- 24 Mart 2014
- 1.639
- 1.113
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.541
hadi hayirlisi olsun eger bu ay dusunuyosan topigimiz seni cok iyi agirlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 Haftadir idrarda gebelik testlerim 1st ssonra pozitif cikiyodu cok umutluydum kan verdim negatif arkadaslar dua edin lutfen cok kotuyum :'(
Ya olamaz böyle birşey...hala negatif....pekte akıllı değil galiba buradakiler :) allahım ya.... Biberlerde positif çıksın dilimi kırsam ya
1 Haftadir idrarda gebelik testlerim 1st ssonra pozitif cikiyodu cok umutluydum kan verdim negatif arkadaslar dua edin lutfen cok kotuyum :'(
Bikerede positif çıksın dişimi kırcam. Demek istedim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kıslar ikinizde sakiiinnn olun
adet yoksa umut vardır ok?
Doktora gidip danışmadım hiç vajıydım zaten yeni yendim biraz alışayıom diorum bu aradada folikleri yükleyim diorum.Ne yapmam gerektiği hakkkında çok bilgim yok Tavsiyeniz varsa memnun olurum :)
Olan varmı peki böyle hamile? Yani negatif testen sonra yinede hamile olmuş olan? Benim günüm geçtiği halde negatif gösteriyor...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sivilcem çıktı sinirlerim bozuldu
hani bir laf var osur,,,,,,tan nem kapar olduk bende goguslerimin uclarina bakiyom pespembe......
Hosgeldin alingirli . Vaji topigi olarak buraya tasiniyos heralde:)Hayır canım düşünüyorum :))
sivilcem çıktı sinirlerim bozuldu
Bu ay hemen geçsin istiyorum ☺️ Kasım'da zorunlu kurtaj oldum cok sukur atlattım. Bir de kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim henüz 1 ay oluyor maalesef ogreneli Dr umu değiştirince öğrendim ve coraspin e başladım bakalım nasip diyorum ve bi ay nasibimi bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlar 🙏😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamislerinde cikarmis amaaaa
ben geldiiimmmmmmm
hosgeldin.....
kiyamam sana ben yazarimda arkadaslarda yazar bu arada durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?