- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.501
Şimdi test alsam yapsammı? Yoksa yarın sabahımı beklesem. Nedersiniz?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebikooom uc tane bayan arkadas var isyerinde ikisinin 6 aylik bebisleri var biride 7 aylik hamile lavaboda konusuyorlardi bebisleriyle ilgili .elim gayri ihtiyari gobusume gitti . Allahim bana olmayanlara hasret cekenlere ikinci ucuncuyu isteyenlere sagsalim tam saglikli hayirli bebisler nasib etsin amin . Topikcanlarima en basta tabii:)
kıs git yap. istersen doktora git kan testi yaptır
paytipo ben seni hangi topicten hatirliyorum yaa ? Esra the teacher seninle batlarimiz cok yakindi test yapmak icin erken degil mi?belirti var mi kizlar sizde benim bat 6 haziran daha 9 gun varCok mu streas yapiyoruz ondan ya erken geliyor ya gec. Insaallah bu ay hamis kalacaaksin iyi degerlendir.
Bende yaptiiim salak gibi daha bir hafta var yedim negatifi oturdum.
Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .
Benim agrim sizim halsizligim uctu gitti bide salak gibi gittim test yaptim tabii negatif artik bati bekleyecez kuzu kuzu. Insallah kaliriz bu ay hep berber topikceee :)
Mehmet Ilgaz olacak ismi))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay ne bilim ya...Kiiisss bitli sen ne alemdesin
oy kurban olur teyzesi onun Allahina adiyla dogacak insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne bilim ya...
yine adet olcakmışım gibi belim karnım bacaklarım ağrıyoo
dün akşam adam geldi eve sen ne kadar terlemişsin niye böyle terliyon dedi
ısıtıyım diye hiç yanımada gelmiyon yanık yanık geziyon noluyo dedi
normalde bazen tuhaf üşümeler gelir bana buz gibi olurum doğru adamın yanına adam bile bi anormallik var sende diyosa vardır heralde
Günaydın canlarıımmmm,,,,,,,,nasılsınız bakalım........... benim bu kasık ağrısı 3. gününde bugünde kımıldamak istemiyorum resmen dün gece birlikte olduk bugün mola günü :26::26::26: haydi bakalım hayırlısı sizlerde neler var neler yok siz yaza durun ben azcık geçmişi okuyayım geliyorum
Insallah bebegim insaallah hep beraber.o elini koydugun gobis dolacak bebeklerle o kadaaaaaaarrrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim vajinis.topikinde varmiydin sen bende seni sanki orda gordum:)paytipo ben seni hangi topicten hatirliyorum yaa ? Esra the teacher seninle batlarimiz cok yakindi test yapmak icin erken degil mi?belirti var mi kizlar sizde benim bat 6 haziran daha 9 gun var
cnm bisey merak ettim adamda bitlimi?:)
kızlar günaydın, bu sabah kan testi verdim sonuç negatif çıktıbugün iğneden sonraki 19. günüm. Mayıs ayında da olmadı kısmetse Haziran ayına
yok şekerim onda kene war
Anaaaaaa bunlar ailecek böcüklü kiz senin cocuklarda ne olur artik kene bit karisimi bisey..........
kıs aman Allah korusun
ben lisede bilgisayar okudum megabit diye bi terim var benim bitler ordan geliyo
olsunda hayirlisi ayiklarsin kiz biti:)
hep beraber hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?