskiye sira gelince olmuyordu.... bi dene bakalim.
Kızlaaar çok mutluyum :)
Doktordan geliyorum ultrasonla baktı ara vermenize gerek yok dedi :) bugün 9.gün yarın aksam başlıyoruz çalışmalara :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben geldiiiimmmmm.nabersiniz kizlar.benim bat 5 haz. Yani daha 10 gun var .10 gun kala kan tahlilinde cikarmi belirtiler neler olur bu kadar kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?