- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.821
Aynen canım armut sapı üzüm çöpü derken yaş geçiyo valla.
Günaydınnn =) Dogru diyorsun valla canım ,buarada yas demısken sen kac yasındasın oglusunda var senın ne guzel Allah ım bagıslasın nazardan gozden gorusun annesının kuzusunu :)
ılk zamanlar folık asıt ıcmeye fln baslarkende acaba dedıgım zamanlar korkularım tereddutlerım oluyordu,sımdılerde ise o mıs kokuyu ıcıme cekmek ıstıyorum:) esımle oturma odasını nsıl bebek odasına cevırırız dıye bakıyoruz planlar yapıyoruz =) Allah ım aratmasın herkese hasret ceken ısteyen bekleyen herkese nasıp olsun İNŞALLAH
Kozlar uyuyamiyorum ya belin çok agriyor çok fena yaa kuzen geldi oturdum biraz uzanamadim off mahvoldum belinden ikiye ayriliyo resmen
hadi hayırlı haberlerin işareti olsun inş =))
Allah Allah cok şaşırdım şimdi çok geçmiş olsun bakalım bende etki olacakmi bide 3 ay falan kullan mak iyiymiş dimi ?Biliyormusun yada?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar çalışanlara hayırlı işler çalışmayanlara bol güneşlerGünaydın canlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar çalışanlara hayırlı işler çalışmayanlara bol güneşler( öle derler ya halk arasında )
sağol tatllımsağol bebişimmm :) Sanada hayırlı işler :)
sağol bebişimmm :) Sanada hayırlı işler :)
Kızlar günaydın , regle çok az zaman kaldı. Gün yaklaştıkça stresim artıyor. Belirti sıfır. Test yaptım meraktan negatif.. Kirpikler acayip karışık, rimelle açamadım o halde. Birde dün artık dayanamadım forumdaki elle test (şu parmakla yapılan :26: ) yaptım ondada parmağıma yumuşaklık geldi artık ne demek bilmiyorum :S:S:S
gunaydin cnm insallah hadi hayirlisi.....
amin canım... Keşke artık olsa şu bebişcik.. bu elle denemede yumuşak doku gelince ne demekti ben bulamadım o yazıyı
sertse bebis yoktu yumusaksa vardi......
Günaydın canlar :)
Günaydın şekerim =)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar çalışanlara hayırlı işler çalışmayanlara bol güneşler( öle derler ya halk arasında )
Kızlar günaydın , regle çok az zaman kaldı. Gün yaklaştıkça stresim artıyor. Belirti sıfır. Test yaptım meraktan negatif.. Kirpikler acayip karışık, rimelle açamadım o halde. Birde dün artık dayanamadım forumdaki elle test (şu parmakla yapılan :26: ) yaptım ondada parmağıma yumuşaklık geldi artık ne demek bilmiyorum :S:S:S
:) sağol canım.. Yumuşaktı benimkisi bakalım doğru sonuç verecek mi... Cuma gününe belli olur sanırsam. Bu ay kendimi kötüye hazırlamadım valla kırmızıyı görürsem depresyona girecem
:) sağol canım.. Yumuşaktı benimkisi bakalım doğru sonuç verecek mi... Cuma gününe belli olur sanırsam. Bu ay kendimi kötüye hazırlamadım valla kırmızıyı görürsem depresyona girecem
ay o nası bişi yumusakmıs sertmıs banada ögretın lazım olur ıns onumuzdekı aylarda =)
canım ben kullanmadım ama tüm sorularını yusra kullanıcısına sorabilirsin. İyi biri , tüm sorularını cevaplayacağına eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?