Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Günaydın canlarıımmmm,,,,,,,, nasılsınız bakalım........... benim bu kasık ağrısı 3. gününde bugünde kımıldamak istemiyorum resmen dün gece birlikte olduk bugün mola günü :26::26::26: haydi bakalım hayırlısı sizlerde neler var neler yok siz yaza durun ben azcık geçmişi okuyayım geliyorum

o elini koydugun gobis dolacak bebeklerle o kadaaaaaaarrrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

paytipo ben seni hangi topicten hatirliyorum yaa ? Esra the teacher seninle batlarimiz cok yakindi test yapmak icin erken degil mi?belirti var mi kizlar sizde benim bat 6 haziran daha 9 gun var

Kiiisss bitli sen ne alemdesin
ay ne bilim ya...

yine adet olcakmışım gibi belim karnım bacaklarım ağrıyoo

dün akşam adam geldi eve sen ne kadar terlemişsin niye böyle terliyon dedi

ısıtıyım diye hiç yanımada gelmiyon yanık yanık geziyon noluyo dedi

normalde bazen tuhaf üşümeler gelir bana buz gibi olurum doğru adamın yanına adam bile bi anormallik var sende diyosa vardır heralde

oy kurban olur teyzesi onun Allahina adiyla dogacak insallah

Amiiiiiiiiiinnnnnnn herkesin bebeği hayırlı ve tez zamanda gelsin inşallah Allah çocukluların tanında boynumuzu büktürmesin içimizi acıtmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bisey merak ettim adamda bitlimi?:)

kızlar günaydın, bu sabah kan testi verdim sonuç negatif çıktı bugün iğneden sonraki 19. günüm. Mayıs ayında da olmadı kısmetse Haziran ayına

Gunaydin canim hadi insaallah hamissindier

o elini koydugun gobis dolacak bebeklerle o kadaaaaaaarrrrr

Insallah bebegim insaallah hep beraber.

paytipo ben seni hangi topicten hatirliyorum yaa ? Esra the teacher seninle batlarimiz cok yakindi test yapmak icin erken degil mi?belirti var mi kizlar sizde benim bat 6 haziran daha 9 gun var
Tatlim vajinis.topikinde varmiydin sen bende seni sanki orda gordum:)

syn kurucum nerdesin benim bilgisayar bozuk ara kablo mefta cepten goremiyom kim var kim yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…