Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

pekmezini de aldım onu da yemiyor ya... Bende bir sorun yok ondada sperm sayısı ve hareketliliği çok iyi değil canım
bizde de hareket ve sayımız çok kötü idi...yani normal yolla olma ihtimali yok idi...varikosel ameliyatı olduk şükür testimiz en son iyi çıktı ama ben bu sürede sürekli keçiboynuzu suyu pekmezi bal badem ceviz yedirdim...şuan ne durumdayız bilmiyorum ama rabim inşallah en kısa zamanda bizi bebek sahibi yapar

Gecikme ya hamilesindir yada kendini hamileliğe hazırlıyordur rahim. Daha önce böyle gecikmeler yaşıyomuydun ? Hiç bi test yaptırmadım ben. Daha 2 ay oldu çünkü. 10 kaşık bal 10 çay kaşığı tarçın ve çötek otunu bi kavanozda karıştırıyorsun adetin 3.günü sabah aç karnına yemye başlıyorsun 7 gün yada 10gün böyle yapıyorsun. Böyle bişidi sanki bende bu sayfadan aldım tarifi. Aklıma olumsuzluk getirmek istemiyorum ama diğer türlüde çok umutlanıyorum...

yıllar önce kardeşim hastanede yatmıştı. yanımızda bi hamile vardı. artık son haftalardaydı. onunda kisti vardı. ama gülmesi yasaktı
çünkü gülerse kistin patlama ihtimali vardı

gelde gülme ne çok gülmüştük beraber Allah a şükür bişey olmamıştı

Yasa bu ay da mi olmayacak iltihap vardi bende arastirdim spermleri olduruyormus inş etkilemez ya(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım bak bunu bir arkadasımda dedı gecikme genelde vucut kendını hamılelıgı hazrlamasından olur demişti. Korunurken hıc gecıkmem olmazdı tam gununde hatta saatınde olurdum. ılk defa bu ay bunu yasıyorum bugunle berbr 3 gundur gecıkmem var. aksama eve giderken eczneden test alcam bıde oyle bakayım dıyorum. Sana diyorum ama bende aynı senın gıbıyım ınan kı. Kendımı sureklı hamıle sanıyorum 2 kıloluk seylerı bıle tasımıyorum ya hamıle ısem ya bebegıme bisey olursa dıye sonra reglı olunca cok uzuluyorum ama napalm herseyın bı zamanı var demek kı daha bızım zamanımız gelmemıs diyorum. Herseyın hayırlısı demekten baska bısey gelmıyor elımden. Bıde biz sadce ovulasyn gunlerımde bırlıkte oluyoruz kendımce gun hesbı yapıom o tarıhler gecınce bır sonrakı reglıye kadr bırlıktelık yasamıyorum. gercı esım bu durumdan hoslanmıyr ama bılmıom hata mı yapıom dıger reglı donemım gelene kadr gun asırı yapmak daha mı dogru kı

Günaydın herkese... bugün kasık ağrılarım daha hafif acaba yumurtlamam geçtimi gerçi birazdan işe gidince ne olacak bilemiyorum ama bugün tuhaf bir mutluluk hali var üzerimde

cnm hayirli guzel haberlerle donersin insallah Allah gonlundekini nasip etsin

Hadi bakalim hakkinda hayirlisi haberlerni beklhyoruz

Hadi hayirlisi

Mavikelime nerde kam testi vermeye gitti ses seda yok.Insallaj mujdeli haber almistir

Cnm hadı hayırlısı sonuc cıktımı yahuuu

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Selam kuzular. Merakta bıraktım kusura bakmayın. Geç döndüğüm için yazamadım. Sabahta iş yoğunlugundan ancak fırsat buldum. Malesef olmadı. Hayırlısı. Önümüzdeki maçlara bakıçaz. Bizde o golü atıcaz birgün :)) Bu arada minnak minnak ikitanede kistim varmış. Belirtilerim ondan. Adetle gidermiş diye birşey vermedi doktor. Adet olmadım henüz. Benden haberler böyle. Sizlerden güzel haber varmı. Geçmiş çok birikmiş bakamıycam :)

Şaka mı bu canım ya daha neler duycaz kımbılır ilk defa boyle bısey duyuyorum. ama bisey olmamasına sevındım. Ablamda da kıst vardı hamılelegınde ama doktor hıc bıze gulmeyın dememıstı :44:

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür adetime 3 gün kaldı ve kasıklarımda hafif ağrı var bu ay da olmayacak galiba ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin inşallahh

Şaka mı bu canım ya daha neler duycaz kımbılır ilk defa boyle bısey duyuyorum. ama bisey olmamasına sevındım. Ablamda da kıst vardı hamılelegınde ama doktor hıc bıze gulmeyın dememıstı :44:

walla cnm ya onun kisti baya büyüktü bebekte büyüktü içerde oynayıp duruyodu. baskı yapıyodu yani her ihtimali göz önünde bulunduruyolardı ani harekette yapmıyodu tam yatmıyodu hep yarı oturur vaziyetteydi

günaydın cnm

olsun hayatım önümüzde ki maçlara bakcas artık sağlıklı olsunda

Ben hala regl olmadım sadece sağ göğüsümde hassaslık var.
Ama bi sorum olacak. Bulantı saate bağlımı? Mesela ben sabah namazına kalktığımda çok fena midem bulanıyor (3 gündür)Sonra tekrar yatıyorum az önce kalktım bişe yok? Bu bi belirti olabilirmi? Ha bide sağ kasığımda bi batma var.Test yapmaya cesaretim yok..negatif olacak diye çok korkuyorum..
Cevaplar için şimdiden tsk ederim..

Kızlaaaaaar napıyosunuz?? Aranızda kür mür yapan var mı bu ay????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hehehehhe iyimiş canı sıkılmıyordur bebegın oyun oynayıp duruyorlardır Demek kı epey buyukmus doktr bu kadr uzerınde durduguna göre. Doktr bana dese sanrım ben parmaklarımı bıle oynatmadan yatarım bebegıme bısey olmasın dıe

Günaydın canım. Test yap en azından sıtresinden kurtulursun.

cnm benim oglanda sabah ilk kalktigimda olurdu sonra butun gun tik yoktu hadi hayirli haberlerini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…