- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.461
bizde de hareket ve sayımız çok kötü idi...yani normal yolla olma ihtimali yok idi...varikosel ameliyatı olduk şükür testimiz en son iyi çıktı ama ben bu sürede sürekli keçiboynuzu suyu pekmezi bal badem ceviz yedirdim...şuan ne durumdayız bilmiyorum ama rabim inşallah en kısa zamanda bizi bebek sahibi yaparpekmezini de aldım onu da yemiyor ya... Bende bir sorun yok ondada sperm sayısı ve hareketliliği çok iyi değil canım
Ayy canım ya aynıyız senle benımde 3 denememdi... belkı uste yazımı okumussundur doktor bana bu ay gebelık kesesı gordum hamılesın dedı snra kan testı yaptırdı 1,20 cıktı beta hcg hamıle degılmısımama suan reglım 3 gun gecıkmıs durumda... ben ıncır havuc kurunu denedım ama tam uyamadım. Bana klomen vermedi doktorum butun degrlerınız ıyı 6 ay deneyın olmazsa tekrar gelırsınız dedı. ama 1 ay sonra kıst ıcın kontrle gıtcem. sen smear testı falan yaptırdın mı. he bıde bal tarçın çörekotu nedir nasıl yapılır bende deneyım ıstıyorum. içimizi ferah tutalım canım bızımde bebişimzi kucagımıza alcagımz zamanlar gelıcek. Aklına olumsuzluk getırme.
Evet canım hamılelıgı engel degılmıs doktorum banada öyle dedi. 1 ay sonra tekrar gel buyume kuculme durumuna bakalım dedı sadce . Kıstle hamiş olan cok ınsan duydum. Hatta bazı bayanların kıstlerını bebiş karındayken yok edıyomus... İnş bu aya hepimiz hamiş oluruz. Sen ne zamndır denıyosun ve kur falan uyguluyormusun?
Allah razi olsun cnm Amiiinnn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecikme ya hamilesindir yada kendini hamileliğe hazırlıyordur rahim. Daha önce böyle gecikmeler yaşıyomuydun ? Hiç bi test yaptırmadım ben. Daha 2 ay oldu çünkü. 10 kaşık bal 10 çay kaşığı tarçın ve çötek otunu bi kavanozda karıştırıyorsun adetin 3.günü sabah aç karnına yemye başlıyorsun 7 gün yada 10gün böyle yapıyorsun. Böyle bişidi sanki bende bu sayfadan aldım tarifi. Aklıma olumsuzluk getirmek istemiyorum ama diğer türlüde çok umutlanıyorum...
cnm hayirli guzel haberlerle donersin insallah Allah gonlundekini nasip etsin
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi haberlerni beklhyoruz
Hadi hayirlisi
Mavikelime nerde kam testi vermeye gitti ses seda yok.Insallaj mujdeli haber almistir
Cnm hadı hayırlısı sonuc cıktımı yahuuu
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
yıllar önce kardeşim hastanede yatmıştı. yanımızda bi hamile vardı. artık son haftalardaydı. onunda kisti vardı. ama gülmesi yasaktı
çünkü gülerse kistin patlama ihtimali vardı
gelde gülmene çok gülmüştük beraber Allah a şükür bişey olmamıştı
Şaka mı bu canım ya daha neler duycaz kımbılırilk defa boyle bısey duyuyorum. ama bisey olmamasına sevındım. Ablamda da kıst vardı hamılelegınde ama doktor hıc bıze gulmeyın dememıstı :44:
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür adetime 3 gün kaldı ve kasıklarımda hafif ağrı var bu ay da olmayacak galibaALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
walla cnm ya onun kisti baya büyüktü bebekte büyüktü içerde oynayıp duruyodu. baskı yapıyodu yani her ihtimali göz önünde bulunduruyolardı ani harekette yapmıyodu tam yatmıyodu hep yarı oturur vaziyetteydi
günaydın cnm
olsun hayatım önümüzde ki maçlara bakcas artık sağlıklı olsunda
Ben hala regl olmadımsadece sağ göğüsümde hassaslık var.
Ama bi sorum olacak. Bulantı saate bağlımı? Mesela ben sabah namazına kalktığımda çok fena midem bulanıyor (3 gündür)Sonra tekrar yatıyorum az önce kalktım bişe yok? Bu bi belirti olabilirmi? Ha bide sağ kasığımda bi batma var.Test yapmaya cesaretim yok..negatif olacak diye çok korkuyorum..
Cevaplar için şimdiden tsk ederim..
Günaydın canım. Test yap en azından sıtresinden kurtulursun.
Ben hala regl olmadımsadece sağ göğüsümde hassaslık var.
Ama bi sorum olacak. Bulantı saate bağlımı? Mesela ben sabah namazına kalktığımda çok fena midem bulanıyor (3 gündür)Sonra tekrar yatıyorum az önce kalktım bişe yok? Bu bi belirti olabilirmi? Ha bide sağ kasığımda bi batma var.Test yapmaya cesaretim yok..negatif olacak diye çok korkuyorum..
Cevaplar için şimdiden tsk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?