Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hadi hayirlisi olsun eger bu ay dusunuyosan topigimiz seni cok iyi agirlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktora gidip danışmadım hiç vajıydım zaten yeni yendim biraz alışayıom diorum bu aradada folikleri yükleyim diorum.Ne yapmam gerektiği hakkkında çok bilgim yok Tavsiyeniz varsa memnun olurum :)

1 Haftadir idrarda gebelik testlerim 1st ssonra pozitif cikiyodu cok umutluydum kan verdim negatif arkadaslar dua edin lutfen cok kotuyum :'(

Ya olamaz böyle birşey...hala negatif.... pekte akıllı değil galiba buradakiler :) allahım ya.... Biberlerde positif çıksın dilimi kırsam ya

kıslar ikinizde sakiiinnn olun

adet yoksa umut vardır ok?

1 Haftadir idrarda gebelik testlerim 1st ssonra pozitif cikiyodu cok umutluydum kan verdim negatif arkadaslar dua edin lutfen cok kotuyum :'(

cnm gunun gectimi

Doktora gidip danışmadım hiç vajıydım zaten yeni yendim biraz alışayıom diorum bu aradada folikleri yükleyim diorum.Ne yapmam gerektiği hakkkında çok bilgim yok Tavsiyeniz varsa memnun olurum :)

topige ilk gelene sayfanin basindaki bilgileri okutuyoz sormak istediklerini soruyosun bizde cevapliyoz bu arada senin durumda cok arkafas var seni yonlendirirler

Olan varmı peki böyle hamile? Yani negatif testen sonra yinede hamile olmuş olan? Benim günüm geçtiği halde negatif gösteriyor...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm subatta 16 gun gecmisti bemnim o zaman incelemistim cok var neden diceksin gec dollenme olabiliyormius en garantisi adetten 10 gun sonra kan testi o zaman gec dollenme ise cikiyo

Offf ya ovulasyon zamanına girdim kasik agrisi akintim yok oldu ya bi popom aciyo dun iki saat bisiklet durdum:)))

Bu ay hemen geçsin istiyorum ☺️ Kasım'da zorunlu kurtaj oldum cok sukur atlattım. Bir de kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim henüz 1 ay oluyor maalesef ogreneli Dr umu değiştirince öğrendim ve coraspin e başladım bakalım nasip diyorum ve bi ay nasibimi bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlar 🙏😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim zaten bunun icin burdayiz hem paylasmak hem dualarda bulusmak:)

Hamislerinde cikarmis amaaaa

geçen hamileliğimde çıktı kardeşime bi sorun var bu düşcek galiba dedim. niye dedim onuda bilmiyom ya...
saçmalama abla dedi ama yine benim dediğim gibi oldu...

yalnız bunlar bi tuhaf çıkıcakmış gibi oluyo sonra kayboluyo....

inşallah senin dediğin gibi olur:97:

kiyamam sana ben yazarimda arkadaslarda yazar bu arada durumlar nasil?

:) durumlar güzel reglimin 3. günündeyim ilk gün çok sıkıntı yaptım sonra geçti madem bebek yok dedim gittim biraz solarıuma girdim haftasonuda bi bakırköy pazarı yaparım alışveriş moralimi dahada düzeltir :))) sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…