Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

günaydın canım kaç gün erken geldi kısmet hazirana artık inşallah haziranda mutlu haberler verirsin

Cuma olmam gerekirken salı oldum canım. Çevremdeki çoğu kişi de erken olmuş. İnşallah canım ama artık çok yoruldum. Nasip değilmiş bu ayda..

Cuma olmam gerekirken salı oldum canım. Çevremdeki çoğu kişi de erken olmuş. İnşallah canım ama artık çok yoruldum. Nasip değilmiş bu ayda..

havalardan yapabilir demek ki boşver üzülme kısmet ve hayırlısı değilmiş demek ki stresten de erken gelirmiş adet

çok geçmiş olsun canım. Önce senin sağlığın sonra bebişler gelir elbet üzülme..

havalardan yapabilir demek ki boşver üzülme kısmet ve hayırlısı değilmiş demek ki stresten de erken gelirmiş adet

üzüldüm valla ağlama krizine girdim dün ama bugun iyiyim.. 6 güne çalışmalara başlarım yine
bu ay eşim yemezse ek gıda ona da çok pis tavır koycam. Gerçi dünkü halimi görünce o da çok üzüldü, inşallah keçi boynuzu cart curt içer artık..

özellikle keçiboynuzu içirt canım benim eşim sağolsun ben üzülüyorum diye kendi içiyor meyvesini balını sütünü kendi ben söylemeden içer trip işe yarıyorsa kocanda triple yaptır üzülme beraber beklicez işte bu ayı

Bu kıst lafını duydugum an korkar oldum . bende de 3,5 mm kıst varmıs. doktor sana kıstının içinde kan var gıbı bısey dedı mı . bende 2 tane kıst var bırının ıcınde hafıften kanama oldugunu soyledı dıgerındede ıcınde su gıbı sıvı varmıs. doktora gıdıcem demıssın bugun lutfen sorarmısın doktoruna kıstın ıcınde kanlanma olması ne demek

Unutmazsam sorarım canım. Doktor kanaman yoksa k.doğum acilde ne işin var senin dedi def etti yanından hiçbişi öğrenemedim stajyerlerdi zaten ama ultrason elimde. Rapor kağıdında yazıyo. Sanırım su gbi sıvı olandan. İnternetten araştırdı eşim rapordaki kelimeleri ona benzer bişi çıktı. Hamileliğe engel değilmiş bide

Evet canım hamılelıgı engel degılmıs doktorum banada öyle dedi. 1 ay sonra tekrar gel buyume kuculme durumuna bakalım dedı sadce . Kıstle hamiş olan cok ınsan duydum. Hatta bazı bayanların kıstlerını bebiş karındayken yok edıyomus... İnş bu aya hepimiz hamiş oluruz. Sen ne zamndır denıyosun ve kur falan uyguluyormusun?

Sabah yine yaptim negatif
Tekrar yapmiycam artık adetimi bekliycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu 3.denememdi. Bu sefer bal tarçın çörekotu yapmıştım ama tam riayet edememiştim. Eşim çok istiyo bebişlerimizin olmasını onun için daha bi çok üzülüyorum. Bugün doktora gideyim detaylı bi şekilde sorcam herşeyi. Klomen verdi ama çok erken diye ben kullanmadım. Kullanmamı eşim çok istiyo ama tereddütlüyüm, sen neler deniyorsun arkadaşım ne zamandır istiyorsun ?

canım keçi boynuzu suyunun tadı çok kötüymüş beğenmiyor. Normal ısırarak yese ne olur ki? bende gidip badem ceviz filan alacağım her akşam tv izlerken önüne koyacağım artık. bu ay yedireyim yine regl olursam yine yedirmeye devam edip temmuzda aşılama yaptırayım yine tutmazsa nasipte yokmuş derim ne yapayım..

canım bende artık pekmezini yerdiriyorum sabah aç karnına 1 kaşık bu arada sizde ne problem var?

Cnm bende bu ay idrar yolu enfeksiyonu geciruyorum hamilelige engel mi ki bu anlamadim boşa mi bekliyorum

Cnm bende bu ay idrar yolu enfeksiyonu geciruyorum hamilelige engel mi ki bu anlamadim boşa mi bekliyorum

Engel değildir inşaallah canım. Netten bi bak istersen. Benim hcg 0.1 çıktı hamile olmadığımın göstergesi bu

Ayy canım ya aynıyız senle benımde 3 denememdi... belkı uste yazımı okumussundur doktor bana bu ay gebelık kesesı gordum hamılesın dedı snra kan testı yaptırdı 1,20 cıktı beta hcg hamıle degılmısım ama suan reglım 3 gun gecıkmıs durumda... ben ıncır havuc kurunu denedım ama tam uyamadım. Bana klomen vermedi doktorum butun degrlerınız ıyı 6 ay deneyın olmazsa tekrar gelırsınız dedı. ama 1 ay sonra kıst ıcın kontrle gıtcem. sen smear testı falan yaptırdın mı. he bıde bal tarçın çörekotu nedir nasıl yapılır bende deneyım ıstıyorum. içimizi ferah tutalım canım bızımde bebişimzi kucagımıza alcagımz zamanlar gelıcek. Aklına olumsuzluk getırme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…