Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

evet test yap test hadii bat bugun muyddu ilk belirtiler ne zaman basladu benim de 9 gun var bata ama belirti falan yok

Kızlaaaaaar napıyosunuz?? Aranızda kür mür yapan var mı bu ay????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm c.otu bal tarcin yaptik cogunlukla ben yakiyi bu ay hic cikarmadim bat 3 yada4 haziran cnm birlikte gorecegiz sonucu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benim oglanda sabah ilk kalktigimda olurdu sonra butun gun tik yoktu hadi hayirli haberlerini aliriz insallah

Inşallah inşallah...ağızından bal dalmıyor..1,5 sene oldu hala olmadı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydın , neden bilmiyorum erken regl oldum...
ama umudum hala haziran.. Bat 27 haziran..
Cok mu streas yapiyoruz ondan ya erken geliyor ya gec. Insaallah bu ay hamis kalacaaksin iyi degerlendir.

Sabah yine yaptim negatif
Tekrar yapmiycam artık adetimi bekliycem

Bende yaptiiim salak gibi daha bir hafta var yedim negatifi oturdum.

senden başka kimse bana cevap yazmıyor bu topikte :) sağol canım..

Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .

Benim agrim sizim halsizligim uctu gitti bide salak gibi gittim test yaptim tabii negatif artik bati bekleyecez kuzu kuzu. Insallah kaliriz bu ay hep berber topikceee :)

evet test yap test hadii bat bugun muyddu ilk belirtiler ne zaman basladu benim de 9 gun var bata ama belirti falan yok

Reglm geçeli 3 gün oldu. 3 gündür yaşıyorum bu belirtileri. Beyaz akıntım yumurtlamadan sonra kesilmedi hiç. Dünden beri belim çok fena ve ilk uyandığımda mide bulantısı. Batmada ara ara oluyordu dünden beri daha sık yaşıyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyyy asil senin agzindan bal damliyo sabirsizlikla guzel haberini beklicem

cnm c.otu bal tarcin yaptik cogunlukla ben yakiyi bu ay hic cikarmadim bat 3 yada4 haziran cnm birlikte gorecegiz sonucu:)

Afiyet olsun bebeğim bende mesir macunu aldım tadı harıkaymıs bu arada :)) bide böğürtlen kökü kaynattım ve inanmıcaksınız ama civanpercemi buharına oturdum 1 kere 17 Haziran büyük gün :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay benimde biseyim yok turp gibiyim valla nasil olcak bilmiyom.
:)

Kiiisss nasil duruyon uc gun gecmis test yapsana aaayyy hadi insaallah hamis ooolll:)

paytipo askim bu ne umutsuzluk valla pozitifi cakar sana bu ay o zaman gorurum umudu kesmek nasilmis

inşallahhhhhhh canıommm :)

gunaydin cnm hosgelmissin bir tanem hemen belirti olacak diye bisey yok tatlim benim oglanda 6 haftalik hamileyjken basladi hersey bulanti sik idrar kisiden kisiye degosir tamammi cnm

Masallah cnm bu kadar ugrasa gelsin artik bebislerimiz sonra isimlerini beraber arariz:)

paytipo askim bu ne umutsuzluk valla pozitifi cakar sana bu ay o zaman gorurum umudu kesmek nasilmis

Bebikooom uc tane bayan arkadas var isyerinde ikisinin 6 aylik bebisleri var biride 7 aylik hamile lavaboda konusuyorlardi bebisleriyle ilgili .elim gayri ihtiyari gobusume gitti . Allahim bana olmayanlara hasret cekenlere ikinci ucuncuyu isteyenlere sagsalim tam saglikli hayirli bebisler nasib etsin amin . Topikcanlarima en basta tabii:)

Ne bileyim herkeste adetine 10 gun kala belirtiler var gordugum kadariyla acaba ben tutturamadim mi diyorum cok da istiyorum yaa dua edin de ins olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…